Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 oynayan var mı bunu patiden? uplay nick: mosqui11 birlikte girelim eğüer oynayan varsa, orta ayarda noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 http://i.imgur.com/pHlyOnf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 oynayan kalmadı mı yahu? indirimden alıverdim, pek tutulmadı sanki oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 aynısını ben de soracaktım bugün. bir ara hileden geçilmiyor deniliyordu ama baktım bayadır 20k online var steamde, nasıl oyun oynayan var mı ranked falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2017 80 hrs on record var steam`de benim ama sıkıldım ben oyundan. Yeni operator update'i gelene kadar oyunun yüzüne bakmam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 son patchle iyi durumda bu arada acayip sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 starter edition alinir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 ben aldım karakterlerin yarısını açamadan sıkıldım bıraktım. 262 saat oynatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 starter köle edition ya standart alamıyosan oynamak istiyosan başka tercihin kalmıyor tabi. starter alınca standart operatörleri 12k'ya açıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 fucking poor edition aldım, hala 4 tane operator ile oynuyorum. 1 tane daha alacak para anca birikti. gerçi çok casual oynuyoruz bizim pati tayfası ile, haftada 2 - 3 saat max. gene de yavaş bence progress baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 hatta ben almadım, bana aldılar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Ondan sonra Sercan'a laf et, bi oyun istedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 o 200 liralık istiyo olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 biohazardin tesvikiyle 2tl farkını verip zengin edition aldım bakalım. dun 1-2 mac attik baya eglendim, alismam lazim tabi daha. cok degil 2 saate 5 operator filan actim direk, bi kac tane de sight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 ya benim bunu deli gibi alasım var ps'te ama destiny'de çöpe attığım 200 tl'den sonra resmen totom yemiyo. beraber oynicak adam var mı? tek başımıza oynayınca zevk alır mıyız? ps'te oynanır mı bu fps? genelde tpp oynamayı seviyorum kumanda ile ama bu oyun nedense izleyince aşırı hoşuma gitti bi kaç gündür lirik'in yayınında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 tek oynamazsın kankut ayıpsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Ubi Matchmaking in One Video https://www.reddit.com/r/Rainbow6/comments/7zw7v5/ubi_matchmaking_in_one_video/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 ben bunu anlamadım ya ne var bu videoda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 adam daha Mira'nin kurdugu pencerenin nasil calistigini bilmiyor :( Mermi gecmiyor zaten de bir de ustune impact atmasi ve kendini oldurmesi :( Normal sartlarda alttaki kirmizi kupu kirip, cami acmasi ve vurmasi lazim direkt ki bariz bir hareket. Genelde cami kirip sagdaki kapidan peak atip kill almaya calisiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 https://www.humblebundle.com/store/tom-clancys-rainbow-six-siege-advanced-edition indirime girmis almak isteyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2018 abi senın oranın ındırımı bıze gore ındırım olmuyo :D- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Şu oyun da niye tutmadi yahu, ne de guzel yapmislardi. 14h playtime sonrasinda biraktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2018 tutmadı dedigin oyunun satıs rakamı 30 milyon, deli gibi oynuyo millet. http://steamcharts.com/app/359550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Hmmm başlayayim madem tekrar, canim cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar