Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 inanamıyorum abi iran'ın kalecisi 11 puan getirmiş şu an diz çöktüm ağlıyorum. diğer forvet de 4 puan toplamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 şıvanştargaryen oynamamış ya la sdf adama o kadar para verdik orta saha sağlam olsun diye bi de meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bende de schweinsteiger vardı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Sistem oyuncu çıkartıp eklerken saçmalıyor. Transfer döneminde taktik değiştirerek denemiştim ben de. Özil + C.Ronaldo 7 puan getirdi, çok kötü oldu o. Umudumuz Belçikalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 MONTAZERI'yi oynatmayı unutarak 9 puandan olduk... Tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 onu diyorum ben de güzelce bi kodlayamamışlar berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Edenazar 100 puan toplarsa moralim ancak düzelir ya. Sizce kaptan yapmaya değer mi? kaptanım Messi'ydi 11*2 aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 benim de kaptanım messiydi ama robben e mi çevirsem diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Benim kaptan başından beri Hazard'dı, ama şimdiki aklım olsa iyi puan gelene kadar her gün değiştirirdim, muhtemelen ilk günden Neymar 14 puanı alınca da onda bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yoksa hazard mı yapsam ben de ya. belçika'nın grubu da iyi baya yani courtois bile düşünebilirim messi yerine o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 honduras lı yedeğim, mesut, silva, di maria ve meireless den fazla puan almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Abi round bitti diye aldiklari puanlari gostermiyor, ne boktan sistem Toplamda 93 puanla kapatmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ben 80'le kapatmışım, da daha oynamamış 2 adamım var, biri kaptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 daha kapanmadı 1. tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 66 puan teşekkürler pepe ve muslera dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 De Brunye de sakat gibi diyorlar. fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 61 puan courtois ile kompany oynıycak schweinsteiger 0 puan getirmeseydi iyiydi ama canı sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Lan akşam alves oynayacak oscar oynayacak benim herifler hala geçen haftada kalmış. Hay yapacağınız sistem gibi, koskoca fifa sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 round 1 ve round 2'ye aynı anda live diyo, daha kapanmadı round 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 90 puan, iyi transfer lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bu mata denilen adamın allah cezasını versin ya. adam başıma bela oldu. kadrodan çıkardım şu anda takım on kişi gözüküyor, altta uyarı var 11 kişiye tamamlayın diye kimseyi de oyuna alamıyorum, hazard da puan alamıyor sanırım off offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sistem kötü dedik :d gecmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Belçikalı oyuncuların puanları hala geçmemiş, hala 1. tur. Marcelo kendi kalesine gol atınca çıkardıydım, şimdi geri alamıyorum brezilyanın maçından önce. Hay sistem gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 round 2'ye tıklayıp da mı alamıyosun? denemedim ben de gerçi sakata gelmiyim diye yedek almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Round 2'den alınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar