Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG G3 (tanıtıldı)

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
-
ben aldım dün kullanıyorum ,
Sarjı gerçekten az gidiyor ,
Telefon kulak sesi düşük gibi geldi ,
Sarj giriş kısmına sarj aletini takmak nedense problemli gibi ,
UI klasik android ne artısı var anlamadım , yani burdan öven arkadaşlar olmuş ona istinaden söylüyorum , direk everything me kurdum,
5.5 biraz büyük olmuş insan kullandıkça öh diyor .

+
Telefon akıyor 0 lag
Kamera baya başarılı modları vs çok iyi.
Audio on numara ses baya yüksek çıkıyor ( zil sesi vs)
Şekil şemal olarak fena değil şık.
Sosyal ağlarda paylaş

şarjı nasıl az götürdün ya 6.5 saat screen on görüyorum ben sdf. UI güzel customizable işte bi nova launcherla kafa kafaya gidiyor yani. launchera ek olarak istediğin uygulamada butonları kapatma vs. güzel seçenek.

senin telefonda bi sorun olmasın ben telefonda konuşurken kısmak zorunda kalıyorum çoğu zaman bangır bangır geliyor baya?

şarj giriş kısmına katılıyorum böyle takılarak giriyor, korkuyorum ileride bi şey olacak diye
Sosyal ağlarda paylaş

Eşimde bir ara LG vardı, 3d özellikli olanından (P725 sanırım) ve gingerbread android. Donanımı sağlam, çok rahat kitkat kaldırır dedik ama 2 senede LG'den 1 tane bile güncelleme gelmedi. En sonunda pes edip HTC One M7 aldı.

Bu nedenle LG'ye karşı biraz antipatim var. Yine de G3 cazip geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ancak bugün elime alıp test edebildim bi 5 dk. Açık söylüyorum canavar olmuş alet. Dahası 5.5 inç olmasına rağmen tek elle kullanılabilir duruyordu. aynı şeyi note 2 için kesinlikle söyleyemem.

lg'yi kurtardı resmen bu telefon. şahane iş çıkarmışlar. 5.5 inch istiyorsanız mutlaka bir bakın bu telefona.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.amazon.com/gp/product/B00NVR93IY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

şundan aldım (daha ucuza buldum ama bitmiş sdf). anca geldi taktım şimdi doluyor. telefon bütün zerafetini kabı taktığım anda bıraktı adeta bir tuğla. ağırlığı sorun değil de kalınlığı biraz üzdü. ama öyle cezbetti ki 9000mah (3 katı lan) denemek için de olsa almadan edemedim. olmadı satarım gider diye düşündüm. bakalım belki alışırım kullanırım 5 gün şarjım gider artık sdfşlsöv
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...