Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 1000 liraya düşse de alsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 1000 değil de 1500 e düşer ilerde bence. düşerse ben de düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 arkadaş taksitle satın almak istiyor. bilen var mı nereden alabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 vatandan aldım ben odea kredisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 taksit ve hediye kartı olayını tamamen bitirdiler. bi kalan şu an, odeabank kredisi. o da baya baya banka kredisi. saçma bişey :/ ama zorunda bırakıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 5.5 inc telefon nedir cus artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 - ben aldım dün kullanıyorum , Sarjı gerçekten az gidiyor , Telefon kulak sesi düşük gibi geldi , Sarj giriş kısmına sarj aletini takmak nedense problemli gibi , UI klasik android ne artısı var anlamadım , yani burdan öven arkadaşlar olmuş ona istinaden söylüyorum , direk everything me kurdum, 5.5 biraz büyük olmuş insan kullandıkça öh diyor . + Telefon akıyor 0 lag Kamera baya başarılı modları vs çok iyi. Audio on numara ses baya yüksek çıkıyor ( zil sesi vs) Şekil şemal olarak fena değil şık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 şarjı nasıl az götürdün ya 6.5 saat screen on görüyorum ben sdf. UI güzel customizable işte bi nova launcherla kafa kafaya gidiyor yani. launchera ek olarak istediğin uygulamada butonları kapatma vs. güzel seçenek. senin telefonda bi sorun olmasın ben telefonda konuşurken kısmak zorunda kalıyorum çoğu zaman bangır bangır geliyor baya? şarj giriş kısmına katılıyorum böyle takılarak giriyor, korkuyorum ileride bi şey olacak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 wireless charge olayına girmek lazım abi kılıf edinip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Peşin 1.650 İthalatçı garantili http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-d855-g3-16gb-beyaz-cep-telefonu-fiyati,119192.html Düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 pili iyi özellikleri iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 m8 yerine düşünebilirim ama lg olması düşündürüyor ya htc'den sonra androidi yavan gelir mi acaba fiyatı çok iyi ya bu arad m7 bu fiyattan yüksek lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 daha önce de söyledim yine söyliim. ekranı cansız kalıyor baya. videolarda kıyaslamalarda çok rahat görebilirsiniz. ben 1e1 de gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 4k video izlemeyince canlanmıyomuş. arasıra 4k izleyecen ki, turbo basıncıyla kurumu attırsın egsozdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Eşimde bir ara LG vardı, 3d özellikli olanından (P725 sanırım) ve gingerbread android. Donanımı sağlam, çok rahat kitkat kaldırır dedik ama 2 senede LG'den 1 tane bile güncelleme gelmedi. En sonunda pes edip HTC One M7 aldı. Bu nedenle LG'ye karşı biraz antipatim var. Yine de G3 cazip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 o zaman htc devam ya, hiç maceraya gerek yok kıyacaz paraya kalite için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 32 lik olanı gayet iyi ya. Android kullansam tek alacağım alet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 ancak bugün elime alıp test edebildim bi 5 dk. Açık söylüyorum canavar olmuş alet. Dahası 5.5 inç olmasına rağmen tek elle kullanılabilir duruyordu. aynı şeyi note 2 için kesinlikle söyleyemem. lg'yi kurtardı resmen bu telefon. şahane iş çıkarmışlar. 5.5 inch istiyorsanız mutlaka bir bakın bu telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ilginç bi şekilde iphone 6 plus ile aynı ekran boyutunda olmasına rağmen ergonomik olarak bin kat daha rahat olan telefon. ( ekşi entrysi gibi oldu amk ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ip6+ daha uzun heralde o sıkıntı yapıyor sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 10 l sürülmüş d855 için sizin telefonlara geldi mi? j'de batarya daha bi hızlı biter oldu sanki, diğer açılardan sıfır sorun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 http://www.amazon.com/gp/product/B00NVR93IY/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 şundan aldım (daha ucuza buldum ama bitmiş sdf). anca geldi taktım şimdi doluyor. telefon bütün zerafetini kabı taktığım anda bıraktı adeta bir tuğla. ağırlığı sorun değil de kalınlığı biraz üzdü. ama öyle cezbetti ki 9000mah (3 katı lan) denemek için de olsa almadan edemedim. olmadı satarım gider diye düşündüm. bakalım belki alışırım kullanırım 5 gün şarjım gider artık sdfşlsöv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 nasıl g3 akıyo mu :D, almayı planlıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 daha net sorular sorarsan cevaplayayım sdfkj evet akıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 nasıl akıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar