xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 senko said: aynen guluncek bir durum yok ki toyota fabrikasinda da hyundai robotlar var, napalim yani. peki toyota fabrikasi o hyundai robotlarindan uretiyor mu? cunku apple operating system uretiyo da. ornek cok guzel de bu olayla alakasi yok :) o sey gibi, ben Windows'a Chrome yukluyorum ve kullaniyorum gibi bir ornek. Esh said: Gulecek bi durum yok abi. Cnc makinesi windows kullaniyo diye gulmek biraz sacma deil mi abi? yandaki PC'ler de Windows var. Hem oradaki PC'ler sabit. Bir tek makina degil bircok makina kullaniliyor gorunen. Tek bir makinaya bagli olsa portatif birsey olurdu. kisaca Mac'in kendi sirketine hayri yok, adamlar daha dun Windows 8'e laf atti ve sekil-a goruldugu gibi busted. Iste ondan cok komik hahahha ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 cehalet akmış sel olmuş yine. vindozcuyuz vindozcu hüloğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 cok gocudunuz cok üzüldünüz, yıpratmayın kendisizi bu kadar. gercekleri kabullenin rahatlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 windoz için adam bıçakladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 o degil de Mac alanlarin bilincalti "ulan o kadar para verdik hale bak" diyo sonra gelip buraya aciklama yapmaya calisiyolar. bsg beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Benim tüm Apple'lar beleş geldi, hediye hep müvekkillerden. Air aldık bir, o da 1900 TL idi. Ondan önce de Linux kullanıyordum, Windows hiç kullanmadım neredeyse. Kullanmaya çalışınca da çok rahatsız oluyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Bu arada bsg, kullandığın öteki tabirler filan; benim bölümde olsan banlanabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 tentirdiyot gibi oluyodur windows o yüzden raatsız oluyorsundur, mikropları öldürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Bash olmayınca bir kolum yok gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 send via xp pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bir şekilde android faili bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 GERGE said: Bash olmayınca bir kolum yok gibi oluyor. PowerShell var, bash'ten daha saglam. Windows kullanmadigindan bilmezsin. "Neredeyse hic kullanmadigin" bir OS hakkinda daha fazla karsilastirma yapacak ve buraya gelip alakasiz postlar atacak nedenin olmamali bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 abartılacak bir şey yok ama MS'e yaramış olay :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 GERGE said: Bu arada bsg, kullandığın öteki tabirler filan; benim bölümde olsan banlanabilirdin. normal sartlarda burda da banlanirdi ama mirage da mum da yok bayadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 GERGE said: Bu arada bsg, kullandığın öteki tabirler filan; benim bölümde olsan banlanabilirdin. bsg ne, bsg'yi millet baglac diye kullaniyo. peki alttakine quote ettigim mesaja niye bise demiyon, niye taraflilik yapiyon? iOS konusunda da benzer tabirler soylendi bana. azcik objektif ol. ayip. bir de ailende avukat var. Cocuklar gibi "bizim kapinin onunde oynasaydin babama soylerdim" benzeri tavirlara da girisme mumkunse. Sawer said: The mal returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 eğlencede de olsa banlanırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 KHaRoN said: GERGE said: Bu arada bsg, kullandığın öteki tabirler filan; benim bölümde olsan banlanabilirdin. normal sartlarda burda da banlanirdi ama mirage da mum da yok bayadir. peki bu ne olacak? bsg'den killandiniz da sizce asagidaki direk sahsa yonelik hakaret degil mi? ben kimseye yonelik bir hakaret etmedim. asagidaki kisi direk sahsima yonelik hakarette bulunuyo. siz ne kadar cirkef insanlarmissinzi ya. isinize gelince boyle, gelmeyince oyle. Sawer said: The mal returns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 GERGE bu fotoğrafın altından kalkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://i.imgur.com/ZeXPwVG.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 xetraynex said: KHaRoN said: GERGE said: Bu arada bsg, kullandığın öteki tabirler filan; benim bölümde olsan banlanabilirdin. normal sartlarda burda da banlanirdi ama mirage da mum da yok bayadir. peki bu ne olacak? bsg'den killandiniz da sizce asagidaki direk sahsa yonelik hakaret degil mi? ben kimseye yonelik bir hakaret etmedim. asagidaki kisi direk sahsima yonelik hakarette bulunuyo. siz ne kadar cirkef insanlarmissinzi ya. isinize gelince boyle, gelmeyince oyle. Sawer said: The mal returns o da banlanirdi , mevzu o degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 KHaRoN said: o da banlanirdi , mevzu o degil. bsg ne demek onu soyle sen once. sizin iciniz kotu kim bilir ne anliyonuz. anca benim bir yazdigim kelimeyi gorun. gidin baskalarina laf edin. o da banlanirsa madem neden ona bisey demiyorsun? direk sahsa hakaret var. ne bsg ne, onu soyle sen. osuruktan nem kaptiniz. bundan da banlanir miyim? osuruk yazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 bani vurun kafasına bence direk microsoft fanboyundan kurtuluruz xetraynex said: o degil de Mac alanlarin bilincalti "ulan o kadar para verdik hale bak" diyo sonra gelip buraya aciklama yapmaya calisiyolar. bsg beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 kellesini bill gates'e gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 battlestar galatica demek istedi ben inandım şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar