Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ultrabookreview.com Su sitedeki reviewler baya guzel de, cok kapsamli, okuyup secmek lazm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Fly said: eski amigacilar burada olsa kaleminizi kirardik da neyse beyler hazir burdasiniz macbook kadar akan touchpadli bir ultrabook onersenize heleamiga ne yhaaa c64'culer gelsin. ben simdi sunu anlamadim. mac cok iyi, inanilmaz iyi, super iyi diyo macfanboylar, ama neden mac'i windows ile karsilastirirken ABI HEPSI LINUX KULLANIYO BAK diye ornek geliyo. e ulan o zaman mac'in iyiligi nerde kaldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Fly said: macbook kadar akan touchpadli bir ultrabook onersenize hele malesef yok. taçpedi ilk kullanışımda, drag&drop sırasında parmağımı çekmeme rağmen objenin kısa bir süre hala seçili kalması olayına hasta olmuştum, aklıma geldi şimdi ne heyecan yapmıştım 'whooa adamlar bunu düşünmüş' diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Fly said: eski amigacilar burada olsa kaleminizi kirardik da neyse beyler hazir burdasiniz macbook kadar akan touchpadli bir ultrabook onersenize hele 1 amigacı 100 osxçiyi 1000 windowzcuyu tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bright said: ultrabookreview.com Su sitedeki reviewler baya guzel de, cok kapsamli, okuyup secmek lazm. cesitliligin gozunu seviyim. Apple batsin. Microsoft cok yasasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ginaly said: Fly said: macbook kadar akan touchpadli bir ultrabook onersenize hele malesef yok. Var. Cidden. Arastir kullan gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: dunyanin %91'i Windows uzerinde calisan makineleri hep yuce isler yapiyor, dunyayi kurtariyor, uzara fuze firlatiyor. HIC OLMADI MAC YAPIYOLAR! EHUEHEUHEUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Cunku adamlar tum alanlarda, NASA'dan CERN'e ve askeriyeye kadar Windows kullaniyor, bu nedenle Windows en iyi diyorlar. OS X'un tercih edildigi alanlari gosterince onlar sayilmaz diyorlar. Bu arada Amerika ordusu Red Hat'in en buyuk musterisi, Linux kullaniyor onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Cidden, OS X ve Linux'un tercih edildigi alanlari cikartinca geriye ne kaldi? Windows'da oyun oynuyoruz. Windows'da muhendislik yapiyoruz. Bunlari diyorsunuz. Bir de geri kalan hepsi var tabii icerigi belli olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 pardus hepsini tokatlar cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 geri kalan hepsi zaten senın macos tercih ediliyo iddaasında bulunduğun seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 TABI BIDE MAC ÜRETIMI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex said: olm adam politikaci ve sanatcilardan ornek verdi ya hahahahahahahhaah olm politikacilarla sanatcilar ne yapiyo lan laptopta? tweet atmaktan baska? Hadi hadi şimdi göbekli şişman tipsiz eziklerin pc kullanması ama fit güzel ve başarılı insanların mac kullanıp bütün hatunları götürmesi içinize oturuyor. http://mrsimcard.files.wordpress.com/2009/09/iphone_hot_girl.jpg http://www.laweekly.com/imager/the-urge-to-merge-is-on-hold/b/original/4242061/86d7/iphone_bikini_girl_hotgirlswithiphones_com.JPG ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 23. sayfada WoT yazdim cevap gelmedi zaten. Bir daha WoT yok bu ikisine, notumu aldim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex said: ginaly said: Fly said: macbook kadar akan touchpadli bir ultrabook onersenize hele malesef yok. Var. Cidden. Arastir kullan gor. bu alıntıladığın mesajımda bi edit var, bahsettiğim özelliğin adını bilmiyorum da anlamışsındır neyden bahsettiğimi. cidden bilmediğimden soruyorum, şu anda var mı diğer taçpedlerde bu olay? benim dediğim tarih 2009. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Yok abi, arastirip bulamamis iste. Arastir var diyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 .. wot yazıcak bişey yok ortada zaten. oturup gülmek varken wot yazmanızdan zaten konu acıldı. ikisinide kullanıyorum macos kullanmak zorunda bırakıldığım (cünkü aslında hiçbir gecerli sebep yok windows varken mac kullanmak ıcın) her ana lanet okuyorum cünkü cook kötü. Hanı her yönüyle daha kötü ki, heleki o interface'i.. akıl fikir yokmus o interfacei yapanlarda. sasırmıyorum insanların populerite peşinden koşturmasına ama sıradan seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: 23. sayfada WoT yazdim cevap gelmedi zaten. Bir daha WoT yok bu ikisine, notumu aldim =) mac bu kadar seviyosan GERGE simplicity kuralini kendine de uygula lutfen biraz. WoT'cu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 axedice said: Hadi hadi şimdi göbekli şişman tipsiz eziklerin pc kullanması ama fit güzel ve başarılı insanların mac kullanıp bütün hatunları götürmesi içinize oturuyor. http://mrsimcard.files.wordpress.com/2009/09/iphone_hot_girl.jpg http://www.laweekly.com/imager/the-urge-to-merge-is-on-hold/b/original/4242061/86d7/iphone_bikini_girl_hotgirlswithiphones_com.JPG ;) la olm biz is icin kullanmaktan, o yazilimlari satmaktan otomasyonlar yapmaktan, process improvementlar yapmaktan bahsediyoz. bunlar ne yapiyo? instagramda foto paylasiyo. bunlar istedigini kullansin nolcak ya. isterse mapple kullansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ginaly said: xetraynex said: ginaly said: Fly said: macbook kadar akan touchpadli bir ultrabook onersenize hele malesef yok. Var. Cidden. Arastir kullan gor. bu alıntıladığın mesajımda bi edit var, bahsettiğim özelliğin adını bilmiyorum da anlamışsındır neyden bahsettiğimi. cidden bilmediğimden soruyorum, şu anda var mı diğer taçpedlerde bu olay? benim dediğim tarih 2009. la olm, 2005 yili Windows bilgisayarlara bile Synaptics yukle bunun ayari var zaten. Mac bunu Windows'tan calmis. Neyi calmadi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 GERGE said: Yok abi, arastirip bulamamis iste. Arastir var diyor sadece. yazdim uste yaniti, kapak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex said: ya olm, Google zaten Microsoft'a dusman. Cunku Microsoft'un search engine'i var, Office'i var. Google, Apple'dan cok Microsoft'un pazar payini calmaya calisiyo. Bu nedenle Apple kullanin diyo. Eric Şimit'e mi inanacam lan? Adami sirketin CEO'lugundan attilar beceriksiz herif hahahah Ornek super ya hahahah "GOOGLE DIYOSA DOGRUDUR ABI" mantigi hahaha San Fran'da da insanlarin Macbook kullanmasi oradaki environment ile ilgili. Orada enterprise sirketlerden cok innovation var. Innovation cool'dur. Microsoft cool degildir. Why Isn't Microsoft 'Cool'? google diyorsa doğrudur yazmadım ki ben, öyle bir mantığım da yok hani. büyük bir yazılım şirketinin tercihini söyledim sadece. ama senin yazdıklarına bakalım "google apple ile düşman, o yüzden mac kullanıyor" "Eric Şimit'e mi inanacam lan? hahahah" "San Fran'da da insanlarin Macbook kullanmasi oradaki environment ile ilgili." artık cevap atmıyorum, zaten dolu işim var. bir architect kadar olmasa da var biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 abi mac os x interface'i nasıl kötü ya. sırf o çok ekran arabirimi şimdi unuttum adını bile 13 inçlik ufacık ekranda deli gibi çalışabilmeni sağlıyor. valla neresi kötü interface in de ben göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex said: ginaly said: xetraynex said: ginaly said: Fly said: macbook kadar akan touchpadli bir ultrabook onersenize hele malesef yok. Var. Cidden. Arastir kullan gor. bu alıntıladığın mesajımda bi edit var, bahsettiğim özelliğin adını bilmiyorum da anlamışsındır neyden bahsettiğimi. cidden bilmediğimden soruyorum, şu anda var mı diğer taçpedlerde bu olay? benim dediğim tarih 2009. la olm, 2005 yili Windows bilgisayarlara bile Synaptics yukle bunun ayari var zaten. Mac bunu Windows'tan calmis. Neyi calmadi ki. lan eskiden o kadar synaptics taçpedli laptop kullandım, bi tanesinde bile böyle bir ayar olduğundan haberim yoktu. dahası, böyle ulvi bi özelliği nasıl default sunmazlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 "roket adam" said: abi mac os x interface'i nasıl kötü ya. sırf o çok ekran arabirimi şimdi unuttum adını bile 13 inçlik ufacık ekranda deli gibi çalışabilmeni sağlıyor. valla neresi kötü interface in de ben göremiyorum islevsellik olarak Windows biraz daha iyi. Kullanim kolayligi olarak Mac daha iyi ama Kolaylik degil feature ve islevsellik isteyen icin Windows arayuzu her zaman daha iyi gelir. Ha bir de kisayollardir tricklerdir alisik olmaniz lazim. Windows super otesi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar