Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

65 bine araba bulamamak...

Asriel

Öne çıkan mesajlar

Rotweiler said:

Fiyatı uygun.
Bi Alfisti ben varım forumda.
Soracakların olursa çekinme.

bu alfaları bu kadar özel yapan ne bu arada?

neden böyle bir communitysi vs var hep merak etmişimdir, kısa bir şekilde açıklaman mümkün mü?

bilmeyenler öğrensin hem ona göre yapalım araç seçimimizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Rotweiler said:

Fiyatı uygun.
Bi Alfisti ben varım forumda.
Soracakların olursa çekinme.

bu alfaları bu kadar özel yapan ne bu arada?

neden böyle bir communitysi vs var hep merak etmişimdir, kısa bir şekilde açıklaman mümkün mü?

bilmeyenler öğrensin hem ona göre yapalım araç seçimimizi.

Tabi anlatayım.

Öncelikle kendi örneğimden anlatayım misal:

Arabayı aldım(159), Adana'da bakımlarını yaptırıp yola çıktım. Neyse gece yoldayken bilinmeyen bi numara aradı, araç kullanıyorum diye açmadım. Ertesi saba oldu, öğleye doğru tekrar o numara aradı açtım. "Azmi bey merhaba, ben AlfistiTurkey forumlarından xxx, 159unuzu almışsınız hayırlı olsun." Deidm oha. Nası yani? Nerden bu bilgiye ulaştınız?
"Biz Alfacılar olarak aile olarak kalmaya, ve birlikte bir topluluk oluşturmaya çok önem veriyoruz; bunun akabinde hepimiz siz de tahmin edersiniz ki farklı farklı sektörlerde çalışıyoruz, buna Alfaların alınıp satıldığı yerler ve servis kayıtlarını kontrol edebilen personeller de dahil" dedi.
EE dedim, memnun oldum tabii aramanıza. "Bu akşam saat 6'da kafes fırında sizi de aramıza hoşgeldin etmek için buluşma düzenledik; bekliyoruz. Mutlaka gelin." dedi kapadı.

AKşam gittim. Manzara şöyle idi: 12 tane çeşit çeşit ALfa romeo. Otoparkı komple parsellemişiz lol.

Yedik içtik sohbet ettik. Adamlar aşığı yani. İtalyan dizaynı, eski efsaneler diyince, sohbet 6 saat uzuyor. Ghibli'lerden başlıyoruz, efsane 45lerden bitiriyoruz o nebze.

Başka bir yönü de yardımlaşma: Kesinlikle kolpa değil yani şu anlattığım. Daha geçen ay bi arkadaşımız kaza geçirdi diye bastık eskişehire gittik peşimizde bizim servislerden birinin çekicisi. Arabayı da sürücüyü de aldık geldik.

NE bileyim iş lazım oluyor buluyorlar çoğu kişiye. Borç harç lazım oluyor el atıyolar. ALfisti arabalrını forum dışına gitmesin diye kasıyolar. İçimizede kalsın, değerini bilen alsın diye uğraşıyorlar.

Sık sık buluşma düzenleniyor. Neredeyse 1.5 haftada bir buluşuyoruz. Bunların dışında ayda 1 mutlaka büyük buluşmamız oluyor. Mangaldır, paintball'dur, halı sahadır, sanayi gezmesidir, hurdacıda parça avıdır... Ne ararsanız yani.

İstanbulda büyük buluşma oluyor, 6-7 arabay doluşup peş peşe gidiyoruz. DÖnüşte sanayiyi talan edip eksik parçaları tamamlayıp geliyoruz felan lol.

Go kart yapıyoruz, Go kart resmi turnuvalarına katılıyoruz.

Düğün dernek oluyor, arabalarla geçit yapıyoruz. Evlilik teklifini kaputumuza yazıyoruz. Aramızada fotoğrafçı da var, müzisyen de, çorbaya bi tuz da biz döküyoruz. vs.

Bakım makım diye ağlayanlar bence hiç İtalyan arabasına binmemişler diyorum ben. Benim aracımın periyodik bakımı işçilik dahil 260 lira. Hertürlü parçası da her yerde bulunuyor abi. HA atıyorum spesifik bi parça oluyor, hemen forwarder arkadaşlara söylüyoruz ÇAT getirtiyorlar kendi ihracatları içerisinde felan.

Anlatmakla bitmez yani. Sayfalarca yazarım buraya. Şimdi fotoları felan da koyacam da, iyice fanboy diyecekler sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...