Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 65000 e teneke buldum bak... 300c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 61k ya 2012 sıfır megane sport tourer gt line aldık bayiden baya uygun geldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Rotweiler said: Fiyatı uygun. Bi Alfisti ben varım forumda. Soracakların olursa çekinme. bu alfaları bu kadar özel yapan ne bu arada? neden böyle bir communitysi vs var hep merak etmişimdir, kısa bir şekilde açıklaman mümkün mü? bilmeyenler öğrensin hem ona göre yapalım araç seçimimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Alfa alanlara baya bi giriyo da, aciyi forumda paylasarak azaltiyolar :P Saka bi yana bu giulettalar eski alfalar gibi degil. Daha az sorunlu ve yedek parca fiyatlari cok insafsiz degil ve 1 ay parca beklemiyosunuz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sana sormadım feminen arabalı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 her markanın var communitysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Lectre said: sana sormadım feminen arabalı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ya redbull yanılıyorsun ya sen, oradan hesap et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Lectre said: Rotweiler said: Fiyatı uygun. Bi Alfisti ben varım forumda. Soracakların olursa çekinme. bu alfaları bu kadar özel yapan ne bu arada? neden böyle bir communitysi vs var hep merak etmişimdir, kısa bir şekilde açıklaman mümkün mü? bilmeyenler öğrensin hem ona göre yapalım araç seçimimizi. Tabi anlatayım. Öncelikle kendi örneğimden anlatayım misal: Arabayı aldım(159), Adana'da bakımlarını yaptırıp yola çıktım. Neyse gece yoldayken bilinmeyen bi numara aradı, araç kullanıyorum diye açmadım. Ertesi saba oldu, öğleye doğru tekrar o numara aradı açtım. "Azmi bey merhaba, ben AlfistiTurkey forumlarından xxx, 159unuzu almışsınız hayırlı olsun." Deidm oha. Nası yani? Nerden bu bilgiye ulaştınız? "Biz Alfacılar olarak aile olarak kalmaya, ve birlikte bir topluluk oluşturmaya çok önem veriyoruz; bunun akabinde hepimiz siz de tahmin edersiniz ki farklı farklı sektörlerde çalışıyoruz, buna Alfaların alınıp satıldığı yerler ve servis kayıtlarını kontrol edebilen personeller de dahil" dedi. EE dedim, memnun oldum tabii aramanıza. "Bu akşam saat 6'da kafes fırında sizi de aramıza hoşgeldin etmek için buluşma düzenledik; bekliyoruz. Mutlaka gelin." dedi kapadı. AKşam gittim. Manzara şöyle idi: 12 tane çeşit çeşit ALfa romeo. Otoparkı komple parsellemişiz lol. Yedik içtik sohbet ettik. Adamlar aşığı yani. İtalyan dizaynı, eski efsaneler diyince, sohbet 6 saat uzuyor. Ghibli'lerden başlıyoruz, efsane 45lerden bitiriyoruz o nebze. Başka bir yönü de yardımlaşma: Kesinlikle kolpa değil yani şu anlattığım. Daha geçen ay bi arkadaşımız kaza geçirdi diye bastık eskişehire gittik peşimizde bizim servislerden birinin çekicisi. Arabayı da sürücüyü de aldık geldik. NE bileyim iş lazım oluyor buluyorlar çoğu kişiye. Borç harç lazım oluyor el atıyolar. ALfisti arabalrını forum dışına gitmesin diye kasıyolar. İçimizede kalsın, değerini bilen alsın diye uğraşıyorlar. Sık sık buluşma düzenleniyor. Neredeyse 1.5 haftada bir buluşuyoruz. Bunların dışında ayda 1 mutlaka büyük buluşmamız oluyor. Mangaldır, paintball'dur, halı sahadır, sanayi gezmesidir, hurdacıda parça avıdır... Ne ararsanız yani. İstanbulda büyük buluşma oluyor, 6-7 arabay doluşup peş peşe gidiyoruz. DÖnüşte sanayiyi talan edip eksik parçaları tamamlayıp geliyoruz felan lol. Go kart yapıyoruz, Go kart resmi turnuvalarına katılıyoruz. Düğün dernek oluyor, arabalarla geçit yapıyoruz. Evlilik teklifini kaputumuza yazıyoruz. Aramızada fotoğrafçı da var, müzisyen de, çorbaya bi tuz da biz döküyoruz. vs. Bakım makım diye ağlayanlar bence hiç İtalyan arabasına binmemişler diyorum ben. Benim aracımın periyodik bakımı işçilik dahil 260 lira. Hertürlü parçası da her yerde bulunuyor abi. HA atıyorum spesifik bi parça oluyor, hemen forwarder arkadaşlara söylüyoruz ÇAT getirtiyorlar kendi ihracatları içerisinde felan. Anlatmakla bitmez yani. Sayfalarca yazarım buraya. Şimdi fotoları felan da koyacam da, iyice fanboy diyecekler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 güzel hatun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 +1 karı varsa alalım hemen kırmızı bir giulietta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Bak bi o yok Fistan... Herkes evli/nişanlı anasını. O yüzden zaten kavgasız gürültüsüz çirkefsiz kalıyor ya community. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hakkaten o kadar yazmışsın da kırmızı alfalı sarışın karılar akıyor dememişsin hiçbir anlamı yok. ben gidip alfa alacam akşamında arayacaklar alfist malfist forum var kardaş sende gel dicekler. engellerim direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 sosyalleşmek için sebep bulamamışlar arabadan yürümüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 e iyiymiş baya ^^ fotoları atarsan fanboi demeyiz açıkcası :P sıcak baktım, lectre bunu sevdi. ilk arabam alfa olur o zaman inş bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Ilk araba parcalamaya korkmayacagin ucuz bisi olmali. En azindan bi sene kullanip, yaklasik fiyattan satarsin. Mesela bonepart 307 dizel satiyo, bence al onu, tepe tepe kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://instagram.com/p/peInqVM6u8/# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Selam, [gıcıkmod] İtalyan arabası denilince Fiat falan geliyor aklıma, midemde kelebekler uçuşuyor, sonra Alman otomobili görüyorum ve geçiyor.[/gıcıkmod] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 µh said: sosyalleşmek için sebep bulamamışlar arabadan yürümüşler aynen abi çok garip bi klüp ya. sırf alfacılar değil opelciler hatta astracılar falan filan da var. garip garip şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bi önceki aracım Opeldi. Ben de Almancıydım yani. Ama TRdeki opel gurubu ile bizimkilerin uzaktan yakından alakası yok. Opeli sattım, adamlar aramaz oldu. Alfayı satacam, yardım edelim satma diye arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Turkiye orta sinifi degisik kafalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar