Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mega Acil Modem Tavsiyesi

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

wifi-si nasıl dandik abi? bu da dandikse hangisini alacağız asdf. range'i en yüksek modem routerlardan biri. alma sebebimde bu zaten üst katta wi-fi çekmiyordu. evdekiler memnun yani wi-fi'dan kopma falan da yok. sen 5ghz sinyalini mi kullanıyorsun 2.4 ghz sinyalini mi? 5ghz sinyalinin range'i düşük olur ve her wi-fi alıcısı kabul etmez, sorun çıkarır vs. kapattım onu ben zaten.

speedtestten ping attım istanbul 7ms munich 54ms, amerika houston,TX 177ms. bir kere ping sorunu sadece modemden olmaz ki abi. ben kablolu kullanıyorum ama böyle pingler. yüksek ping için binbir türlü durum var, bazen saçma salak programlar hatta driverlar ping'in içine edebiliyor tespit de edemiyorsun. her formattan sonra speedtest'i açarım, ping 0'ı bulur mesela benim.

zaten ttnet'in verdiği boktan modemden geçtiğimiz için seviye atlamış gibi oldu tabi dsdsf. hani modem konusunda yorumlara pek bakamıyorum. her modemden çeken birileri oluyor yurtdışında bile.
Sosyal ağlarda paylaş

KHaRoN said:

Illa teknosa diyorsan ztn ya airties ya da tplink var. Gerisi koyluware stoklarinin
Ben tplink tercih ederdim

ALMAYIN TPLİNK
belasını versin böyle aptal markanın

cıldırdım gece gece
mal modem son 1 ayda falan arayüze girmeme yada girmeye calısırken şifreyi kabul etmeme hatası vermeye başladı
reset atmadan acılmıyordu

bende bıktım resetten firmware attım sitesinden
aptal herifler onu bile becerememiş
şimdi modem belli aralıklarla hem kendisini kaybediyor hem interneti
ne internete girebiliyorum ne de modem arayüzüne

internette de araştırırken aptal türkiye yetkililerlinin ee olur öyle şeyler arada resetleyin modemi diye çözüm önerdikleri gördüm hepten çıldırdım
Sosyal ağlarda paylaş

usb modemim var daha 256bit zamanından kalma onda bi kere bile sorun yaşamadım lan
driverı olmadan bile calısıyordu allah tier modem

neyse özetle ne alaayım ben
çok para vermek istemiyorum 100 lira 120 lira belki
ne kadar ucuz o kadar iyi

pc ye direkt kablo ile giriyorum zaten
ping etmesin
yavaşlamasın şişmesin yeter

wirelessta en fazla yanodadan kullanılıyor bi duvar var arada
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Xenus said:

wifi-si nasıl dandik abi? bu da dandikse hangisini alacağız asdf. range'i en yüksek modem routerlardan biri. alma sebebimde bu zaten üst katta wi-fi çekmiyordu. evdekiler memnun yani wi-fi'dan kopma falan da yok. sen 5ghz sinyalini mi kullanıyorsun 2.4 ghz sinyalini mi? 5ghz sinyalinin range'i düşük olur ve her wi-fi alıcısı kabul etmez, sorun çıkarır vs. kapattım onu ben zaten.

speedtestten ping attım istanbul 7ms munich 54ms, amerika houston,TX 177ms. bir kere ping sorunu sadece modemden olmaz ki abi. ben kablolu kullanıyorum ama böyle pingler. yüksek ping için binbir türlü durum var, bazen saçma salak programlar hatta driverlar ping'in içine edebiliyor tespit de edemiyorsun. her formattan sonra speedtest'i açarım, ping 0'ı bulur mesela benim.

zaten ttnet'in verdiği boktan modemden geçtiğimiz için seviye atlamış gibi oldu tabi dsdsf. hani modem konusunda yorumlara pek bakamıyorum. her modemden çeken birileri oluyor yurtdışında

bile.

yeni gördüm mesajı. şöyle söyliyim modem odamda masanın altında duruyor. 5ghz zaten kapalı. benim odadan salondaki wifi'ye bağlanamıyorum veya 1 tik çekiyor arada kopuyor fln. eski modemim (airties rt 211) 3 tık falan çekiyordu aynı mesafelerden.

ping için farklı pc'lerde ping testler yaptım sonuç hep aynı oldu modeme hard reset fln attım hiç değişmedi, ben bulgaristana ping atınca minimum 90 ms alıyorum tr içine de ortalama 20 ms. böyle rahat +20 ms fazlam var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...