Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=RlAQld4kx3M&feature=youtu.be Me want! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kahveyi kendisine hayat memat meselesi yapan adamlardan hic hoslanmiyorum. kahve lan bu. abartip g.tuze sokucaksiniz utanmasaniz. ay ogleden sonra latte mi icmeden sicamiyorum. icine sicin isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Latte beni cırcır yapıyor, kabızlık sorunu vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kahve güzeldir, kahve kültürünü de severim ama bunlar işin bokunu çıkarmak işte kahve dediğin gidip adabıyla içilir. yok resimli muglar, yok selfielerimiz bardakta gözüksün, gereksiz şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Sicakliginin gorunmesini istiyorum ben bir. Dilimi yakip iki gun oyle dolastigim cok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 içmek için çok sıcak diyor canım ya asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 abi azcık alırsın sıcaksa bırakırsın sdf derece cinsinden görmene gerek yok illa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Güzelmiş lan aslında. Resim olayı işin bokunu çıkarmak olmuş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Madcat said: kahveyi kendisine hayat memat meselesi yapan adamlardan hic hoslanmiyorum. kahve lan bu. abartip g.tuze sokucaksiniz utanmasaniz. ay ogleden sonra latte mi icmeden sicamiyorum. icine sicin isallah. Hahahah samimi olmuş. Telefonu çıkarınca aha dedim ısı enerjisiyle telefonu şarj edecek ama olmadı. Bana böyle işe yarar şeylerle gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 hayatım boyunca gördüğüm en saçma ve hispter şey olabilir. umarım 550 dolara satıyorlardır ve insanlar gidip alır. ondan sonra telefondan kahve kaç derece diye bakıp dillerini yakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kahve dediğin kumda pişirilir bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 teneke de kahve içtiniz mi hiç ? Tavuktan daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 biz kahveyi bir kaba koymadan içtik evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 direk inegin memesinden icmis agzinda kahveyle karistirmis senko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 kahve dediğin ağaçtan çıktığı gibi yenir sizinkiler tatlısu kahveciliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ulan starbucks yokken memlekette kahve icen insan yoktu. Starbucks vs yayildiktan sonra herkes de birden bire inanilmaz bir kahve kulturu olustu dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 biz kahvemizi böler de içeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Rakı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 GERGE said: Sicakliginin gorunmesini istiyorum ben bir. Dilimi yakip iki gun oyle dolastigim cok oldu. bir insanın neden kahveden dili yanar ? daha doğrusu insan bunu nasıl becerir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 boş iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 iste beklenen elektronik hipster mug i wayfarer, postaci cantasi, cardiganlar falan mainstream olali beri cok darginlardi, boyle seyler hayata tutunmalarini sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Red said: GERGE said: Sicakliginin gorunmesini istiyorum ben bir. Dilimi yakip iki gun oyle dolastigim cok oldu. bir insanın neden kahveden dili yanar ? daha doğrusu insan bunu nasıl becerir. yanar lan abartmayın erkekliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 AtlaraFisildayan said: Ulan starbucks yokken memlekette kahve icen insan yoktu. Starbucks vs yayildiktan sonra herkes de birden bire inanilmaz bir kahve kulturu olustu dfsfd abi sorma ya. starbucks hiç yokken işte babama teklif etmişlerdi falan. babam da kim kahve içer oturup demişti ak hayal meyal hatırlıyorum olayları. evet abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 "There is no reason anyone would want a computer in their home." Ken Olsen, founder of Digital Equipment Corporation, 1977 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 "Kim niye oturup kahve içsin ak." moriartynin babası, creator of moriarty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar