Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 90TL, sentry yok malesef alet çantası var :D sentryli olan versiyon var da 900TL asdf Diablo 3 figürü, Iron Maiden Trooper figürü, Mass Effect Gemi maketi, Dragon Age 2 Flemeth Statue falan gibi güzel ürünler de var. Gremlins Plush falan gelmiş hoş asfsd replica tyrael kılıcı var diablo işte sky hook bioshock var vs. vs. Siteye görsellerini vs. koyacağım, ürünleri de ön sipariş ekleyeceğim, oradan bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 engineerı alabilirim la ben :D dark asıl portal getirsene hacı sen sentryleri, fiyat araştırması yapsana bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://i.imgur.com/YXBaNnr.jpg http://i.imgur.com/k28vT3I.jpg Distribütörde yok ama Avrupa'daki tedarikçimde varlar. Tanesi 90TL Üstteki boyasız geliyor, kendiniz boyuyorsunuz zevkinize göre custom sentry. Altta Atlas ve P-Body hazır geliyor. Ayrı ayrı satılıyorlar. Ocak'ta One Piece'ler alırken getirtebilirim ama, çünkü bu ay ki siparişi verdim. Yola çıkmadılar gerçi daha haber bekliyorum ama bakalım :D Bir de şöyle bir güzellik var sağlam parası var :D http://www.gamingheads.com/index.php?option=com_myphp&Itemid=3&product=101 http://www.youtube.com/watch?v=KkUOKdfC20Q+ 900TL civarı fiyatı avrupa da asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 yok ya boyasız değil ufak 4-5 dolara satılanlarda var hatta sanırım su an 3. serideler. random çıkıyor paketlerden. birde 90tl olan p-body ile atlas sanırım dimi ufaklar o kadar olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 onlar var da tedarikçilerimde yok. Atlas ve P-Body NECA'nın serisinden işte Engineer figürü gibiler boyutları, kalitesi vs... http://www.youtube.com/watch?v=Lwr7IINljxY p-body mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 http://www.amazon.com/Thinkgeek-Portal-Wheatley-Led-Flashlight/dp/B007AKAQ66/ref=pd_bxgy_t_img_z şu tarz portal anahtarlıklar sürümden giderler aslında. baya çeşit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Metal olsa hic dusunmezdim o anahtarlik icin, ama kus oyuncagi olmaktan oteye gitmez su haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 50-55TL civarı satış fiyatı oluyor ama Avrupa da, o para da anahtarlığa verilmez yani :) Hollanda'daki tedarikçi de bayağı bir ürün var aslında Portal ile ilgili anahtarlık, çanta, Aperture atkısı falan ama pahalılar hep Thinkgeek anlaşması var adamların afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 tenis topu kadar lan o neredeyse hangi cebe girecek.. pinpon topu aslında da çaktırmayın, yine de zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 araba motorsiklet anahtarlığı olur anca işte =) ama o fiyatlar verilmez anahtarlığa hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Dark witcher CE getirticen mi? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sıraya girelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bak unuttum onu sormayı distribütörüne, hemen mail atayım :D wod ce geldi bu arada görmüşsünüzdür ama değmez 250TL'ye asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ben manyak olduğum için aldım yine ya, başka biri uygun fiyata getirsede aral'dan bir halt almasam artık. Witcher getiremeyeceksen steam de bindirmeden alalım diyecektim eueau. Çabuk cvp ver, adamlar bizi patlatmasın!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Abi mail attım geçen gün işte halen cevap gelmedi. Olmadı arayacağım bir ara bakalım. Bu arada RED Spy isteyen varsa 90TL bu paketle birlikte birkaç adet (2 adet :( ) alabiliyorum. Katalogda yok ama ellerinde varmış az sayıda sdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 eminim 30 kere sorulmuştur ama aramaya üşendim. direk fiziksel gelip alabileceğimiz bir depo vb var mı abi sdfs yakınsa kargo beklemeyelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Ya dark bu wod ce yi sen daha ucuza getiremez misin ya 200 e falan Bu arada diablo gelmis galba nasil guzelmi bi resim cekip atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 ön sipariş abi, Kasım'ın ilk haftası falan girecek stoklara http://www.youtube.com/watch?v=B_k0tQBEHMM şöyle bir şey işte ayrıca yok abi, yani Aral bana çok düşük kâr bırakıyor zaten ve maksimum %10 indirim yapabilirim öyle diyeyim. Fatura vs. de keseceğimden daha fazlası çok zor :( @goldbaren Yok abi malesef :D 1-2 aya bir yere geçmeyi düşünüyorum ama bir arkadaşla birlikte o zaman olacak umarım. Kargoda çok beklenmiyor ya, stoktaki ürünlerde ertesi gün elinde oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 yurtdışı bağlantılarını kullanıp bizde CE getirtseydin =p yemişim aralı. Her halikarda onların sattığından ucuza gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 bizimkiler ne zaman geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 valla geçen cumartesi günü alımı geçtim işte, halen onaylamalarını bekliyorum. Bu tedarikçi bayağı tembel çıktı, mailime vs. de daha cevap vermediler. Çarşamba atmıştım onu da afdas FacebooK'tan taciz etmiştim üye olurken, yine onu yapacağım yarın sanırım... Adamlar Avrupa Figuarts Zero satan tek tedarikçi olmasa bir daha alışveriş kesinlikle yapmam şu yaşanandan sonra da işte ... Bir de ATR düzenlemesi tabii önemli, İtalya'dan ithalat o kadar kolay ve masrafsız ki sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 witcher 3 ce gelecek mi? gelecekse kaçtan gelecek? gelmicekse niye gelmicek? gelecekse gene araldan mı alıcan? yoksa yurt dışından daha ucuza getirme şansın var mı? tüm bunlara cevap istiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2014 yurtdışından daha ucuza olmuyor genellikle ce'ler, o şeylerde oluyor işte TR de çıkmayacaksa millet getirip burada yüksek fiyattan vs. satıyor da artık millet yemiyor :D Gerçi Aral'dan iyidir yurtdışı yine asdfads Witcher 3 Aral'dan çıkmayacak. bilkom çıkaracak distribütörlük aldı ve mailledim adamları ama geri dönüş olmadı, pazartesi dönmezlerse arayacağım. Aral'dan mümkün mertebe az şey çekmeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 law, marco, shanks ve mihawk yolda. onlar dışında son durum bu. 1 ayda iyi topladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 fds benim luffy harbi güzelmiş ya, bir tanesini de kendime çekeyim nasılsa satmıyor asdfdas bu arada witcher 3 ce soranlar vardı. Cevap gelmişti yazmayı unuttum. Çok sınırlı adette gelecekmiş CE'den ve belirli yerler dışında dağıtılmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar