Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Bandai'nin Star Wars lisansını yeniden almasıyla ilk yaptığı iş bu :D Samurai Darth Vader asfads Samuray zırhına adapteleri mükemmel olmuş. Hemen hemen her şeyiyle mükemmel bir action figure de tek sıkıntısı ağız kısmı, açık ağız modeli yapılmış. O da işte dişleri abartı gözüküor vs. sıkıntı. http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire4/eb17559a750129bad67f95b834a3d84a1409676395_full.jpg Onun dışında harika bana kalırsa, Only Japan bir de şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 predatore benzemiş ağzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Dark selamlar, Öncelikle bunu getirebilme şansın var mı? http://www.amazon.com/McFarlane-Toys-Twisted-figurine-Dorothy/dp/B0027UJX90 Macfairlane in 2006 2007 2008 serilerinden istediklerim olursa ayrıca getirtebilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 kafa ve etekteki şeyler direk şu http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/b2/Galactic_Empire_emblem.svg/1024px-Galactic_Empire_emblem.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 DarKRideR said: Bandai'nin Star Wars lisansını yeniden almasıyla ilk yaptığı iş bu :D Samurai Darth Vader asfads Samuray zırhına adapteleri mükemmel olmuş. Hemen hemen her şeyiyle mükemmel bir action figure de tek sıkıntısı ağız kısmı, açık ağız modeli yapılmış. O da işte dişleri abartı gözüküor vs. sıkıntı. http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire4/eb17559a750129bad67f95b834a3d84a1409676395_full.jpg Onun dışında harika bana kalırsa, Only Japan bir de şimdilik kafasında niye vana var açınca ağzından su fışkırtıyosa ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 DavidMills said: Dark selamlar, Öncelikle bunu getirebilme şansın var mı? http://www.amazon.com/McFarlane-Toys-Twisted-figurine-Dorothy/dp/B0027UJX90 Macfairlane in 2006 2007 2008 serilerinden istediklerim olursa ayrıca getirtebilirmisin? Abi bunları bulmak çok zor olur. Yani tedarikçilerde bulunmuyorlar. Yoksa böyle Ebay de Amazon da kolay da benim onu tedarik etmem ile senin etmen arasında bir fark olmaz. Bu Dorothy'den yalnız 5-6 ay önce Pegasus'ta vardı. Ben bu işi kurarken yusuf abi ile konuşuyorduk işte yardımcı oluyordu. Elimde fantasy serisinden biraz kalmıştı hepsini sana çok ucuza verirdim vs. diyordu. Dorothy'den 4-5 tane var hatta diyordu da ben bir daha gidene kadar Dreamers'takiler gidip almıştı asdfasd Baktım şimdi onlar da stok tüketmişler. 350TL'ye satıyordu da 100TL'den bırakmış o da en son. Eski McFarlane'leri bulmak çok zor çünkü aşırı derece kaliteliler, millet elinden çıkarmıyor. Ben gerçi yeni bir tedarikçi buldum eski McFarlane'lerde var elinde ama çok az. Olanların önemli bir kısmı da hep iadeye gelmiş böyle kutusu hasarlı vs. ürünler. Yeniden satışa uygun değiller pek, hani böyle tezgahtan al götür olayı içinler daha çok diyelim. Eğer onlar arasından ilgilendiğin olursa bu elemandan Kasım ortasında bir sipariş çekmeyi düşünüyorum. Oradan araya attırırız. İşte Dragonlar var hemen hemen bütün seri, NBA'ler var. MLB vs... Eski Spawnlar var işte series 26-27 falan. 2005-2006 yılları oluyor. 30. seriden sağlam kutulular var. Tamamen sağlam Wallace and Gromit'ler var. Warrior serisi var işte Cancer, Aries. Warriors of Ra var mitolojik yine McFarlane'in özgün serilerinden. bayağı var yani da fantasy serisini bulmak bayağı zor oluyor. O Dorothy vs. zamanında kapış kapış gitmişti her yerde çünkü hatırlıyorum. serinin en efsanevi yapımıydı. bir de kırmızı başlıklı kızı vardı. O da deli gibi satmıştı. bir önceki seriydi ama yanılmıyorsam. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51vWYi74vqL.jpg aha hatta şuydu asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Red Hiding Hood vs var. Toplamıştım zamanında 5-6 adet. Dediğin gibi eski serilerin kaliteleri inanılmaz. Bahsettiğin ambalaj vs sorunlu eski seri McFairlane ler olursa ilgilenirim ben. Twisted Fairy Tales, Spawn , Horror-Fantasy serileri, Tortured Souls vs. H.R. serisi vs de olur. Arada amazon vs de buluyorum, üşeniyoruz işte vs. Neyse McFairlane eski serilerden alırım senden. Zaten kutulu koleksiyon yapmıyorum. Ürünün kendisinde birşey yoksa sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Yani öyle deniyor. Görseli vs. yok ama almadan soruştururum. Genellikle şey ürünler oluyor gidiyor işte gümrükten geçmiyor geri geliyor. O süreçte tekrar satılamaz hale geliyorlar işte kutular hasar alıyor vs... Hemen hemen bütün tedarikçiler bunu yapıyor. Büyük tedarikçimde mesela yeni çıkmış ürünlerin bile Damaged Package'leri var. 20-30 euro falan indirim yapıyorlar o tip durumlarda işte aslında fiziki dükkanım olsa onları da toplarım da böyle zor :( Kasım ortasına doğru bir ara senin için liste yapar yollarım. Ellerinde o an olanlara göre çekeriz işte istediğin vs. olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ops, öm atacaktım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 yanlış başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Dark, bu Assassin's Creed collector'larını siparişe göre isteyecek misin? yoksa sana garanti ayırdılar mı birkaç adet? Shipment ne kadar çabuk olur vs gibi sorularım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 abi özel bir ayırma yok, ön sipariş sürecinde işte ödeme yaptığım takdirde direk çıkış gününden önceki gün bana alım yaptığım adette yollanacak. Ben de hemen o gün kargoya vereceğim. Yalnız PC ve PS4 versiyonlarının stokları tükenmiş. Sadece Xbox One kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 İşte o yüzden sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Bayağı getirmişlerdi ama demek ki ufak işletmeler bayağı yüklendi. Normalde DR, Media Markt, Bimeks tarzı yerlere bize açılan stoğun dışında ürün getiriliyor diye biliyorum. Onların anlaşmaları, kâr payları vs. farklı çünkü. Bize açılanın da daha 25 gün kala tükenmesi ilginç olmuş. Biraz fazla nakit param olsaydı ve ürün çekmeseydim bu ay ben de 3-4 tane PC versiyonundan stoğa atmayı planlıyordum da geçti artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ya ben de normalde beklemem sipariş için. Biliyorum daha önceki tecrübelerden dolayı çünkü. Ama işte 150 tane versiyon olunca insan ne yapacağını şaşırıyor. Al işte, mesela Season Pass duyurmuşlar bugün, normalde AC'lerin season pass'lerini almıyorum çünkü amaçsız oluyorlar ama bu seferki iyi gibi. E şimdi bunu niye Collector's Edition'a koymuyorsun be adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 key girince vs. aktif olur sanırım ya, o kadar da yapmazlar asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Bundan daha önce haberim yoktu. Gerçi Ekim 2015'te çıkacak :D http://www.sideshowtoy.com/collectibles/marvel-deadpool-sideshow-collectibles-1001781/?utm_source=bronto&utm_medium=email&utm_term=Image+-+Pre-Order+the+Deadpool+Sixth+Scale+Figure%21&utm_content=Image+-+Pre-Order+the+Deadpool+Sixth+Scale+Figure%21&utm_campaign=092514news I CAMEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 offfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 maketçiler vardı nerede onlar :D Falcon soranlar özellikle asdfsd http://www.youtube.com/watch?v=4ICd7mKsWN4 Bundan 1/144 ölçeğinde, 120TL http://www.amazon.com/Fine-Molds-Stars-Millennium-Falcon/dp/B003982AH6/ref=sr_1_fkmr1_1?ie=UTF8&qid=1411822823&sr=8-1-fkmr1&keywords=fine+mods+millenium+falcon Şuradan daha detaylı görebilirsiniz. Haftaya bir tane stoklara girecek. İsteğe bağlı olarak adetli olarak Ekim ortasındaki alımımda lota ekletebilirim. edit: her dört adette bir %10 indirim yapabiliyorum. dört kişi çıkarsa buradan ben direkt pati indirimi olarak 100TL'ye düşürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 ben buna girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 O falcon easy Connect değil mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 easy connect derken bu revell'in paketten çıkar, tak-birleştir hazır olsun dediklerin gibiyse değil abi sıfırdan boyaması, birleştirmesi vs. yanılmıyorsam kendin yapacaksın. benim 7-8 yıl önceden kalma setlerim duruyordu onları çıkarma vakti geldi asdfds bu arada isteyenler olursa indirim için 3 kişi de olabilir. ben kendime de çekeceğim karar verdim, dördüncüye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 http://kaptanpanda.com/Y27,beast-kingdom.htm Ön siparişteki yeni ürünler, bir 10 tane daha gelecek. Yarın girerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 ohaaaa çok iyi aklıma getirdin. 2 yıldır falan şunu arıyorum ben. bana bulabilirsen direk alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bakındım da çok zor, ikinci el bile bulması zor asdfasdf çok güzelmiş ama, benim ondan haberim yoktu yalnız yeni seri sanıyordum bunları Sana Mark 4 verelim biz, 3 eski model hem lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar