tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 moriarty said: abi nolcak. bişi dicem tili bu göt arasına lazer yapan yer aradım bulamadım ben. beni götürsene, gerçek siyah kıllar. görmemesine imkan yok herhangi bir göz veya merceğin. lisedense bende tanıyorumdur zaten, ayar veriyim bebeye hem. göt grösün. lan lazer yapan her yer oraya da yapar ki? heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yok abi erkeklere falan burun kıvırıyolar genelde tanıdık değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hele göt falan dersen kaos olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ben de itiraf ediyorum o zaman. videoyu 8 kere falan seyrettim. her seferinde de hayretler içerisinde kaldım. o kumsalda kız olsam denize gel git yapardım alttan. abi kas etkili de ne kadar etkili olabilir ki savunmam bu şopar tier köprüden atlama hareketleri yapan adamları görünce yerle bir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ren said: ben de itiraf ediyorum o zaman. videoyu 8 kere falan seyrettim. her seferinde de hayretler içerisinde kaldım. o kumsalda kız olsam denize gel git yapardım alttan. çok özür dileyerek http://www.youtube.com/watch?v=h_9ATQFgu9o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şöle konuları publicte açmayın ya yönetime o kadar yalvadırdınız gay bölümü olsun diye yine buraya taşmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi kendimizi kandırmayalım şimdi böyle tatil yerlerinde kamplarda falan tipler olur, üç beş genç köprüden atlarlar işte dubaya falan giderler arkaya bakarlar. hep de geriden bakan diğer gençlerde bak bak bak kızlara hava atıyorlar, artislenmelere bak, şamrel de verelim mi gibi espriler yaparlar. bunları koy şimdi oraya. bizim gibi tembeller tarafndan vymnsky piçe bak vücut yapmış, biraz fizikli olanlarımız lan üstümde olan az biraz ilgi de gidecek gibi yandan bakarak içimizde düşünsel betimlemeler oluşmuyor mu. tam küçümseyemiyorsun böyle ister istemez saygı oluşuyor. allahtan henüz böyle bir tipe denk gelmedim ben. yoksa hemen gidip... dsgks yok tabi de tembel alfa erkek sövmesi olur yani baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ren said: ben de itiraf ediyorum o zaman. videoyu 8 kere falan seyrettim. her seferinde de hayretler içerisinde kaldım. o kumsalda kız olsam denize gel git yapardım alttan. abi kas etkili de ne kadar etkili olabilir ki savunmam bu şopar tier köprüden atlama hareketleri yapan adamları görünce yerle bir oldu. sdfdsfds güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 lan rock im park single day ticketa 90 euro veriyoz adamlar 200 öyroya ay kapatıyo mnaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aquila said: yav boyle boynumuza kadar suya batirip cikarsalar hepsi gitse filan, oyle bisey yok mudur. bu spreyler var tüy dökücü. onu dikdörtgen prizmaya doldurup içine mi girsek napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 şuna gircen işte lazer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 moriarty said: yok abi erkeklere falan burun kıvırıyolar genelde tanıdık değilse. sdfsfds kaanın annesi dermo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bu işi yapan erkek yok mu lan hep mi kadın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 valla ben yapıcam kafaya koydum. sonbaharda üst vücut komple giricem sikerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 benim burda Olesia diye bi ukraynalı arkadaş var ona sordum dün. ilk başta çok güzel bi festivaldi ama son zamanlarda uyuşturucu satıcıların ve mafyanın mekanı oldu bu festivale gitmek pek de güvenli değil dedi. önce hakkınızı helal ediyosunuz sonra gidiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 elemanların vucudlar çok iyi yalnız ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bence op gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 şimdi düşündüm de bazen böyle basıp çıkıyorum ofisten bi iş oluyo falan acil. bu sayfayı açık bıraksam mesela forum morum bilmeyen biri gelse ekranda görse kaslı erkekler denize giriyor paticik.com falan diye. direk biterim ya. açıklama falan yapabilsen bile olmaz herhalde. yanlış anlamayın kızmıyorum banane isteyen istediği topiği tabi ki açar. sadece bir ihtimali düşünüp irkildim. bunu açıklıyorum sonra nsfw foto atıp tepki alınca ofiste paticiğe girmeyin çalışın falan diyen mallar çıkıyor o yüzden. elim ayağım titriyor sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bak kendi kendime sinir oldum bi de ofiste sıkılıyorum oyun söyleyin ne bilim aktivite söleyin falan diyenlere böyle kızanlar falan yok mu şu forumda. yok efendim çalış, çalışmıosan işin hakkında kitap oku falan diyenler. inşallah işsiz kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ilk sayfada masakari iş yerinde otobüste foruma giremiyoruz yazmış ssdfsdf. düşünsene belediye otobüsünde falansın, önlerde öküz gibi bekliyorlar rahat edeyim diye arkaya gidip koltuk kapmışsın. yol da uzun. bari bi iki bişey bakiyim diye browser açıyon. hoş konu ismi zaten açıklayıcı ama yine de çok merak ettin girdin. tam o anda da dikilen senin telefona baktı. ahahaha Black-ice said: bu sayfayı açık bıraksam mesela forum morum bilmeyen biri gelse ekranda görse gerekirse airstrike çağıracaksın ofisi patlatacak. http://img4.wikia.nocookie.net/__cb20100918104136/worms/images/1/10/Airstrike.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Black-ice said: şimdi düşündüm de bazen böyle basıp çıkıyorum ofisten bi iş oluyo falan acil. bu sayfayı açık bıraksam mesela forum morum bilmeyen biri gelse ekranda görse kaslı erkekler denize giriyor paticik.com Akşam iş çıkışında ne yapıyorsun? Gidelim mi birşeyler içmeye? sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 senko said: elemanların vucudlar çok iyi yalnız ya :D yağsızlar lan sadece. illa yağ yaktıracaksınız adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 kılsız erkek olmaz olsun, kazak da olmasın ama biraz kıl iyidir ayrıca başlığa girerken heyecanlanmadım da değil hani http://stylegerms.com/wp-content/uploads/2014/03/smiley-face-text.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 tiLi said: senko said: elemanların vucudlar çok iyi yalnız ya :D yağsızlar lan sadece. illa yağ yaktıracaksınız adama yak hacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 videodaki şarkıyı veriyorum ama kendinizi denize girerken düşünmeyin http://vimeo.com/31445802 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar