dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ya şimdi sony a6000 sipariş edeceğim. yanına da bir iki şey ekleyecektim kartın kesilmesini bekliyordum da ulan bugün bir girdim. Usually ships within 3 to 5 weeks diyii :( arkadaş 15'inde dönecek yetişmez o zamana kadar. Prime mevzusu var. 2 days free diyii ama kredi kartı falan istiyor prime da 2 günde gönderiyor kargoyu da o şekilde girsem iptal etsem üyeliği olur mu acaba? Yıllar önce yanlışlıkla böyle yapmıştım iade etmişlerdi parayı :) ne yapacağım ya? ya da 1-2 gün içinde shipping edebilecek başka site var mıdır amazon tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Start a 30-day free trial to get: FREE Two-Day Shipping with no minimum order size on over 20 million items After your free trial Your membership will automatically upgrade to an annual plan for $99/year. If you do not wish to upgrade, you may cancel anytime by visiting Your Account and adjusting your membership settings. demişte güvenemedim ibiklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hangi ülkedesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ya Türkiye'de arkadaşın chicago daki adresine yollayacağım. o da getirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 prime ı iptal ediyorsun sonra, eğer çekmişlerse parayı yatırıyorlar geri. dersin hatta istemiyorum isteğim dışında alınmış bu para filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Evet 2010 da canon eos 450D almıştım onun için de böyle yapmıştım ama onda tamamen iyi niyetliydim olayı anlamamıştım :) gerçi yazmış upgrade istemiyorsan iptal et diye. hmm böyle vereyim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ya şimdi şunları alıcam da. Kamera da 3-5 weeks diyor. Stokta yok mu yani? Yoksa gönderilmesi mi 3-5 weeks? ama prime üyelikten baktığımda 2 gün içinde kargo seçeneği aktif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 checkout dersen teslim tarihini yazması lazım. kargo seçeneklerini seçtiğinde. ama stokta yok gibi görünüyor. stokta olan ürün kaldırıp bak birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 checkout yaptım ama teslim tarihi yazmıyor. ürün altında yine 3-5 weeks yazıyor ama 1-2 gün içersinde kargo seçenekleri çıkıyor? anlamadığım şey acaba bu ürün 3-5 hafta içinde amazon'a gelip sonra mı çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Estimated delivery yazması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 en sona geldiğimde Estimated delivery: July 1, 2014 - July 11, 2014 çıktı arkadaş 15 haziran'da dönecek :( hay sokayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 o siparişi iptal edip, ships 3 to 5 weeks diye yazmayan a6000 sipariş et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ya yok ki işte silver'ı var ben de onu istemiyorum hay şansıma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 chicago'daki adrese göndericeksen illa amazon'dan alman gerekmiyor ki. bestbuy'dan da alabilirsin. türk kredi kartları geçiyordu en son. http://www.bestbuy.com/site/sony-alpha-a6000-compact-system-camera-with-16-50mm-retractable-lens-black/4660008.p?id=1219100586250&skuId=4660008&st=a6000%20sony&cp=1&lp=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 200S ROSELLE RD INVERNESS, IL 60067-5858 United States chicago dimi burası :) çok pinpirikliyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Nako said: prime ı iptal ediyorsun sonra, eğer çekmişlerse parayı yatırıyorlar geri. dersin hatta istemiyorum isteğim dışında alınmış bu para filan. Amazon'la boyle ucuz oyunlara gerek yok zira adamlar cok temiz cok guzel calisiyolar. Musteriyi kirmiyolar ufak seyler icin. Ustune 1 ay beles iste prime, istedigin an iptal edebiliyon o 1 ay icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 stokta olmayan malı da getirebiliyor mu hemen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Sağlam bir şip seçmediğin sürece 2 gün free ship diye bir şey yok unut onu. UPS standart ship ile NY'den TX'a 7 günde geldi kargo. Eyaletler arası geçişlerde bildiğin ülkeler arası gümrüğe tabi tutulurcasına işlem yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yok daha önce amazon prime 2 günde gönderdi best buy ve diğerlerini bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İşte prime falan gönderir anca. Yani standar shiplerin hiç biri 2 günde falan gelmiyor. Hele arada 2-3 eyalet varsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 dusuncelihayvan said: stokta olmayan malı da getirebiliyor mu hemen :( Stokta yoksa uyariyo ya da yaninda prime sembolu olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 https://www.google.com/maps/place/200+S+Roselle+Rd/@42.102903,-88.077875,3a,90y,291.13h,58.2t/data=!3m4!1e1!3m2!1sRzdzO3hkHL6YE4PRaz1nHg!2e0!4m2!3m1!1s0x880fa432dffb6e85:0xa850d980abe38ecd Arada bi patika var gibi.Oradan gidiliyo heralde arkadaşının evine.Not düş, patika var eve ota sürtüp çizdirmeyin sağınızı solunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 newegg'in shoprunner'ı var. prime gibi oda. 30 day free 2 gün şip ediyor. onda da k.kartı girmen lazım. (Sanal kart kabul etmio) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 amazon.com'dan bir şey aldığımızda import vergisi eklediğinde, gümrükte vergiyle ilgili takılma durumunun olmayacağının garantisi mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 evet işlemleri onlar hallediyor. Yasaklı bir madde olmadığı sürece paran deposit ile ödenip geçiyor. (30kg yi aşmayacak, cep tel olmayacak, sayısı çok olmayacak ve trt bandrol yapıştırılması gerekmeyen ürünler olacak) Ama farklı şeyler olabiliyor; mesala şu garip çin tabletlerinden almıştı biri işte üzerinde atıyorum 98000 mah pil var. X-rey bu kadar yüksek değerdeki pili patlayıcı veya zararlı madde olarak tanımlayabiliyor v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar