oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 adamın sesi kesildi kız öldürdü bence ha lan kimsede dürüst ol dememiş eskiden patide bir iki tane 3.level üstü paladin olurdu.Tükendiler heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 oldun said: adamın sesi kesildi kız öldürdü bence ha lan kimsede dürüst ol dememiş eskiden patide bir iki tane 3.level üstü paladin olurdu.Tükendiler heralde Civcivhead said: Bence dürüst ol. Suçu arkadaşa atarsan, "bu yaşta adamın arkadaşlık ettiği kişilere bak, kaşları da jiletle alıyor zaten" diyip iyice tiksinebilir. LVL99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 KAŞLARI JİLETLE ALMAK NEDİR LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 oldun said: adamın sesi kesildi kız öldürdü bence ha lan kimsede dürüst ol dememiş eskiden patide bir iki tane 3.level üstü paladin olurdu.Tükendiler heralde photographer said: Bence en mantıklısı doğrusunu yazmak Hazal ile aranda herhangi bir bağ yoksa onunla takıldık bu gün insan beyni işte dersin doğruyu söylemekten zarar gelmez. Ne kadar yalan o kadar sıvamak Civcivhead said: Bence dürüst ol. Suçu arkadaşa atarsan, "bu yaşta adamın arkadaşlık ettiği kişilere bak, kaşları da jiletle alıyor zaten" diyip iyice tiksinebilir. 2 tane var paladin. biraz gec kalmisim gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lord ortada yok, merak ettik valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ha tmmm gozumden kacmıs demekki tekrar rahatladım huzur içinde calısabilirim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bi de su var: Lord_Argos said: Benim şuan da beraber olduğum max 27 gösteriyor ama gerçekte olan 35 Lord_Argos said: Şimdiye kadar kendimden hep ortalama 8 yaş büyük kadınlarla çıktım. garanti oldurmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Xaenin said: Niye tavsiye veriyorsunuz ki ben onu anlamadım kız yeteri kadar akıllıysa zaten kurtuluşu yok. ha kız için hayırlı olur, bir hayat dersi öğrenmiş olur yada merhaba derin güvensizlik. yok kızı ikna etmeyi başarırsa.. abi yapacak bir şey yok survival of the fittest diyeceğiz biz kendi evladımızı daha gözü açık yetiştireceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 oldun said: adamın sesi kesildi kız öldürdü bence ha lan kimsede dürüst ol dememiş eskiden patide bir iki tane 3.level üstü paladin olurdu.Tükendiler heralde ama ama :( BabacumMostors said: yada belli ki dilek'e de özel bir şeyler hissetmiyorsun kıza açı kaçık söyle "ben çok eşliyim tek eşilik bana göre değil istersen sen de başkalarıyla görüş yada bitirelim ben daha fazla bu stresle götüremeyecem bu işi" de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 O hiç gerçekçi bir tavsiye olmamış Babacum. Böyle insanlar genelde "ben herkesi götüreyim ama benim kıza kimse yan bakamaz" ilkelliğinde olurlar. Hoş dizi üzerine yorum yapan teyzeler gibiyiz şu anda, fiction üzerine çay kahveyle yorum yapıyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 adam girmis abi topice, cevap vermiyo sadece. birazdan su sekilde bi mesajla gelir lordargos said: kizin evine gittim, baktim kiz atarlandi, hemen tamam hazal'a donerim o zaten senden daha olgun ve her istedigimi yapiyor, her istedigim yerde onunla sevisiyorum. daha ozgur dedim. daha sonra dilek, ev arkadasi, ve hazal hep beraber benim evime geldik B)- sarjim bitmisti ;) o yuzden cevap yazamadim tesekkurler beyler tavsiyeler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gelsede anlatsa rüyanın devamını heycanlı oluyordu okuması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yine drama dönmüş lan kaçırmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 girip mesaj atmadıysa barışma sevişmesi olmuş olabilir. dilek allah kahretsin ben nasıl bir adam oldum bana bir tek sen iyi geliyordun aslında böyle olmak istemiyorum diyip buradan yürümüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kiz gormedi mi mesaji gelmedi mi cevap nedir son durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lord_Argos said: Hayde kız 17 yaşında babası da emniyet müdürü çıktı .. http://pixelsmashers.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/01/4chan-party-van-fbi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 totemic said: adama da suç bulmayalım azizim hatunlar piç/serseri adam seviyor. işinde gücünde düzgün adamı ne yapsınlar.. evleniyorlar onlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Xaenin said: Niye tavsiye veriyorsunuz ki ben onu anlamadım eğlence işte bir nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://youtu.be/5Ew8WxTIArk?t=24s şöyle gir olaya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: totemic said: adama da suç bulmayalım azizim hatunlar piç/serseri adam seviyor. işinde gücünde düzgün adamı ne yapsınlar.. evleniyorlar onlarla düzgün adamlık zor iş ya kız gidecek eğlencesini serseri tiplerle yaşayacak sonra sıkıldığında gelip düzgün adamla evlencek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mal mı o da evlenmesin. Gerçi burada bi self-elek mevcut ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 BabacumMostors said: oldun said: adamın sesi kesildi kız öldürdü bence ha lan kimsede dürüst ol dememiş eskiden patide bir iki tane 3.level üstü paladin olurdu.Tükendiler heralde ama ama :( BabacumMostors said: yada belli ki dilek'e de özel bir şeyler hissetmiyorsun kıza açı kaçık söyle "ben çok eşliyim tek eşilik bana göre değil istersen sen de başkalarıyla görüş yada bitirelim ben daha fazla bu stresle götüremeyecem bu işi" de ben evil olmusum heralde hepsini gozden kacırmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Harflere niye 10 kere basıyonuz olm yatıyorum de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 incdarkness said: olasi cozum 3 - hazal kim ? + sevgilim dilek tanimiyomusun - ne diyosun lan sen + gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim Dün akşam çok düşündüm ve Incdarkness'ın stratejisini uygulamaya karar verdim, ama biraz daha geliştirilmesine ihtiyacı vardı, bende şöyle bir yol izledim: "Sevgilim uyumuş, sinir de edemiyorum vs." gibi Hazal ismi 2 ekran kaybolana kadar flood yaptım. Ardından mesaj saatlerinin aralıklarını da çakmasın diye 2 saatte bir gönderdim maksat uyku tutmadı. Ve mesajlarıma "uyku tutmadı, uyuyamıyorum, gece çok kötüydü ama sen yoktun" gibi cümleler ile pekiştirdim. Sabah uyandığında doğal olarak başta görmedi. Ardından uyku sersemi o beklenen soru geldi... -Hazal kim? +Onu sen uyanıkmısın diye yazdım da tepki gelmeyince anladım, cevabını yapıştırdım. / burda vurucu cümleyi incdarkness'dan esinlendim ve sonuç: -Pislik -Yapma bidaha -Dilek var sadece +Merak etme aklım fikrim sensin -Aşkımmm, erkeğimmm benim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 incdarkness said: olasi cozum 3 - hazal kim ? + sevgilim dilek tanimiyomusun - ne diyosun lan sen + gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar