Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Sevgiliye yapılmaması gereken şeyi yaptım

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

oldun said:

adamın sesi kesildi kız öldürdü bence ha lan kimsede dürüst ol dememiş eskiden patide bir iki tane 3.level üstü paladin olurdu.Tükendiler heralde

Civcivhead said:

Bence dürüst ol. Suçu arkadaşa atarsan, "bu yaşta adamın arkadaşlık ettiği kişilere bak, kaşları da jiletle alıyor zaten" diyip iyice tiksinebilir.

LVL99
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

adamın sesi kesildi kız öldürdü bence ha lan kimsede dürüst ol dememiş eskiden patide bir iki tane 3.level üstü paladin olurdu.Tükendiler heralde

photographer said:

Bence en mantıklısı doğrusunu yazmak
Hazal ile aranda herhangi bir bağ yoksa
onunla takıldık bu gün insan beyni işte dersin
doğruyu söylemekten zarar gelmez. Ne kadar yalan o kadar sıvamak

Civcivhead said:

Bence dürüst ol. Suçu arkadaşa atarsan, "bu yaşta adamın arkadaşlık ettiği kişilere bak, kaşları da jiletle alıyor zaten" diyip iyice tiksinebilir.

2 tane var paladin.
biraz gec kalmisim gerci.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Niye tavsiye veriyorsunuz ki ben onu anlamadım

kız yeteri kadar akıllıysa zaten kurtuluşu yok. ha kız için hayırlı olur, bir hayat dersi öğrenmiş olur yada merhaba derin güvensizlik.

yok kızı ikna etmeyi başarırsa.. abi yapacak bir şey yok survival of the fittest diyeceğiz biz kendi evladımızı daha gözü açık yetiştireceğiz
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

ama ama :(

BabacumMostors said:

yada belli ki dilek'e de özel bir şeyler hissetmiyorsun kıza açı kaçık söyle "ben çok eşliyim tek eşilik bana göre değil istersen sen de başkalarıyla görüş yada bitirelim ben daha fazla bu stresle götüremeyecem bu işi" de
Sosyal ağlarda paylaş

adam girmis abi topice, cevap vermiyo sadece. birazdan su sekilde bi mesajla gelir

lordargos said:

kizin evine gittim, baktim kiz atarlandi, hemen tamam hazal'a donerim o zaten senden daha olgun ve her istedigimi yapiyor, her istedigim yerde onunla sevisiyorum. daha ozgur dedim. daha sonra dilek, ev arkadasi, ve hazal hep beraber benim evime geldik B)- sarjim bitmisti ;) o yuzden cevap yazamadim tesekkurler beyler tavsiyeler icin.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

oldun said:

ama ama :(

BabacumMostors said:

yada belli ki dilek'e de özel bir şeyler hissetmiyorsun kıza açı kaçık söyle "ben çok eşliyim tek eşilik bana göre değil istersen sen de başkalarıyla görüş yada bitirelim ben daha fazla bu stresle götüremeyecem bu işi" de
ben evil olmusum heralde hepsini gozden kacırmısım
Sosyal ağlarda paylaş

incdarkness said:

olasi cozum 3
- hazal kim ?
+ sevgilim dilek tanimiyomusun
- ne diyosun lan sen
+ gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim

Dün akşam çok düşündüm ve Incdarkness'ın stratejisini uygulamaya karar verdim, ama biraz daha geliştirilmesine ihtiyacı vardı, bende şöyle bir yol izledim:

"Sevgilim uyumuş, sinir de edemiyorum vs." gibi Hazal ismi 2 ekran kaybolana kadar flood yaptım.

Ardından mesaj saatlerinin aralıklarını da çakmasın diye 2 saatte bir gönderdim maksat uyku tutmadı. Ve mesajlarıma "uyku tutmadı, uyuyamıyorum, gece çok kötüydü ama sen yoktun" gibi cümleler ile pekiştirdim.

Sabah uyandığında doğal olarak başta görmedi. Ardından uyku sersemi o beklenen soru geldi...

-Hazal kim?
+Onu sen uyanıkmısın diye yazdım da tepki gelmeyince anladım, cevabını yapıştırdım. / burda vurucu cümleyi incdarkness'dan esinlendim ve sonuç:
-Pislik
-Yapma bidaha
-Dilek var sadece
+Merak etme aklım fikrim sensin
-Aşkımmm, erkeğimmm benim
;D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...