Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dil cıkarmasaydın kurtarılırdıda gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 evine gidemezmisin işte sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 pontipati said: evine gidemezmisin işte sabah Evine gidiyim de beni çarmıha gersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 İşin kötü tarafı şarj aletimi de kızlarda unuttum şarjımda biticek iyice kıllanıcak valla kesti biletimi gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 TÜLAAAAAAAAAAAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 annemin teyzesinin torunu, onunla da mesajlaşıyordum aynı sırada, yanlışlıkla sana hazal yazmışım. dersin o da sorarsa, o sormazsa lafını bile etme, başka türlü çıkışın yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Lord_Argos said: Kardeşim yazdı desem, orada kocaman Dilek yazıyor. Off off diyorum dönmez burdan. Hazal'ı tanımıyorsa olabilir belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 uykundan haz al anlamında dedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bence o dil kurtarır seni. şaka yapmıştım denemek için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 baska kizlarin isimlerini de yaz. Sanki "ahahah nasil da yanlislikla sana yazdim halbuki diger kizlara yazicaktim" gibisinden. yerse sanslisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tamam beyler bunlardan birini kullanayım, hangisi sizce? 1) Annemin teyzesinin torunu, onunla da mesajlaşıyordum aynı sırada, yanlışlıkla sana hazal yazmışım. / Mc_Lovin 2) Uyurken kardeşim yazmış, istersen vereyim konuş! (kardeş ayartılır) / orc_lord 3) Baska kizlarin isimlerini de yaz. Sanki "ahahah nasil da yanlislikla sana yazdim halbuki diger kizlara yazicaktim" gibisinden. / Ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 devam et bir sürü kız ismi sırala rahat 30 40 tane falan sonra en güzel senin adın de çık işin içinden .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 uykundan haz al demek istemişsin zaten denmiş anasını satayım görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 3 saat 30 dakika 23 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 HAZAAAAALLLLLL diye kelime uzatan adamlara her şey müstehak ... Ayrıca 1 ünite bitirdim dediği test kitabıysa, bu kişi kpss çalışmıyorsa hmmps hmmpss http://4chanmemeandmotivational.files.wordpress.com/2009/06/chances_-_dont_be_a_pussy_this_guy_seems_legit1.jpg?w=720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 2 saat 43 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi duvara terlikle vur bi kaç kere, belki bir şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 artık şu heykeli ziyarete gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bunu yaz sabah olunca askim yalan soyledim erkek erkege takiliyoduk arkadaslarla gece simdi gordum bizim ipne (bi arkadasin varsa) tum arkadaslarima sacma sapan mesajlar atmis olasi cozum 2 tamam acikliyorum kucukken hazal diye bir sevgilim vardi 13 yasinda com masumduk trafik kazasinda oldu ictigim zamanlarda aklima geliyor ismi sanada o yuzden hazal dedim yanlislikla olasi cozum 3 hazal kim ??? - sevgilim dilek tanimiyomusun + ne diyosun lan sen - gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim + inaniyim mc_lovin? - seni gercekten aldatabilicegim aklinin ucundan bile geciyosa zaten bana hic guvenmiyorsun demektir + diktir git- cidden yaptigim bu sakadan bu kadar alindin mi? + cevap gelmicek - 1 saat sonra : ozur dilerim ama gercekten bu kadar alinicagini dusunmemistim bir daha yapmam boyle saka affet+ bende cok zorladim pardon - aksama yemege gidelim + gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 erkek adamsın açıklama yapmak zorunda değilsin, sanane de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paticikte milleti trollemek için yaptım, gece gece eğlendik de. Zaten öyle değil mi? Kim hazaaaaaaal dye mesaj atar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gugıldan hazalın anlamını öğren ordan yürü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi bi de bişi sorucam: iyi geceler dedikten 12 dakika sonra neden bir insan ismi bağırasın geldi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kızı uyuttuktan sonra hazal'a geçmiş işte. o geçişte sıkıntı olmuş. hazal'a atacaktı herhalde mesajı. öyle değilse baya mallık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 dilek i boşver, hazal la devam et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar