Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dil cıkarmasaydın kurtarılırdıda gg
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 pontipati said: evine gidemezmisin işte sabah Evine gidiyim de beni çarmıha gersin.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 İşin kötü tarafı şarj aletimi de kızlarda unuttum şarjımda biticek iyice kıllanıcak valla kesti biletimi gg no re
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 annemin teyzesinin torunu, onunla da mesajlaşıyordum aynı sırada, yanlışlıkla sana hazal yazmışım. dersin o da sorarsa, o sormazsa lafını bile etme, başka türlü çıkışın yok.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Lord_Argos said: Kardeşim yazdı desem, orada kocaman Dilek yazıyor. Off off diyorum dönmez burdan. Hazal'ı tanımıyorsa olabilir belki..
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bence o dil kurtarır seni. şaka yapmıştım denemek için de
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 baska kizlarin isimlerini de yaz. Sanki "ahahah nasil da yanlislikla sana yazdim halbuki diger kizlara yazicaktim" gibisinden. yerse sanslisin.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tamam beyler bunlardan birini kullanayım, hangisi sizce? 1) Annemin teyzesinin torunu, onunla da mesajlaşıyordum aynı sırada, yanlışlıkla sana hazal yazmışım. / Mc_Lovin 2) Uyurken kardeşim yazmış, istersen vereyim konuş! (kardeş ayartılır) / orc_lord 3) Baska kizlarin isimlerini de yaz. Sanki "ahahah nasil da yanlislikla sana yazdim halbuki diger kizlara yazicaktim" gibisinden. / Ayfon
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 devam et bir sürü kız ismi sırala rahat 30 40 tane falan sonra en güzel senin adın de çık işin içinden ....
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 uykundan haz al demek istemişsin zaten denmiş anasını satayım görüşürüz
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 3 saat 30 dakika 23 saniye.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 HAZAAAAALLLLLL diye kelime uzatan adamlara her şey müstehak ... Ayrıca 1 ünite bitirdim dediği test kitabıysa, bu kişi kpss çalışmıyorsa hmmps hmmpss http://4chanmemeandmotivational.files.wordpress.com/2009/06/chances_-_dont_be_a_pussy_this_guy_seems_legit1.jpg?w=720
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi duvara terlikle vur bi kaç kere, belki bir şey olur.
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 artık şu heykeli ziyarete gidersin.
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bunu yaz sabah olunca askim yalan soyledim erkek erkege takiliyoduk arkadaslarla gece simdi gordum bizim ipne (bi arkadasin varsa) tum arkadaslarima sacma sapan mesajlar atmis olasi cozum 2 tamam acikliyorum kucukken hazal diye bir sevgilim vardi 13 yasinda com masumduk trafik kazasinda oldu ictigim zamanlarda aklima geliyor ismi sanada o yuzden hazal dedim yanlislikla olasi cozum 3 hazal kim ??? - sevgilim dilek tanimiyomusun + ne diyosun lan sen - gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim + inaniyim mc_lovin? - seni gercekten aldatabilicegim aklinin ucundan bile geciyosa zaten bana hic guvenmiyorsun demektir + diktir git- cidden yaptigim bu sakadan bu kadar alindin mi? + cevap gelmicek - 1 saat sonra : ozur dilerim ama gercekten bu kadar alinicagini dusunmemistim bir daha yapmam boyle saka affet+ bende cok zorladim pardon - aksama yemege gidelim + gg wp
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 erkek adamsın açıklama yapmak zorunda değilsin, sanane de geç
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paticikte milleti trollemek için yaptım, gece gece eğlendik de. Zaten öyle değil mi? Kim hazaaaaaaal dye mesaj atar ki?
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gugıldan hazalın anlamını öğren ordan yürü işte
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi bi de bişi sorucam: iyi geceler dedikten 12 dakika sonra neden bir insan ismi bağırasın geldi ki?
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kızı uyuttuktan sonra hazal'a geçmiş işte. o geçişte sıkıntı olmuş. hazal'a atacaktı herhalde mesajı. öyle değilse baya mallık sdfs
benjani Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 dilek i boşver, hazal la devam et
Öne çıkan mesajlar