Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Sevgiliye yapılmaması gereken şeyi yaptım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
annemin teyzesinin torunu, onunla da mesajlaşıyordum aynı sırada, yanlışlıkla sana hazal yazmışım.

dersin

o da sorarsa, o sormazsa lafını bile etme, başka türlü çıkışın yok.
Mesaj tarihi:
Tamam beyler bunlardan birini kullanayım, hangisi sizce?

1) Annemin teyzesinin torunu, onunla da mesajlaşıyordum aynı sırada, yanlışlıkla sana hazal yazmışım. / Mc_Lovin

2) Uyurken kardeşim yazmış, istersen vereyim konuş! (kardeş ayartılır) / orc_lord

3) Baska kizlarin isimlerini de yaz. Sanki "ahahah nasil da yanlislikla sana yazdim halbuki diger kizlara yazicaktim" gibisinden. / Ayfon
Mesaj tarihi:
HAZAAAAALLLLLL

diye kelime uzatan adamlara her şey müstehak ...

Ayrıca 1 ünite bitirdim dediği test kitabıysa, bu kişi kpss çalışmıyorsa hmmps hmmpss

http://4chanmemeandmotivational.files.wordpress.com/2009/06/chances_-_dont_be_a_pussy_this_guy_seems_legit1.jpg?w=720
Mesaj tarihi:
bunu yaz sabah olunca
askim yalan soyledim erkek erkege takiliyoduk arkadaslarla gece
simdi gordum bizim ipne (bi arkadasin varsa) tum arkadaslarima sacma sapan mesajlar atmis

olasi cozum 2
tamam acikliyorum kucukken hazal diye bir sevgilim vardi 13 yasinda com masumduk trafik kazasinda oldu ictigim zamanlarda aklima geliyor ismi sanada o yuzden hazal dedim yanlislikla

olasi cozum 3
hazal kim ??? -
sevgilim dilek tanimiyomusun +
ne diyosun lan sen -
gece ozledim seni dikkatini cekicek birsey aradim bulamadim bende oyle hazal yazdim +
inaniyim mc_lovin? -
seni gercekten aldatabilicegim aklinin ucundan bile geciyosa zaten bana hic guvenmiyorsun demektir +
diktir git-
cidden yaptigim bu sakadan bu kadar alindin mi? +
cevap gelmicek -
1 saat sonra :
ozur dilerim ama gercekten bu kadar alinicagini dusunmemistim bir daha yapmam boyle saka affet+
bende cok zorladim pardon -
aksama yemege gidelim +
gg wp
Mesaj tarihi:
kızı uyuttuktan sonra hazal'a geçmiş işte. o geçişte sıkıntı olmuş.

hazal'a atacaktı herhalde mesajı. öyle değilse baya mallık sdfs
  • Yeni Oluştur...