Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
butun kitaplar genel olarak birilerinin maceralarini anlattigindan dolayi benim dedigim spoiler degil,

ama zaten eger istersen en buyuk spoiler serinin ismi, son kitabin son sayfasini bile tahmin edebilirsin:

ice & fire

ates ve buz birbirine giricek ve ortaya buhar cikicak ve hoop endrustrilesme baslayacak: buhar devrimi gelsin buharli dragonlar, gitsin steampunk atadamlara donusen Dothraki'ler, lakin sonrasinda ortaya cikicak ki bu buhar aslinda cinmis ve grrmm' in ta kendisiymis, boylece grrm tum westerosu konrolu altina alicak buhari ile.

Mesaj tarihi:
ahah abi çok uçuk teoriler var ama okuması zevkli yine de.
http://onedio.com/haber/efsane-dizilerden-game-of-thrones-icin-hayranlarinin-urettigi-7-beyin-yakan-teori-463718

faceless abiler bütün işin içine ediyor ya. acayip acayip teoriler çıkabiliyor onlar sayesinde. syrio forel, ser meryn trant kılığına bile girmiş olabilir mesela falan.

Mesaj tarihi:
arcane said:

hay son kitabın son sayfası girsin sana ya. bir yazmadan rahat edemiyorsunuz. iyi ki okumuşsunuz emenike.

+1500.

Sikayet edilince spoiler falan gelmiyo, cat diye acik geliyo. FML.
Mesaj tarihi:
O teorileri kitapları okuyan adamlar yazabiliyor işte. Neyini anlamıyorsunuz.

Dizinin kitaptan farklı gideceği söyleniyor. Umarım öyledir de kurtuluruz şu durumdan.
Mesaj tarihi:
di said:

arcane said:

hay son kitabın son sayfası girsin sana ya. bir yazmadan rahat edemiyorsunuz. iyi ki okumuşsunuz emenike.

+1500.

Sikayet edilince spoiler falan gelmiyo, cat diye acik geliyo. FML.

bizim günahlarımız için ölmüştü. geçmiş olsun di. ama pozitif bak, en azından ilk neyi fixlemen gerek biliyorsun artık :P
Mesaj tarihi:
Roqq said:

O teorileri kitapları okuyan adamlar yazabiliyor işte. Neyini anlamıyorsunuz.

Dizinin kitaptan farklı gideceği söyleniyor. Umarım öyledir de kurtuluruz şu durumdan.

zaten bu sezon sonrasında kitap yok ki hsfduhsafuha

çoğu kitap adaptasyonu dizi o şekilde oluyor zaten. dexter da mesela direk kitaptan bağımsızdı ilk sezon veya ilk birkaç bölüm sonrası falan.
Mesaj tarihi:
iki kitap daha olması lazım yazılması planlanan (ama muhtemelen yazılmayacak ve adam öldükten sonra notlar falan diye yayınlanacak olan sdf) adam meşhur oldukça adeta bir hobbite dönüştü.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

var bir kitap daha

nereye var... son sezon 4 ve 5. kitaplardan ortak gitmedi mi. bu sezon da benzer şekilde gitse, ortada 6. kitap yok... adam da normal şartlarda 6 ay içinde kitap çıkarmayacağına göre. gg.
Mesaj tarihi:
Roqq said:

plös öne
konuyu okumaya girmedim bu sebepten
şimdi girdim ve nisana kadar tekrar girmiyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...