sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 1 sene daha önce uzattım. şimdi mezuniyet töreni planları yapıldı kepli fotoğraflar çekildi bilmemne son 1 pratik iş var. iş biraz sıkıntılı hoca biraz arıza ama yine de çok küçük bir iş. Veremezsem 6 haftalık bir staj için 1 sene uzatmış olcam ve çalışarak olcak bişey değil. Hayatımda yaşamadığım stresi yaşıyorum of be bu ne pis bişey
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben 3 sene uzatmıştım bişey olmaz rahat ol.
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 4 sene uzattım alışıyosun bi süre sonra dert etme. şaka lan şaka torpil morpil bul ayarla uyduruk bir staj al diplomanı çekilcek çile değil :(
Shean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Adamın stresine ortak oldum lan. Nasıl strestir bu.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin.
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben sırf okulu uzatmayı sevdiğim için 3. sınıfta bırakıp yeni üniversiteye başlıyorum. her 3 senede bir yapıyorum. engelleyemiyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 o değil de üni 1'e dönmeyi o kadar isterdim ki. ne güzelmiş hayatımız. sınıfça zorla götürdükleri fasıla bile giderim her hafta. keşke o günlere geri dönebilsem.
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2.5 sene uzattım keşke daha fazla uzatsaymışım diyorum.
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Holy said: Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin. +1 üniyi eksik okumussunuz baştan başlamanız gerek deseler ayaklar göte değer şekilde koşarak giderim.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hali hazırda bir sene uzamıştı okulum. bu sene sözde son senem olcaktı fakat bi iş buldum güzelinden. bizim sektörde öyle mezuniyet/diploma falan da önemli olmadığından, işi bilip bilmemene bakıyorlar, girdim direkt. yarın eğitim öğretim hayatımın muhtemel son dersine gireceğim. ardından yapmam gereken 2 stajımı bırakıp okulu uzatabildiğim kadar uzatacağım. sanırım 29 yaşına kadar askerlik için kapını çalan olmuyormuş. o yüzden kafam şimdilik rahat.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 29da bitirin, sonra yüksek lisansa başlayın. benim amacım o ama galiba bu sene bitçek okul sdf
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 gerçi kazık gibi 2 ders var nereye bitiriyosun. kesin seneye kaldım ben
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 22 yaşında çalışmaya başlanır mı lan, rahatsız mısınız 25 yaşına kadar okumak lazım
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mıllet uzatmak ıcın neler neler yapıyor
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 benimde son dönem 5 tane alttan dersim var diye bütün çevreme okulu uzattım fln demiştim. final sonuçları açıklandığında şok olmuştum bütün dersleri geçip mezun olmuştum sevinememiştim bile. yaş 21
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 fazla uzatanları atacaz diyorlardı bir ara , ondan tırsıyorum.
XX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 La uniyi soyleyin elimin uzandigi bir uni ise hallederiz diyorum...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sdeceokuyangenç said: 1 sene daha önce uzattım. şimdi mezuniyet töreni planları yapıldı kepli fotoğraflar çekildi bilmemne son 1 pratik iş var. iş biraz sıkıntılı hoca biraz arıza ama yine de çok küçük bir iş. Veremezsem 6 haftalık bir staj için 1 sene uzatmış olcam ve çalışarak olcak bişey değil. Hayatımda yaşamadığım stresi yaşıyorum of be bu ne pis bişey sıkıntı yok, 2 sene uzattım ve hala Holy said: Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin. diye düşünüyorum.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2 sene uzattım memnunum. biraz baydı sonlara doğru gerçi
Öne çıkan mesajlar