Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulu uzatma korkusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 sene daha önce uzattım. şimdi mezuniyet töreni planları yapıldı kepli fotoğraflar çekildi bilmemne son 1 pratik iş var. iş biraz sıkıntılı hoca biraz arıza ama yine de çok küçük bir iş. Veremezsem 6 haftalık bir staj için 1 sene uzatmış olcam ve çalışarak olcak bişey değil. Hayatımda yaşamadığım stresi yaşıyorum of be bu ne pis bişey
Mesaj tarihi:
hali hazırda bir sene uzamıştı okulum. bu sene sözde son senem olcaktı fakat bi iş buldum güzelinden. bizim sektörde öyle mezuniyet/diploma falan da önemli olmadığından, işi bilip bilmemene bakıyorlar, girdim direkt. yarın eğitim öğretim hayatımın muhtemel son dersine gireceğim. ardından yapmam gereken 2 stajımı bırakıp okulu uzatabildiğim kadar uzatacağım. sanırım 29 yaşına kadar askerlik için kapını çalan olmuyormuş. o yüzden kafam şimdilik rahat.
Mesaj tarihi:
benimde son dönem 5 tane alttan dersim var diye bütün çevreme okulu uzattım fln demiştim. final sonuçları açıklandığında şok olmuştum bütün dersleri geçip mezun olmuştum sevinememiştim bile. yaş 21
Mesaj tarihi:
sdeceokuyangenç said:

1 sene daha önce uzattım. şimdi mezuniyet töreni planları yapıldı kepli fotoğraflar çekildi bilmemne son 1 pratik iş var. iş biraz sıkıntılı hoca biraz arıza ama yine de çok küçük bir iş. Veremezsem 6 haftalık bir staj için 1 sene uzatmış olcam ve çalışarak olcak bişey değil. Hayatımda yaşamadığım stresi yaşıyorum of be bu ne pis bişey

sıkıntı yok, 2 sene uzattım ve hala

Holy said:

Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin.

diye düşünüyorum.
  • Yeni Oluştur...