sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 1 sene daha önce uzattım. şimdi mezuniyet töreni planları yapıldı kepli fotoğraflar çekildi bilmemne son 1 pratik iş var. iş biraz sıkıntılı hoca biraz arıza ama yine de çok küçük bir iş. Veremezsem 6 haftalık bir staj için 1 sene uzatmış olcam ve çalışarak olcak bişey değil. Hayatımda yaşamadığım stresi yaşıyorum of be bu ne pis bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ben 3 sene uzatmıştım bişey olmaz rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 4 sene uzattım alışıyosun bi süre sonra dert etme. şaka lan şaka torpil morpil bul ayarla uyduruk bir staj al diplomanı çekilcek çile değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Adamın stresine ortak oldum lan. Nasıl strestir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben uzatmadığıma pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ben sırf okulu uzatmayı sevdiğim için 3. sınıfta bırakıp yeni üniversiteye başlıyorum. her 3 senede bir yapıyorum. engelleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 o değil de üni 1'e dönmeyi o kadar isterdim ki. ne güzelmiş hayatımız. sınıfça zorla götürdükleri fasıla bile giderim her hafta. keşke o günlere geri dönebilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2.5 sene uzattım keşke daha fazla uzatsaymışım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Holy said: Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin. +1 üniyi eksik okumussunuz baştan başlamanız gerek deseler ayaklar göte değer şekilde koşarak giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Hangi universite ayarlarim bisiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 geldi gene tipitip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 hali hazırda bir sene uzamıştı okulum. bu sene sözde son senem olcaktı fakat bi iş buldum güzelinden. bizim sektörde öyle mezuniyet/diploma falan da önemli olmadığından, işi bilip bilmemene bakıyorlar, girdim direkt. yarın eğitim öğretim hayatımın muhtemel son dersine gireceğim. ardından yapmam gereken 2 stajımı bırakıp okulu uzatabildiğim kadar uzatacağım. sanırım 29 yaşına kadar askerlik için kapını çalan olmuyormuş. o yüzden kafam şimdilik rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 32 mi ne oldu o uzattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 29da bitirin, sonra yüksek lisansa başlayın. benim amacım o ama galiba bu sene bitçek okul sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 gerçi kazık gibi 2 ders var nereye bitiriyosun. kesin seneye kaldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 22 yaşında çalışmaya başlanır mı lan, rahatsız mısınız 25 yaşına kadar okumak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mıllet uzatmak ıcın neler neler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 benimde son dönem 5 tane alttan dersim var diye bütün çevreme okulu uzattım fln demiştim. final sonuçları açıklandığında şok olmuştum bütün dersleri geçip mezun olmuştum sevinememiştim bile. yaş 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 fazla uzatanları atacaz diyorlardı bir ara , ondan tırsıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 La uniyi soyleyin elimin uzandigi bir uni ise hallederiz diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sdeceokuyangenç said: 1 sene daha önce uzattım. şimdi mezuniyet töreni planları yapıldı kepli fotoğraflar çekildi bilmemne son 1 pratik iş var. iş biraz sıkıntılı hoca biraz arıza ama yine de çok küçük bir iş. Veremezsem 6 haftalık bir staj için 1 sene uzatmış olcam ve çalışarak olcak bişey değil. Hayatımda yaşamadığım stresi yaşıyorum of be bu ne pis bişey sıkıntı yok, 2 sene uzattım ve hala Holy said: Bi bitir okulu da keşke uzatsaydım lan o bi seneyi diyeceksin. diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 2 sene uzattım memnunum. biraz baydı sonlara doğru gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 sene 2014 hala okula giden var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar