pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 okuyan var mı bu kitabı? rastgele denk geldim, hoşuma gitti baya, 4te 1'ini falan okudum. okuyanların yorumlarını merak ettim :) http://ankakedisi.files.wordpress.com/2010/07/dogan-cuceloglu-savasci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tavsiye üzerine okumuştum çok uzun zaman önce,fena bir kitap değildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 lisede dershane bizi uludağa bu adamın seminerine götürmüştü. bence youtubetan motivational compilation falan izlesen daha faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=T72jUl-FXkM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 'her şey kafada biter' 'süpersin yaparsın istersen olur' tarzında kişisel gelişim kitapları gibi değil bu kitap. ondan bu kadar ilerleyebildim, ondan fikir almak istedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Diğer kitapları bunun kadar iyi değil. Savaşçı iyidir de bu tarz birkaç kitap okuyunca çok lame"miş diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Tekrar başladım. Yorumlarınız neler? Neden lame mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 okumadım ne anlatıyor? aslansın kaplansın kitabıymış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 kitabı okumadım ama yazarın birkaç kısa paragrafını okumuştum. savaşçı teriminin carlos castaneda kitaplarında anlatılan savaşçı terimi ile örtüştüğünü düşünüyorum. beğendiysen castaneda kitaplarını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Onlar Benim Kahramanım okuyun, okutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ninlempis said: kitabı okumadım ama yazarın birkaç kısa paragrafını okumuştum. savaşçı teriminin carlos castaneda kitaplarında anlatılan savaşçı terimi ile örtüştüğünü düşünüyorum. beğendiysen castaneda kitaplarını tavsiye ederim. Hatırladıgım kadarıyla castenada ya sürekli atıf yapıyordu kitapta zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 2009 senesinde askerdeyken baya severek okumuştum bu kitabı. uzaktan kişisel gelişim kitapları gibi içi boş görünebilir fakat alakası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 allahı bul içinde düzelirsin tarzı değil de the slight edge tarzı alışkanlıklarını traşlama kitapları gayet yararlı oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 13 yaşındayken dişçim hediye etmişti. 13 yaşındaki bir çocuğa niye böyle bir kitap hediye edersin lan? neyse 15 sene olmuş, okumuş biraz hoşuma gitmişti onu hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Hayata küsmüş bir öğretmenin, Cüceloğlu ile olan diyalogları. Lisede okumuştum çok motive etmişti beni hayata karşı. Tekrar mı okusam acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 nickinin hakkini ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar