Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
okuyan var mı bu kitabı? rastgele denk geldim, hoşuma gitti baya, 4te 1'ini falan okudum. okuyanların yorumlarını merak ettim :)

http://ankakedisi.files.wordpress.com/2010/07/dogan-cuceloglu-savasci.jpg

Mesaj tarihi:
'her şey kafada biter'
'süpersin yaparsın istersen olur' tarzında kişisel gelişim kitapları gibi değil bu kitap. ondan bu kadar ilerleyebildim, ondan fikir almak istedim..
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
kitabı okumadım ama yazarın birkaç kısa paragrafını okumuştum. savaşçı teriminin carlos castaneda kitaplarında anlatılan savaşçı terimi ile örtüştüğünü düşünüyorum. beğendiysen castaneda kitaplarını tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Ninlempis said:

kitabı okumadım ama yazarın birkaç kısa paragrafını okumuştum. savaşçı teriminin carlos castaneda kitaplarında anlatılan savaşçı terimi ile örtüştüğünü düşünüyorum. beğendiysen castaneda kitaplarını tavsiye ederim.

Hatırladıgım kadarıyla castenada ya sürekli atıf yapıyordu kitapta zaten
Mesaj tarihi:
allahı bul içinde düzelirsin tarzı değil de the slight edge tarzı alışkanlıklarını traşlama kitapları gayet yararlı oluyor bence.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
13 yaşındayken dişçim hediye etmişti. 13 yaşındaki bir çocuğa niye böyle bir kitap hediye edersin lan? neyse 15 sene olmuş, okumuş biraz hoşuma gitmişti onu hatırlıyorum.
  • Yeni Oluştur...