pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 okuyan var mı bu kitabı? rastgele denk geldim, hoşuma gitti baya, 4te 1'ini falan okudum. okuyanların yorumlarını merak ettim :) http://ankakedisi.files.wordpress.com/2010/07/dogan-cuceloglu-savasci.jpg
Utk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 tavsiye üzerine okumuştum çok uzun zaman önce,fena bir kitap değildi sanırım.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 lisede dershane bizi uludağa bu adamın seminerine götürmüştü. bence youtubetan motivational compilation falan izlesen daha faydalı.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=T72jUl-FXkM
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 'her şey kafada biter' 'süpersin yaparsın istersen olur' tarzında kişisel gelişim kitapları gibi değil bu kitap. ondan bu kadar ilerleyebildim, ondan fikir almak istedim..
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Diğer kitapları bunun kadar iyi değil. Savaşçı iyidir de bu tarz birkaç kitap okuyunca çok lame"miş diyorsun
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Tekrar başladım. Yorumlarınız neler? Neden lame mesela?
senko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 okumadım ne anlatıyor? aslansın kaplansın kitabıymış sanırım.
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 kitabı okumadım ama yazarın birkaç kısa paragrafını okumuştum. savaşçı teriminin carlos castaneda kitaplarında anlatılan savaşçı terimi ile örtüştüğünü düşünüyorum. beğendiysen castaneda kitaplarını tavsiye ederim.
Riverwind Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Ninlempis said: kitabı okumadım ama yazarın birkaç kısa paragrafını okumuştum. savaşçı teriminin carlos castaneda kitaplarında anlatılan savaşçı terimi ile örtüştüğünü düşünüyorum. beğendiysen castaneda kitaplarını tavsiye ederim. Hatırladıgım kadarıyla castenada ya sürekli atıf yapıyordu kitapta zaten
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 2009 senesinde askerdeyken baya severek okumuştum bu kitabı. uzaktan kişisel gelişim kitapları gibi içi boş görünebilir fakat alakası yoktu.
µh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 allahı bul içinde düzelirsin tarzı değil de the slight edge tarzı alışkanlıklarını traşlama kitapları gayet yararlı oluyor bence.
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 13 yaşındayken dişçim hediye etmişti. 13 yaşındaki bir çocuğa niye böyle bir kitap hediye edersin lan? neyse 15 sene olmuş, okumuş biraz hoşuma gitmişti onu hatırlıyorum.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Hayata küsmüş bir öğretmenin, Cüceloğlu ile olan diyalogları. Lisede okumuştum çok motive etmişti beni hayata karşı. Tekrar mı okusam acaba ?
Öne çıkan mesajlar