nienna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 endgame raid ve item kovalamaktan zevk almayan bir tek ben miyim bunu merak ediyordum. oyundaki sevdiğiniz aktiviteler neler? mesela levelleme ve questing'den keyif alıyorum. yol hikayesi gibi geliyor. bazen rp mesela. ama o kadar 90 yaptım ilvl kovalamaktan bir türlü keyif alamadım. bi de yürüyerek azeroth/northrend vs turu yapmak istiyorum. keşif hissi güzel oyunda. sağda solda okunabilir tabletler kitaplar falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 pvp world pvp gank pvp player versus player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 kaç yıldır oynamadığımı unuttum sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 o dediğin anca pandaria'da biraz olabilir. eski maplerde çok az şey var öyle sağda solda etkileşim içine girebileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Loremaster kasmak keyifliydi. Questler her ne kadar derin olmasa da bazı linelar çok tatlı. İyi bi guildde isen progress yapmak keyifli. Guilddekiler panpan olursa daha keyifli. Her wipeta sızlanan ibişlerle keyif alınmaz tabi. Koy dötüne be amaan diyip bi yandan da iyi oynayan adamlar lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 raide 40 kişi gidip diğer guildlerce ganglenmek çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 ben de quest yapmayı falan filan çok seviyodum oynarken, zaten o kadar alt kasmamın sebeplerinden biri de odur tüm azeroth'u questleriyle her şeyiyle avcumun için gibi biliyodum resmen ama sonra cataclysm geldi her şey değişti -but it all changed when the fire nation deathwing attacked- artık eskisi kadar vaktim de yok. sanırım sadece 1 tane char kastım cataclysm'den sonra, işte anca yeni thousand needles'ı keşfedebildim, kaplumbağalara falan üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 private vanilla server bulup vanilla questlerini yap fdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 aynı olmaz lan :( zaten yeni questleri yapmayı tercih ederim öğrenirim falan ama işte ne vaktim var ne de kaldıracak kafam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Saeros said: ben de quest yapmayı falan filan çok seviyodum oynarken stage 4. artık radyasyon bile kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 madencilik de çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 arcane said: Saeros said: ben de quest yapmayı falan filan çok seviyodum oynarken stage 4. artık radyasyon bile kurtarmaz. 1 yıldır temizim panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 1.5 Yıldır temizim bende, Ama vanilyada milleti sonsuza kadar sheepte tutmak baya zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Saeros said: arcane said: Saeros said: ben de quest yapmayı falan filan çok seviyodum oynarken stage 4. artık radyasyon bile kurtarmaz. 1 yıldır temizim panpa sponsorun olayım temiz kal. 1 yıla chip yok çünkü. biri expansion teklif eder, uyanınca bir bakarsın char level 105 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Transmog kasmayı seviyorum.çok uzun süre horde oynadıktan sonra alliance oynamakta zevkli geliyor . tank oynamayı seviyorum ama raid yapan guild te değilsen şu dönemlerde pug tank olmak tam bir amelelik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Expansion gelince girip 6 ay oynuyorum. Sonra bırakıyorum. 40 man raidler keyifliydi, world bosslara gidip, hem boss hem pvp o heyecan vs keyifliydi. Sonra world pvp bitti, şehirden çıkmadan dungeona gitmeler başladı, baya süzüldü oyun.. 7 8 aydır girmiyorum. Diablo 3 ile devam.. Blizzard'a lafım yok, 6 ay diablo 6 ay wow ile devam ediyoruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Adamakıllı konuşabilecek kadar ingilizceniz varsa, avrupanın dört bir yanından muhtemelen hayatınız boyunca asla görmeyeceğiniz 25 tane insanla abuk sabuk şeyler konuşurken ortak bir amacı başarmaktan daha iyi birşey yoktu wowda. Sene 2014de wowa girip orgrimmarda puglarla ilevel kasarsanız doğal olarak questler levellemeler keşifler hedeler daha zevkli gelir, sizin diablonuz gelmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 40 man raidde bağlantısı kötü olan bir oyuncu run stuck olup bossa koşarak raidi yatırmasından daha çok keyif aldığım bişey olmadı sanırım. Birde t2 pantolon heycanı. Nefarious ve Onxya combatları en çok aklımda kalanlar. Diğerleri hikaye. Ahn quiraj falan da world kill olmamışken uğraşmak baya zevkli. Ama kalmadı be gülüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 darkmoon için örümcek bacağı mı ne toplaması bile güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 değişik insanlarla tanışıp muhabbet etme kısmına katılıyorum ama 25 kişi toplanıp saatlerce uğraşıp boss kesme kısmı baya sıkıcı, öyle şeylere nasıl zaman ayırıyosunuz onu da anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 hıc oynamadım her expansionda ıcım gıcıklanıyo beeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 black temple ve müzikleri. zangarmarsh'ın mantarları. orgrimmar'ın cata öncesi hali. tbc heroic 5man. stranglethorn vale. zul'aman / amani war bear. ulduar. daha cok var, yeni exp cıkınca bi bakar cıkarım. simdi gaza gelmeyeyim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 toggie said: zangarmarsh'ın mantarları. . şunu nasıl seversin ya tolga?en nefret ettiğim harita tbcde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 kaliteli görsel tasarımı seviyorum. wow'da bu bolca var. hatta abartayım, oyunun her kosesi bu acıdan kusursuz diyebilirim. http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20060913190733/wowwiki/images/0/02/Zangarmarshofficial.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Barrens müziği. En unutmadığım. Onun dışında atmosferi en büyüleyici oyun benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar