Istari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Aziz ve muhterem arkadaşlarım. Muhtelif seferler, bu muhabbet dolu, mülemma otağınızı dışarıdan izledim. Halet-i ruhiyem elveldiği vakit, neşve dolu sohbetinize intisap etmeye karar verdim. Umut ederim ki bu fakir ve kadirşinas kardeşinizi de müphem gelecekte kendinizden biri olarak kabul edersiniz. Muhteviyata gelince: 22 yaşında hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi bir erkeğim. Saygılar... Alıntıla
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Erkekleri banlıyorlar haberin olsun Alıntıla
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 meh erkekmiş. neyse yine de hg sdfds Alıntıla
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=r1k-61lTL-Q Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bi bahçede çeşmeye takılan hortumla toprağı ıslayan dedemiz eksikti Alıntıla
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 cok basarili bir troll gercekten Alıntıla
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Hoş geldin! Ne kelimeler varmış dilimizde.. Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 erkek alimlari kapali degil miydi ya, kontenjan dolu. Alıntıla
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 selamın aleyküm gardaşım Alıntıla
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 klayveye sümkürdüm sdfasd Alıntıla
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Selâmün aleyküm din kardeşim. Alıntıla
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 hoşgeldin hukuk fakültesi son sınıfı erkeği Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Ortamın kralı bu adamdadır. Hukuk kantini garı gız dolu. Alıntıla
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 küheylan said: Ortamın kralı bu adamdadır. Hukuk kantini garı gız dolu. Valla ya sen orayı bırak gel paticikte zaman harca, peaahhh Alıntıla
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 küheylan said: Ortamın kralı bu adamdadır. Hukuk kantini garı gız dolu. lan düşündümde ne pis ortam ya. herşey kanuna uygun,hakaret bile edemezsin ortamda. ne kızı aldatmaya gelir ne dövmeye gelir,kantinden sakız çalsan bilmem kaç aydan başlar peeh Alıntıla
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Istari said: Aziz ve muhterem arkadaşlarım. Muhtelif seferler, bu muhabbet dolu, mülemma otağınızı dışarıdan izledim. Halet-i ruhiyem elveldiği vakit, neşve dolu sohbetinize intisap etmeye karar verdim. Umut ederim ki bu fakir ve kadirşinas kardeşinizi de müphem gelecekte kendinizden biri olarak kabul edersiniz. Muhteviyata gelince: 22 yaşında hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi bir erkeğim. Saygılar... he bir de ortamı dışardan izleyip nasıl böyle bir merhaba diyebildin onu da anlayabilmiş değilim :D Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 aquila said: erkek alimlari kapali degil miydi ya, kontenjan dolu. insanların tercihleri değişti Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.