Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepinizi Muhabbetle Selâmlarım

Istari

Öne çıkan mesajlar

Aziz ve muhterem arkadaşlarım.
Muhtelif seferler, bu muhabbet dolu, mülemma otağınızı dışarıdan izledim. Halet-i ruhiyem elveldiği vakit, neşve dolu sohbetinize intisap etmeye karar verdim.
Umut ederim ki bu fakir ve kadirşinas kardeşinizi de müphem gelecekte kendinizden biri olarak kabul edersiniz.
Muhteviyata gelince: 22 yaşında hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi bir erkeğim.
Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

Istari said:

Aziz ve muhterem arkadaşlarım.
Muhtelif seferler, bu muhabbet dolu, mülemma otağınızı dışarıdan izledim. Halet-i ruhiyem elveldiği vakit, neşve dolu sohbetinize intisap etmeye karar verdim.
Umut ederim ki bu fakir ve kadirşinas kardeşinizi de müphem gelecekte kendinizden biri olarak kabul edersiniz.
Muhteviyata gelince: 22 yaşında hukuk fakültesi son sınıf öğrencisi bir erkeğim.
Saygılar...

he bir de ortamı dışardan izleyip nasıl böyle bir merhaba diyebildin onu da anlayabilmiş değilim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...