barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 18 dal sigarayı. Bıraktım artık. İcmeyecegim. Sizlerle paylaşayım dedim. Belki başka birisi de gaza gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Tebrikler. "In Barbu We Trust." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 satsaydın yazık etmişin, sigarayı bıraktığın için +rep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 10 gün veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 2 hafta sonra alırsın yeni paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Go go sarma sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 değişik güzel bir hazmış o kırmak. tek hamlede hmmps. üzülmedim de. iyi bir başlangıç oldu. bir de hesap yapayım. günde 10tl den 30 gün. ayda 300lira kardayım. arada okurum bunu başlamamak için sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 fenn said: 10 gün veriyorum senko said: 2 hafta sonra alırsın yeni paket. sırf size inat içmicem ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ayda 300tl kar etsen nolcak 1 viski 1 vodka parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 e onları alırım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ben bıraktım bırakalı zengin oldum resmen ayda ortalama 45 paketten acayip kara geçtim. şaka lan hala maaş geldiği gibi bitiyo o ev paraları falan hesaplamak hepsi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 camel mıydı kırdığın? bırakcam diyorum sonra diyorum niye bırakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 al kırdın kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 pontipati said: camel mıydı kırdığın? bırakcam diyorum sonra diyorum niye bırakayım parliament. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 nasıl kıydın dicem de çok da güzel değil parlament Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 spora başla hacı o parayı beslenmeye supplemente göm, aramazsın bi daha sigara falanda gogo hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 abi hakkaten başlıcam. yazsana bana program. aklımdaydı zaten. bırakmakla alakası yok. bana en güzelinden bir program yaz plz. sağ diz yan bağlar sakatlanmıştı. ona çok yük binmeden bişiler yazıver. default programı yapmiyim salondaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sigaraya gücün yetiyo tabi kırarsın, sigara sarma makinasını yapan adamı kır yiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 congrats! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sen başla zaten basic programı yapıcaksın ilk ay sonrasını getiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 o programa elli defa başlayıp bıraktım sdfs. bir kez sonraki programa geçmiştim. o sırada gene bıraktım. uni filan yogunlasmıstı. simdi boşluktayım zaten iş sonraları. iyi gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 umarım kalıcı olur, tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 barbu said: pontipati said: camel mıydı kırdığın? bırakcam diyorum sonra diyorum niye bırakayım parliament. off evlat acısı gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 2 ay sonra sigara içsem de içmesem de öyle bir kar yok deyip başlayacaksın sigaraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 sigara bırakma olayını mesele edenler, herkese reklamını yapıp "pazartesi bırakıyorum hacı.", "son dal bu daha içeni ... " vb. gibi atıp tutanlar genelde sessiz sedasız çaktırmadan yine başlıyor. Kafada bitiren zaten bırakmış olup hiç kasmayıp sallamıyor bile bırakma meselesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar