SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Selam, calisirken ofis ortamindan izole edecek, disaridan hic ses almayan ve mumkunse disari da vermeyen bi kulaklik ariyorum. Kulakici kulakliklar pek rahat gelmedigi icin kulagi kaplayanlar tercihim. 100 lira civarinda fiyat/performansi yuksek biseyler onerebilir misiniz? Edit:Muzik dinlemek icin kullanilacak. Tesekkurler simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Philips'in urunlerine bak. Bend, Downtown filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ooo işe girmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 GERGE said: Philips'in urunlerine bak. Bend, Downtown filan. Downtown mi shibuya mi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Shibuya kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 gurultuden uzaklasmak icin muzik dinlemek cok kotu bise ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 The Bend'in de o kafalik kismi plastik ya, kotu duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Ben de Bose'un noise cancelling'li kulaklıkları ofis gürültüsünde iş görür mü diye düşünüyordum geçen. Görür mü acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bose'un o kulaklıkları özellikle uçak motoru gibi tekrar eden sesleri başarıyla ortadan kaldırıyor. Ofiste klimalardan falan kaynaklanan uğultu varsa direk onu giderir. Ayrıca kulağa iyi oturuyor, pasif olarakta iyi yalıtım yapıyor ama pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Philips uptown var, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Uptown da cok buyuk be ofis icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 lan ben ünideyken elektronikteki çocuklar bi ürün tasarlayıp şirket kurmuşlardı noldu acaba o. ürün şu, iki kulağa da takılıyor, dışarıdan gelen sesin tam karşıt frekansını alıp üstüne mi ne bindiriyor, totalde ses tamamen sıfırlanmış oluyor. böyle bi çalışma mantığı vardı. hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 urbanears plattan net bir şekilde. hem de akıllı telefonlarda control talk özelliği var. ayrıca ikinci kulaklık için çıkışı var. ses kalitesi iyi denilebilecek seviyede ve 99.90 TL Teknosa'da bile. tasarımı ve renk seçenekleri de cabası tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Geçen gün Sennheiser cx200 aldım.Yalıtımı çok iyi kulaklığın çok memnunum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bende shibuya var gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 izole diyince aklıma şu geldi http://www.youtube.com/watch?v=sxtJlQIxi3Y fdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar