songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yıldız teknik makine ye girebilirken akdeniz makineye girip daha kolay bi şekilde ortalama kasmak mı yurtdışında master yapmamda faydalı olur yoksa yıldız teknik gibi bi tık üstte bir okuldan mezun olmam mı? bazı tanıdıklarım avrupada okul adını kimse sallamaz sen istersen itüden 2.90 la mezun ol adam hakkariden 3.40 ortalamayla senin önüne geçer diyor , ne kadar doğrudur? hedefim orada master yapıp,dil öğrenip çalışmak. sizce hangisi daha avantajlı özellikle buradaki abiler hep master başvurusu yapan falan yaştalar hani diyormusunuz keşke dandik okula gitseydim ama ortalamam iyi olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 İyi bi üniversiteden normal sayılabilecek bir ortalama ile, kendini maksimum seviyede geliştirmiş bir şekilde mezun olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iyi okulda iyi ortalama yap arkadaşım. bir engel yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Arkadasinin dedigi kuyruklu yalan. Universite Macar universitesi filan degilse tabii. Akdeniz'de ortalamanin kolay olacagini nereden cikardin bilmiyorum ama, bu sekilde gidersen zaten kolay diye diye iyi ortalama yapamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iyi üni tabi ki lan ahah soruya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 avrupanın hangi ülkesi olduğuna bağlı. mesela alman üniversitelirinin çoğu eğer aynı ülkeden farklı okuldan mezun iki başvurusu varsa okulun başarısına bakar. yani en azından benimki öyle yapıyor. öte yandan amaç kendini geliştirmek olduğu için iyi üniden ortalama üstü gpa kasmanı tavsiye ederim. liseden bir kız arkadaşım katü iktisat kazanmıştı ilk yıl öküz gibi ortalama kasıp yıldıza geçti. ancak ben birinci sınıf makinada diferansiyel denklemlerle ortalama kasmaya çalışıyorken o tiyatro resim beden eğitimi türkçe gibi derslerle geçiş hakkı kazandı. ancak kimin ne kazandığı tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 akdenize girip ortalama mı kassam diyen adam zaten baştan kaybeder sdfg boşa düşünme pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 hoca bana takti yeaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Bir de yani Anadolu, Akdeniz, KTÜ gibi universiteler bence sirf Ankara'da ya da Istanbul'da oldugu icin puani yuksek ama sehir siralamasinda altlarda okullardan daha zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 32452345324 tane makina mühendisinden biri olacaksın ona yoğunlaş bence yıldız da iyi ortalama yapamayorsan da yurtdışı kasma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 kötü ünive girer ilk iki sene ortalama kasar yatay geçiş yaparım yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Boun'un filan kapisina Rize RTE universitesinden 3,97 ile gelince beni alkislarla alacaklar saniyorlar ya bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Iyi uni. kotu ortalama tabi ki. Ortalamanin ne onemi var, tek bi soran gormedim, ise alimlarda da hic umrumda olmaz. Uni. egitiminin disinda sundugu imkanlar ve hayat da onemli ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Not ortalaması bazen gerçekten problem olabiliyor ama iyi üniversite ne olursa olsun daha iyi bir seçenek bence. Not ortalamasından ve okulun adından daha da önemlisi okulun sana katacakları -ve iyi bir üniversite sana çok daha fazla şey katacaktır. Yurtdışında master için de bütün okullar not ortalamasına bakmıyor. Amerikada burslu okumak için 3+ ortalama muhabbetini çok duydum ama burs konusu haricinde kabul edilme açısından filan okulun adını dikkate alanlar daha fazladır, adı geçen bir okulda okuduysan düşük ortalamayla bile daha öncelikli olursun. Tabi genel olarak kriterler üniversiteye göre değişir. Hedeflediğin bir yer varsa onun kriterlerini şimdiden araştırabilirsin, ama yine de iyi üniversiteyi tercih et derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ha ayrıca sen ortalama kasarken ytü'den denyonun teki aynı dersten sırf çan eğrisi yüzünden A getirebiliyor. sokarım böyle sisteme diyip isyan ediyorsun bi müddet sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ben kötü uni, kötü ortalama yaptim, şimdi veresiye çalışan esnaf gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iyi öğrencilik geçirebileceğin üniversiteyi seç. mezun olduğun okul, deneyimsizken ilk işe girişte işine yarar ama sonrası kendi yeteneğin ve iş tecrübenle devam eder. 5-10 yıllık adama mezuniyet sormazlar artık. hangi firmalarda ne tür pozisyonda, ne tür projelerde çalışmış ona bakarlar. kendine ifade yeteneği, görünümü, özgüveni, disiplini vs diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yurtdışındakilere göre türkiyedeki bütün üniversitelerin çöp olduğu söylendi bana ilk mesaj da dediğim gibi. boğaziçinden bahsetmedim zaten gelip saçma sapan örnekler verenler olmuş. itüyle ytü kocaeli akdenizin farkını biliyor mu bu yurtdışındakiler onu soruyorum? amacım yurtdışında yüksek lisans yapıp orada çalışmak ve yaşamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Yıldız teknikle Akdeniz bir mi ya master değil sifu olsan yine kar etmez. ayrıca bu kafada yıldız teknik makina kazanman bence imkansız zaten o yüzden sal gitsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 iyi üniversitenin yurtdışıyla daha iyi bağlantıları olur. örnek iyi bir üniversiteye erasmusla gidip ordaki hocalarla kaynaşırsan yüksekte oraya kabul alman çok daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 yıldız teknik te elektronik mühendisliği bitirmiş çocuk gelmişti bir kere bizim eve, tavan vantilatörü takmak için... takamadı, sonra yalnış taktı falan... sonra söküp ben düzeltmiştim aleti. bu olaydan sonra yıldız teknik ten mezun olanlara hiç iyi gözle bakamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 "Tatar Ramazan" said: Yıldız teknikle Akdeniz bir mi ya master değil sifu olsan yine kar etmez. ayrıca bu kafada yıldız teknik makina kazanman bence imkansız zaten o yüzden sal gitsin sdf git bi puanına bak ytü makinenin eskisi gibi değil artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Vantilatör takma dersi aladan mezun mu etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Black_Hand said: yıldız teknik te elektronik mühendisliği bitirmiş çocuk gelmişti bir kere bizim eve, tavan vantilatörü takmak için... takamadı, sonra yalnış taktı falan... sonra söküp ben düzeltmiştim aleti. bu olaydan sonra yıldız teknik ten mezun olanlara hiç iyi gözle bakamadım. Ahah bu çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
songsteel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 konuya heyecan katmak istiyorum belki ilgi çeker http://www.youtube.com/watch?v=ve-qiynJTkk bunu buraya bırakt'm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar