Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2014 - 2015

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Final maçından sonra Ülker Sports Arena'da konuşan Mahmut Uslu ezeli rakiplerine paralel göndermelerde bulundu. Uslu, "17 Haziran diye tutturmuşlar. Onların en büyük problemi 17 Haziran değil, 17 Aralık. 17 Aralık oldu herkesin foyası ortaya çıktı. Kumpasçılık bitti, paralelciler ortaya çıktı. Şimdi yeni bir hükümet, yeni bir başbakan yeni bir bakan var, o dönemler geçti." diyen Uslu...

DSAUFASIOSA
Mesaj tarihi:
Allah kolaylık versin size vallahi.

Başkanınız bir hafta Che, bir hafta RTE yalayıcı oluyor. Uslu 7/24 yalıyor zaten. Ali Koç, Haşim Kılıç'a ve Bekir Bozdağ'a yalvarmaya gidiyor falan.

Bunlar hep Fenerbahçe büyüklüğü. Sezon topicini boklamaya gerek yok neyse.

/quit
Mesaj tarihi:
/failquit yazcaktın galiba.

başkanınızın taraftarımızın 20 milyonu akpye veriyor, sonra geziye destek, sonra cemaate destek, sonra tayyip vizyon toplantısına katılma gibi şeyleri unuttun kendi kendine yine ayar vermeye çalışarak.
Mesaj tarihi:
eksik yazdın ama. ünal aysal 20 milyon seçmen lafından sonra geri adım atarak özür diledi. en azından yanlışından dönebildi aysal.

/selfdestruction yaptın moriarty zaaaa.

bu arada hepiniz aklı selim insanlarsınız. bugünün türkiyesinde kılıçdaroğlunun da, bahçelinin de malesef etkisiz eleman olduğunu bal gibi biliyorsunuz. bu ülkede etek boyundan dış ilişkilere, kızlı-erkekliden anayasal düzenlemelere, futbolda takım nerede kupa kaldıracaktan dövme yaptırmaya kadar herşeyin rte'nin kontrolünde olduğunu, icazet alındığını bal gibi biliyorsunuz. açıklamada alt satıra kılıçdaroğlu yazılınca aynen ortamlarda sırrıya verdim dersin kim bilecek mk durumu ortaya çıkıyor.
Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Allah kolaylık versin size vallahi.

Başkanınız bir hafta Che, bir hafta RTE yalayıcı oluyor. Uslu 7/24 yalıyor zaten. Ali Koç, Haşim Kılıç'a ve Bekir Bozdağ'a yalvarmaya gidiyor falan.

Bunlar hep Fenerbahçe büyüklüğü. Sezon topicini boklamaya gerek yok neyse.

/quit

moriarty said:

/failquit yazcaktın galiba.

başkanınızın taraftarımızın 20 milyonu akpye veriyor, sonra geziye destek, sonra cemaate destek, sonra tayyip vizyon toplantısına katılma gibi şeyleri unuttun kendi kendine yine ayar vermeye çalışarak.

pattisliborek said:

eksik yazdın ama. ünal aysal 20 milyon seçmen lafından sonra geri adım atarak özür diledi. en azından yanlışından dönebildi aysal.

/selfdestruction yaptın moriarty zaaaa.

wut? abi senin yazdığın ile benim yazdığımı alt alta oku. aynsıını başkası yapınca bi ona bi buna diyodun? sdfsd. yine ilk cümleye bakıyosun bilerek.

olanlardan büyüklük çıkarımı yapan sensin. harbi acıdım şimdi abi. devlet yardım ediyo mu sana?

selfdestructionu kendine atmışsın yanlışlıkla yine. açıklamada kılıçdaroğlunu keserek yaptığın gibi.

ABİ ADAM ÖZELDEN U ARE TERMINATED DIYE MESAJ ATMIŞ AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHASHDAHDHASDHADSH

http://i3.minus.com/ibwgnsTscxwOLs.jpg
Mesaj tarihi:
ünal aysal'ın o konuşmasını canlı izlediydim. herkes demek istediğini anladı da işte 20 milyon'a takılıp durdular.

sonuçta bu ülkede 15-20 milyon gs taraftarı varsa en az yarısının akp seçmeni olduğunu iddia edebiliriz.
Mesaj tarihi:
ahahah devre arasında 250 tane yabancı alan fakirler doluşmuş gene topiğe

http://www.interaktifweb.com/images/haberler/aziz_yildirim_vizyon_toplantisina_katilmadi_h139597.jpg

bu resme iyi bakınız
Mesaj tarihi:
Dün geceye kadar STSL transferler:

Galatasaray: Olcan Adın, Sinan Gümüş, Kaan Baysal

Beşiktaş: Demba Ba, Cenk Tosun

Fenerbahçe: Diego

Bursaspor: Aydin Karabulut

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü: Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Rajko Rotman, Ufuk Ceylan, Semih Şentürk

Trabzonspor: Gökhan Karadeniz, Ferhat Yazgan, Deniz, Serdar Gürler

Torku Konyaspor: Benjamin Fuchs

Karabük: Tanju Kayahan, Erkan Kas, Domi Kumbela

Kayseri Erciyesspor: Ilhan Parlak, Necati Ateş, Yacouba Sylla

Sivasspor: Kerem Bülbül, Batuhan Karadeniz,

Balikkesirspor: Nuno Andre, Ante Kulusic

Gençlerbirliği: Orhan Gülle,

Mersin Idman Yurdu: Wederson, Prejuce Nakoulma, Abdul Khalil, Berkan Afsarli, Marco Futacs, Oktay Delibalta, Lorent Sadiku, Nihat Sahin

Gaziantepspor: John Chibuike
Mesaj tarihi:
hiç bir takım formasında reklam yok ha nerede ise çok ilginç durum değil mi
ne kadar kalitesiz bir lige sahip olduğumuz anlamına mı geliyor bu acaba
  • Yeni Oluştur...