Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 2014 - 2015

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Malik Arutyunov dün Lig radyoda bayağı bir şey söyledi.

Necati'ye Rusya'dan üç teklif varmış. Kulüplerin adını söyleyemem, doğru olmaz dedi de ısrar gelince ve soru sorulunca işte "Bir tanesi Moskova kulübü" dedi. Adam 34'ünde Rusya'ya gidecek sonunda galiba asdfasd

Bir de Danny için Beşiktaş'ın olayı yatar dedi. Zenit pek satmak istemiyor, Boas'ta yanında istiyor. Eğer gerçekten gidecekse çok ağır şartları var ve Beşiktaş bunları ödemez dedi. Öderse kesin gelir çünkü Danny 2 senedir pek istemiyor burada oynamak vs. dedi. Gerçi Boas gelince belki o da kalmak ister vs. dedi.

Shirokov'u anlattı bir de, kendi oyuncusuymuş. Şuan boşta ve Türk takımlarından bazıları ilgi gösterdi ama resmi bir teklif yok dedi. Türkiye de büyük kulüplerde oynamaya sıcak bakıyor ama teklif gelmeyince bekleyecek halimiz yok dedi. Rusya'dan başka kulüplerle ve Avrupa'dan bazı kulüplerle görüşülüyormuş ama tahminen Rusya da kalır dedi.

Shirokov cidden çok iyi adam, 32'sinde ama daha böyle 2-3 yıl tam performans oynar gibi gözüküyor. Bu sene de Rusya'nın balçık sahalarında 27 maçta 13 gol 10 asistlik performansı var. ŞL oynadı, elemeler dahil 5 gol 2 asisti var. Daha ne ?

Beşiktaş'ın nimet mesela, geçen sene yaşlı kontenjanını Jones ile doldurduysan bu sene de Shirokov'u al koy...
Sosyal ağlarda paylaş

digiturk web'den maçları gençlere soru

gelecek sezon için normal kalite 229 TL diyor, alsam mı diye düşünüyorum (800 kbps'ye kadar kalite)
bu standart kalite ne kadar iyi? 'kadar' lafı düşündürdü, leş gibi ise, paraya kıyıp yüksek kalite mi almak lazım? yoksa yüksek kalite de sözde mi kalıyor, bi bok farketmiyor mu?

vs vs.

bir aydınlatıverin pls
Sosyal ağlarda paylaş

aha test yayına baktım da 1800 olan baya baya tatmin edici. bir NBA league pass kalitesi olmasa da iyi gayet. 800 meh ama gerçekten, 24 inch monitörde streamden birazcık daha iyi falan oldu ancak. zaten 800'e kadar diyor standart için, kesin 600'lerde falan takılıyordur onun kalitesi canlı yayında.

419 liraya yüksek kalite alınca yanında baya bir şey daha veriyor. alırsam bunu alırım heralde:
http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000081183/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Paket-2014--2015

gerçi digiturk'ten beni daha bugün aradılar ve haziran 2015'e kadar 450 liraya şampiyonlar pakedi ile ligtv 1-2-3 veriyoruz dediler. onu mu kabul etsem acaba.
Sosyal ağlarda paylaş

benim pc 32" tv'ye bağlı. Normaliyle gayet standart üstü bir görüntü alabiliyorum.

Ama mesela daha üst TV'lere PC de açıp, HDMI ile bağlayınca feci derece de sıçıyor. Onun sebebini anlayamadım asdf

Evde en iyi benim odada gösteriyor diye hatta maç zamanı benim pc'den izliyorduk ligin ikinci yarısını vs.

Sonra dedik zaten çekilmez dert, direkt kutu alalım diye de gelecek sezon öyle yapacağız. Babamın LiG tv'ye samsunspor maçından sonra tövbesi olmasa yine alırdıkta işte digitürk playle önce alıştırdık falan
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne lan ahah

said:
Profesyonel futbolcu Kurtuluş Yurt'un kulübümüze transferi konusunda Bandırmaspor Kulübü ve futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Bandırmaspor Kulübü'ne, futbolcunun sözleşmesinin fesih bedeli olarak 200.000.-TL ödeme yapılacaktır.

Futbolcu Kurtuluş Yurt'a ise aylık 850.-TL ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...