unity Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 fizban said: unity said: olcan, gokhan tore ve turgut sahin dogan ve mevlut bitti zaten. http://twitter.com/tribundergi/status/480017195725225985/photo/1 evet olcan adin transferinin gerceklesmesi icin mecbur kaldik. turgut dogan transferinden vazgectik yani. trabzonun sartindan biriydi bu. ayrica insider paylasimlarimin dipnotunda her zaman mancini giderse transfer politikasi degisir yaziyordum dikkatinizi cekerim fizbon bey. gerci yine transfer calismalari ayni sekilde suruyor ama biraz daha yavas ilerleyecek mecburen ve farkliliklar olabilir. ilerleyen gunlerde yeni listeyi paylasirim cok istek geliyor ozel mesaj kutum doldu kk thanks selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dogan sahin, kartal serce filan espriler donmus anaokulu tier yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dedi robinho kartalda diye. arabada robinho resmi paylaşan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Abi bu cocuk ne espri yapmayi becerebiliyo ne dota oynamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://imgim.com/robinho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Theridone said: http://www.fenerbahce.org/pic_lib/f1_40510_4256288.jpg zaaaaaaaaa bu çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ben olayi anlamadim lan ben ne robinho dedim ne dota oynarim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 dotayı bana dedi ya sdsfs ben de bayadır oynamıyorum zaten. onla da oynadığımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 gökhan inler - selçuk davide astori - chedjou gökhan töre - insigne tarzı hem forvet hem kanat oynayabilicek adam - aprabat onur kıvrak - muslera bide bi türk sağ bek.onu bulamadım ama sdfs. /discuss edit:sol taraf gelen sağ taraf giden oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Tuchel ile her konuda anlaşmaya varıldı diye haber geçiyor. Pazartesi KAP gelir diyorlar. İyi hoca hatta çok iyi hoca ama bana kalırsa burada tutmayacak. Tuchel için rahat çalışma ortamı da yok, o sistemde yok. Hamza hocayı vs. getirseydiler keşke. Hem GS'nin içinden hem yerel futbolu biliyor hem de gerçekten GS için canını dişine takabilecek bir adamdı. Gerçi bırakır mı FT'nin yanını bilinmez. Herif Akhisar'ı bıraktı FT için ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Çok uygun - genç, aç, teknik ve Avrupalı. Başlasın ve yönetim futbola KARIŞMASIN. Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 futbolcuları sahadan önce kağıt üzerinde tanıyabilirse başarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Tuchel sabriyi Sol açıkta denediginde görürüm GS lileri. Selçuk ile burak ilk haftadan hoca çok sert, oyuncularla anlasamıyor tarzı demeç verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Sabri stoper ve forvet hariç heryerde oynayabilir. ML hariç her pozisyonda oynamıştır da. Zorda kalırsa orada da oynar merak etmeyin siz. Gelen teknik adam da kısa sürede fark edecektir onu da merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Selçuk, Burak, Ceyhun, Umut vsvs şeklinde o kanka grubu dağıtılmadan bişey olmaz GSden. Zaten hoca disiplinli ve sert diye ilk kazan kaldıran hocayı yemeye çalışan da yine bunlar olacak. O yeni uzun kontratların acısını fena çıkartır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 genç yabancı td'nin iş yapması için başkanın vizyon sahibi olması lazım. ünal aysal'da goygoycu çıktı. 3-5 mal taraftar grubunun ağlamalarına göre karar alıyor. bir futbol klubunun naz yapacak diye takımını baltalayan topçulara musade etmemesi gerekiyor. hem milyon dolarları cukkalıyacaksın. hem de bu td kötü sneijder daha çok para alıyor, drogba çok kral altında eziliyoruz ayağına koca sezon ağlıcaksın ama sene sonu teknik direktör gönderilecek ve maaşlarınıza zam yapılacak. sokarım böyle vizyonuna başgan sdfs bu kültürü galatasaray'dan ünal aysal siler dedik ama o da patates çıktı. galatasaray her 3-4 senede bir fatih terime muhtaç kalmamalı artık. ya da her defasında yerli-yabancı gruplaşma geyiği olmamalı. yeter lan senelerdir aynı şey bi yok edemediler. yok mu taşşaklı biri karı gibi ağlayana siktir git diyecek. yazık bu td kariyer hatası yapıyor resmen. umarım gelmez. adama üzülüyorum. bizim futbolcular iş ile arkadaşlığı ayırt edemeyecek zekadalar. mesela real madrid'de de ispanyollar portekizliler genelde fotograflarda falan da ayrı oluyor. beraber takılıyorlar. ama saha içinde xabi'nin amk ronaldo'su 10 milyon alıyor diye küsüp pas atmadığını görmedik sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 35 yaşına doğru yıllık ücreti artan sözleşme imzaladılar ya ulan hiç mi kontrat görmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 http://www.maraton.com.tr/galatasaraydan-hikmet-karaman-hamlesi_225825.html abi çok eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 vural'ın günahı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Burak ı zamanında satacaktık ya 15-20 ne verirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 tuchel red cevabı vermiş sanırım zaa içimizde patladı yine. denizli gelecek ya kesin. sokucam böyle türk futboluna ya ne leş hep aynı adamların etrafında çürüdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Denizli yine en iyi seçenek asdfsd Saçma sapan onca Türk TD'den biri olmasın da Denizli ile GS en kötü bir ŞL görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Kasım kasım yolla mançiniyi DEDEYE güvenip, patlar böyle içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 fenn said: Burak ı zamanında satacaktık ya 15-20 ne verirlerse burak'a en fazla 9m verdiler yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 12 vermemişmiydi lan lazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar