Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

unity said:

olcan, gokhan tore ve turgut sahin dogan ve mevlut bitti zaten.
http://twitter.com/tribundergi/status/480017195725225985/photo/1

evet olcan adin transferinin gerceklesmesi icin mecbur kaldik.

turgut dogan transferinden vazgectik yani. trabzonun sartindan biriydi bu.

ayrica insider paylasimlarimin dipnotunda her zaman mancini giderse transfer politikasi degisir yaziyordum dikkatinizi cekerim fizbon bey.

gerci yine transfer calismalari ayni sekilde suruyor ama biraz daha yavas ilerleyecek mecburen ve farkliliklar olabilir.

ilerleyen gunlerde yeni listeyi paylasirim cok istek geliyor ozel mesaj kutum doldu kk thanks selametle.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuchel ile her konuda anlaşmaya varıldı diye haber geçiyor. Pazartesi KAP gelir diyorlar.

İyi hoca hatta çok iyi hoca ama bana kalırsa burada tutmayacak. Tuchel için rahat çalışma ortamı da yok, o sistemde yok.

Hamza hocayı vs. getirseydiler keşke. Hem GS'nin içinden hem yerel futbolu biliyor hem de gerçekten GS için canını dişine takabilecek bir adamdı.

Gerçi bırakır mı FT'nin yanını bilinmez. Herif Akhisar'ı bıraktı FT için ...
Sosyal ağlarda paylaş

genç yabancı td'nin iş yapması için başkanın vizyon sahibi olması lazım. ünal aysal'da goygoycu çıktı. 3-5 mal taraftar grubunun ağlamalarına göre karar alıyor.

bir futbol klubunun naz yapacak diye takımını baltalayan topçulara musade etmemesi gerekiyor. hem milyon dolarları cukkalıyacaksın. hem de bu td kötü sneijder daha çok para alıyor, drogba çok kral altında eziliyoruz ayağına koca sezon ağlıcaksın ama sene sonu teknik direktör gönderilecek ve maaşlarınıza zam yapılacak. sokarım böyle vizyonuna başgan sdfs

bu kültürü galatasaray'dan ünal aysal siler dedik ama o da patates çıktı. galatasaray her 3-4 senede bir fatih terime muhtaç kalmamalı artık. ya da her defasında yerli-yabancı gruplaşma geyiği olmamalı. yeter lan senelerdir aynı şey bi yok edemediler. yok mu taşşaklı biri karı gibi ağlayana siktir git diyecek.

yazık bu td kariyer hatası yapıyor resmen. umarım gelmez. adama üzülüyorum.

bizim futbolcular iş ile arkadaşlığı ayırt edemeyecek zekadalar. mesela real madrid'de de ispanyollar portekizliler genelde fotograflarda falan da ayrı oluyor. beraber takılıyorlar. ama saha içinde xabi'nin amk ronaldo'su 10 milyon alıyor diye küsüp pas atmadığını görmedik sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...