Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Galatasaray kulübü, 1915'de gönüllü olarak Çanakkale'ye gidip tek bir öğrencisi sağ dönmeyen bir liseye camiası bu... Adamlar asker değil öğrenci ve hepsi okuldan kaçıyor üçü beşi değil tümü okuldan kaçıyor ve hepsinde ölüyor. Onlar ıvırdı zıvardı güvenlikti filan demiyor gidiyorlar ülkeleri Türkiye için ölüyorlar. Ama o camianın sporcuları bugün sahaya bile çıkamıyor. Aynı camianın torunları. Ben bunu anlayamıyorum izah edilemez bir şey.

abi bu ne ya allahaşkına sdyhudfıjoglghfs
Sosyal ağlarda paylaş

WaNTeD said:

Galatasaray kulübü, 1915'de gönüllü olarak Çanakkale'ye gidip tek bir öğrencisi sağ dönmeyen bir liseye camiası bu... Adamlar asker değil öğrenci ve hepsi okuldan kaçıyor üçü beşi değil tümü okuldan kaçıyor ve hepsinde ölüyor. Onlar ıvırdı zıvardı güvenlikti filan demiyor gidiyorlar ülkeleri Türkiye için ölüyorlar. Ama o camianın sporcuları bugün sahaya bile çıkamıyor. Aynı camianın torunları. Ben bunu anlayamıyorum izah edilemez bir şey.

abi bu ne ya allahaşkına sdyhudfıjoglghfs

PEKİ BU NE AHAHAHHAUFDSJIHFLSJKGNBSLİKHBMSŞLKM
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

şampiyonlar ligine gidiyoruz ulan o kadar para gelecek. neyin fedası sdfs

stad ve store gelirlerimiz de iyi. niye ağlıyor bunlar

Lan olm ne parasından bahsediyorsun, transfer yapacak para olmadığı için Mancini bıraktı. Finansal fairplay geliyor, Ünalın har vurup harman savurmasından batıyor GS siz hala CLden gelecek ekstra paranın geyiğindesiniz. Boşuna mı o genç Alman hoca geliyor sanıyorsunuz, genç çıkarmaya çalışacak işte altyapıdan, borçlar dağ gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.trtspor.com.tr/haber/futbol/spor-toto-super-lig/sanki-bir-drogba-74445.html

editör fenerli heralde..

said:
Bosna Hersekli futbolcu, fesih tazminatını aldıktan sonra bir daha İstanbul’a gelmeyecek ve Dünya Kupası’nın ardından Werder Bremen’le sözleşme imzalayacak. Büyük bir yıldız olma yolunda Hajrovic’in ikinci bir Ribery vakasına yol açıp açmayacağı bilinmez, ancak görünen o ki, kulübe maliyeti ve yaşattığı prestij kaybı, diğerlerinden çok daha büyük olacak.

aynı anda hem fesih alıp hem nasıl werder e imza atıyor?

said:
Ancak Hajro’ya geri adım attırılamazsa, ki davasında haklı olduğu açık bir gerçek,

bazı şeyler daha açık. medya fenerli hakkatten :) aziz herkesi kendisine benzetti, gs ne kadar başarısız = fener o kadar başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

3 yıllık alacağı zaten o paraysa Avrupa da henüz ona o parayı kimse vermez. Farkını alır tahminen aynen...

Har vurup harman savurmanın bedeli birazda. Yine BJK'yi araya soktu diyeceksiniz ama Hayro ile bu sezon başında BJK de ilgilenmiş. Maks 1 milyon euro bonservis, yıllık 750k garantinin üstüne çıkmayız diyince alamamışız.

Bu tip bir anlaşması olsaydı keşke yine koymazdı. Verilen paralara yazık ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...