Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayro 4.6m takmış kaçmış ya lan sdfdfs 2. Ribery olmasa bari ülkede intihar olaylarında patlama yaşanır :/
nasıl fakirseniz ne çatı yaparsınız ne oyunculara maaş verirsiniz. Aysal nerde yedi paraciklari acaba.

Bugün de Adnan Polat'ın bir sözünü gördüm konusursam yer yerinden oynar gibi bişey demiş sanırım
Mesaj tarihi:
aysal pinti değil ya.
parayi yanlış harcıyor sadece. artık Scout sorunu mu denir ne denir bilmiyorum. parayi boşa saçıyor salih dursuna falan. Parayi iyi yönetecek adam gerek Haldun Üstünel tarzı
Mesaj tarihi:

Galatasaray'ın Mancini'den boşalan teknik direktörlük görevi için Thomas Tuchel ile anlaşmaya vardığı bildirildi. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

40 yaşındaki teknik adam 2009/2010 sezonunda profesyonel kariyerine Mainz ile başladı. 5 sezondur aynı takımı çalıştıran Alman teknik adam, düşük bütçeye rağmen başarılı bir performans sergiledi. Tuchel, "Yeni Klopp" olarak lanse ediliyor. Devre arasında Schalke 04 ve Bayer Leverkusen'in tekliflerini reddeden Tuchel, sezon sonunda kontratı devam etmesine rağmen takımından ayrılmaya karar verdi.

Mesaj tarihi:
Valla Türkiye'de sabır gösterilmez bu adama. Ama eğer TR şartlarında olmasa Tuchel müthiş olur. Ben çok isterim şahsen. Adam yeni Klopp olarak lanse ediliyor. Biraz daha çılgın sanırım ama Klopp'tan.

Keşke sabır gösterilebilse de gelse adam.

Fakirlik vurgusu yapan arkadaşlar kendilerine baksın önce lütfen.
Mesaj tarihi:
eksi sozlukte herkes tuchel uzmani olmus mainz'i soyle yapti boyle yapti diye methiyeler duzulmeye baslamis. mainz nerde desen avusturya der cogu.

ne yazislar arkadas, bilmiyosunuz adami iste kim bu diyip gecin.
Mesaj tarihi:
fizban said:

eksi sozlukte herkes tuchel uzmani olmus mainz'i soyle yapti boyle yapti diye methiyeler duzulmeye baslamis. mainz nerde desen avusturya der cogu.

ne yazislar arkadas, bilmiyosunuz adami iste kim bu diyip gecin.

http://youtu.be/RF3vLoSiazU?t=1m25s

ÇOK GELİŞTİ AMA
Mesaj tarihi:
2 sene sabır gösterilip ligi tanımasına izin verilmeyecekse hiç getirmesinler adamı, ama doğru tercih bence genç ispata kazanmaya aç Alman getirmek, baakrsın Löw gibi Klopp gibi çıkar sonra ama zaman verilmeli. Selçuk Burak ve yancıları grupçular en büyük tehlike böyle disiplini seven hocalar için, yemek isterler hocayı hemen.
Mesaj tarihi:
hayroviç dönmez artık , herif dava açmış kap'a da bildirildiğine göre geçiştirme şansı yok. Benim anlamadığım kontratı fesh edip gidiyor ve 3 yıllık alacağınıda istiyor sonra bonservissiz başka bir yere imza parası vs diye de atacak daha neler. Bir bizim kulüpler mi enayi?
  • Yeni Oluştur...