Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 LPG taktırmaya utanılır filan diyenler, suan piyasadaki yuksek motor ve benzinli araçların %70 80 i belki lpg li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 kapalı otoparklara girememe harici tr de baya mantıklı lpg bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 lpgye bakan pek kalmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 pek kalmaması önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 porşe + lpg = (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Fistan said: pek kalmaması önemli değil önemli simiiiiit tanksa bir şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 paramecium said: Selam, Aracın yaşı >10 olunca ve araç da "bu" olunca sigorta şirketleri kasko konusunda çekimser kalabilir : Her zaman için alıcısı olur; bugünkü değeriyle 40bin TL etiket koyunca satarsın :D 30 yaşında 318i ile 'altımda BeMeVe var' havası basmaya çalışan varoş dolu memleket! Saygılar. ben varya kurban olurum o 30 yaşındakine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Zegna said: LPG taktırmaya utanılır filan diyenler, suan piyasadaki yuksek motor ve benzinli araçların %70 80 i belki lpg li. taktıranlar belli oluyor :) bu arada lpg taktırılmış motor gg 2. el ben olsam almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 onceki arabama kendim taktırmıstım, simdikini direk lpg li aldım, ama 8k km once takılmıstı yoksa almazdım. motoru yordugu bir gercek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Türkiye şartlarında büyük hacimli benzinli araçlara takılır lpg, niye ayıp olsun sfds. Yeter ki performans kaybını ve ömür kısalmasına göz yum. Gerçi ömrü kısalıyor muhabbetini de araba 300k sende duracaksa kafaya takabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Abi LPG yi buna taktirdiktan sonra Misal oksijen sensörü arıza verse veya boğaz kelebeği kirlense(LPG li araçların yüzde 80 inde bu sorunlardan biri cikar) herhalde 300-500 den aşağı cikamazsin,subap vs yanarsa fiyat ne olur düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Performans kaybını LPG ayarıyla giderirsiniz, cimri tarifesi ayarı yapılınca performansta düşüş oluyor tabi. Biraz daha cömert ayarlanırsa görece tasarruf daha az olur ama en azından yürür. Yine de bakım ve serviste LPG'si var mı yok mu demeden öpecekler, unutulmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Selam, LPG benzine göre daha kuru olduğu için kir tutma kabiliyeti daha düşük değil miydi? Gnelde gaz kelebeğindeki kir senin emilen havan ile ilgili oluyor. Ben her bakımda temizletiyordum kelebeği; sonuçta oldukça basit bir iş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Nasi okunuyo lan bu arabaninin ismi? Kayen mi? O kadar fakirim ki dilim bile dönmüyo arabanin ismine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 çiyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 DoGMeaT said: paramecium said: Selam, Aracın yaşı >10 olunca ve araç da "bu" olunca sigorta şirketleri kasko konusunda çekimser kalabilir : Her zaman için alıcısı olur; bugünkü değeriyle 40bin TL etiket koyunca satarsın :D 30 yaşında 318i ile 'altımda BeMeVe var' havası basmaya çalışan varoş dolu memleket! Saygılar. ben varya kurban olurum o 30 yaşındakine bu arabalar gerçekten güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 orta kasa bmw'ye laf eden çarpılır.. taş olursunuz taş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Selam, Bana göre en fazla olabileceği şey "klasik". Kaldı ki ortalıkta oldukça fazla oldukları için klasik değerleri de yok benim için. Güncel araçlarla kıyaslandığında artısı yok (yine bana göre); kriterler: [list] [*]Yol tutuşu [*]Ergonomi [*]Aktif/pasif güvenlik [*]Yakıt ekonomisi [*]Performans [*]Konfor[/list] Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Feamer said: DoGMeaT said: paramecium said: Selam, Aracın yaşı >10 olunca ve araç da "bu" olunca sigorta şirketleri kasko konusunda çekimser kalabilir : Her zaman için alıcısı olur; bugünkü değeriyle 40bin TL etiket koyunca satarsın :D 30 yaşında 318i ile 'altımda BeMeVe var' havası basmaya çalışan varoş dolu memleket! Saygılar. ben varya kurban olurum o 30 yaşındakine bu arabalar gerçekten güzel Piç kasa bmw bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Laorx said: çiyan AHAHAH. akrep moruk akrep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mükemmel ben bu topiği e30 fotolarıyla sabote etmeye geldim napalım yani hepimiz filo arabasına mı binelim? respect your elders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Cayenne e de lpg takıcaksanız almayın daha iyi abi aslan besleyen yemini şikayet etmesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 DoGMeaT said: mükemmel ben bu topiği e30 fotolarıyla sabote etmeye geldim napalım yani hepimiz filo arabasına mı binelim? respect your elders bu ne güzel arabadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 lpg takılmaz diyenler bu aracın dizel fiyatlarına baktınız mı hiç? bi porsche ye binecez ağız tadıyla lpg lide olsa :) adamda istek bırakmadınız lol, ben hazır takılmışını alıcam,taktırmıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Valvyn said: Cayenne e de lpg takıcaksanız almayın daha iyi abi aslan besleyen yemini şikayet etmesin pls Adam doğru demiş valla. En büyük boy white mocha ısmarlayıp "kremasız yağsız süt lütfen" diyen kızlar gibi oluyor böyle arabalara LPG takınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar