Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porsche Cayenne alınırmı?

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,

Aracın yaşı >10 olunca ve araç da "bu" olunca sigorta şirketleri kasko konusunda çekimser kalabilir :

Her zaman için alıcısı olur; bugünkü değeriyle 40bin TL etiket koyunca satarsın :D 30 yaşında 318i ile 'altımda BeMeVe var' havası basmaya çalışan varoş dolu memleket!

Saygılar.

ben varya kurban olurum o 30 yaşındakine
Sosyal ağlarda paylaş

Performans kaybını LPG ayarıyla giderirsiniz, cimri tarifesi ayarı yapılınca performansta düşüş oluyor tabi. Biraz daha cömert ayarlanırsa görece tasarruf daha az olur ama en azından yürür.

Yine de bakım ve serviste LPG'si var mı yok mu demeden öpecekler, unutulmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

paramecium said:

Selam,

Aracın yaşı >10 olunca ve araç da "bu" olunca sigorta şirketleri kasko konusunda çekimser kalabilir :

Her zaman için alıcısı olur; bugünkü değeriyle 40bin TL etiket koyunca satarsın :D 30 yaşında 318i ile 'altımda BeMeVe var' havası basmaya çalışan varoş dolu memleket!

Saygılar.

bu arabalar gerçekten güzel
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bana göre en fazla olabileceği şey "klasik". Kaldı ki ortalıkta oldukça fazla oldukları için klasik değerleri de yok benim için. Güncel araçlarla kıyaslandığında artısı yok (yine bana göre); kriterler:
[list]
[*]Yol tutuşu
[*]Ergonomi
[*]Aktif/pasif güvenlik
[*]Yakıt ekonomisi
[*]Performans
[*]Konfor[/list]
Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

DoGMeaT said:

paramecium said:

Selam,

Saygılar.

bu arabalar gerçekten güzel

Piç kasa bmw bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...