Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porsche Cayenne alınırmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
örnek:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-porsche-cayenne-s-ilk-sahibinden-bakimli-kazasiz-166003455/detay

düşünüyorumda ,bu ayardakilerin fiyatları gayet makul... c4 picassoyu değiştirsem bunla ne gibi avantajı ve dezvantajı olur acaba? Temizleri var bunların baya bu fiyatlara 55-68K arası..
Mesaj tarihi:
Vergi kasko sigorta heralde en büyük dezavantajlar olur. Yakıt olayı keza.

Hani fiyatı uygun olabilir belki ama Citroen'den Porsche'a geçilmemeli bana kalırsa. Arada bir BMW, Mercedes, Audi filan yapılmalı.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Vergi kasko sigorta heralde en büyük dezavantajlar olur. Yakıt olayı keza.

Hani fiyatı uygun olabilir belki ama Citroen'den Porsche'a geçilmemeli bana kalırsa. Arada bir BMW, Mercedes, Audi filan yapılmalı.

aynı şeyi yanımdaki pro arabadan anlayan arkadaşım söyledi.

alınmaz demek ki sdf.
Mesaj tarihi:
bu yıl 8.600 seneye 3.900 yıllık vergisi. zam gelir zaten seneye 4k olur. 4 sene boyunca 24k para vergiye vereceksin ondan sonra 2k falan olur herhalde.
Mesaj tarihi:
Selam,

Güzel bir LPG ile performans kaybı hissetmezsin; ne derece ekonomik olur bilmem çünkü senin gözden çıkardığın tutar önemli. Lâkin bakım ve arıza aşamasında senin kaça aldığına bakmaz, liste fiyatı üstünden muamele yaparlar :D 10 yaşında bir aracın klasik parçalar haricinde lastik hortumlar, airbag sistemi gibi noktalarının da kontrol edilmesi gerekir.

LPG bu tarz araçlar için mantıklı, Opel/Honda alıp LPG taktırmak bence mantıksız.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Güzel bir LPG ile performans kaybı hissetmezsin; ne derece ekonomik olur bilmem çünkü senin gözden çıkardığın tutar önemli. Lâkin bakım ve arıza aşamasında senin kaça aldığına bakmaz, liste fiyatı üstünden muamele yaparlar :D 10 yaşında bir aracın klasik parçalar haricinde lastik hortumlar, airbag sistemi gibi noktalarının da kontrol edilmesi gerekir.

LPG bu tarz araçlar için mantıklı, Opel/Honda alıp LPG taktırmak bence mantıksız.

Saygılar.

Yanlış hatıralmıyosam airbag'in ömrü zaten 10 yıl.

Ve bu 10 yıl, aracın model yılı değil, airbagin üretim tarihinden itibaren başlıyor. Yani 2005 model bir aracın airbagleri bu yıl değişmeli, eğer işimizi sağlama almak istiyorsak.
Mesaj tarihi:
LPG taktirmaya Porsche ile gitmeye adam utanır, birde bunun yıllık bakım ücreti, vergisi ile Şahin alınır temizinden. Satamaz sında kimseye, son sahibi olursun. Kaza yaparsan yanlışlıkla ve hata sendeyse sağa çekip yak arabayı daha ucuza malolur

Esh geç gördüm ama geldim
Mesaj tarihi:
Selam,

Aracın yaşı >10 olunca ve araç da "bu" olunca sigorta şirketleri kasko konusunda çekimser kalabilir :

Her zaman için alıcısı olur; bugünkü değeriyle 40bin TL etiket koyunca satarsın :D 30 yaşında 318i ile 'altımda BeMeVe var' havası basmaya çalışan varoş dolu memleket!

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...