Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 örnek: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-porsche-cayenne-s-ilk-sahibinden-bakimli-kazasiz-166003455/detay düşünüyorumda ,bu ayardakilerin fiyatları gayet makul... c4 picassoyu değiştirsem bunla ne gibi avantajı ve dezvantajı olur acaba? Temizleri var bunların baya bu fiyatlara 55-68K arası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Vergi kasko sigorta heralde en büyük dezavantajlar olur. Yakıt olayı keza. Hani fiyatı uygun olabilir belki ama Citroen'den Porsche'a geçilmemeli bana kalırsa. Arada bir BMW, Mercedes, Audi filan yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 citroeni satsam alabiliyorum o yüzden dedim :) zaten lpg li olacak bu araçta v6 3.2 nin vergisi ne kadar olur ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bu yıl 4000 lira gelcek yıl 2000 liraya düşüyor 2003 model oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 serjuhan said: Vergi kasko sigorta heralde en büyük dezavantajlar olur. Yakıt olayı keza. Hani fiyatı uygun olabilir belki ama Citroen'den Porsche'a geçilmemeli bana kalırsa. Arada bir BMW, Mercedes, Audi filan yapılmalı. aynı şeyi yanımdaki pro arabadan anlayan arkadaşım söyledi. alınmaz demek ki sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 çok yakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ya mercedes bmw audi gibi arabalara bindim önceden ,geçiş sorun değil yani.. önceden jeep cherokee ye biniyodum misal.. benim için bu aracın vergisi ve yakıtı önemli sadece, lpg ile ne kadar yakıcak mesela acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ben çok arabadan anlamam ama BMW 3.20d bile alamazsın o paraya, ne yapacak adam önce serseri bmw si alıp 2 yıl kullandıktan sonra mı binecek buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Sen bence ne kadar yakar'in yaninda ariza,bakim olursa ne kadar sokacaklar onu dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Soyle arabalar alip lpg falan taktirmayin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 valla dünyanın en pahalı benzinin olduğu ülkede takarım lpg kimse kusura bakmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 şuna bak 62k yuh ya fullmuş bide..2006 model http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-bayi-cikisli-2006-model-porsche-cayenne-3.2-v6-sunroof-xenon-ful-166150669/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Güzel araba, şuan uygun görünse de sonradan vergi ile başlayarak çok para yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bu yıl 8.600 seneye 3.900 yıllık vergisi. zam gelir zaten seneye 4k olur. 4 sene boyunca 24k para vergiye vereceksin ondan sonra 2k falan olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Son sahibi olursun'cular gelmedi mi hala sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 senelik bandrolü 1900TL imiş... yarın bakmaya gidicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Selam, Güzel bir LPG ile performans kaybı hissetmezsin; ne derece ekonomik olur bilmem çünkü senin gözden çıkardığın tutar önemli. Lâkin bakım ve arıza aşamasında senin kaça aldığına bakmaz, liste fiyatı üstünden muamele yaparlar :D 10 yaşında bir aracın klasik parçalar haricinde lastik hortumlar, airbag sistemi gibi noktalarının da kontrol edilmesi gerekir. LPG bu tarz araçlar için mantıklı, Opel/Honda alıp LPG taktırmak bence mantıksız. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 paramecium said: Selam, Güzel bir LPG ile performans kaybı hissetmezsin; ne derece ekonomik olur bilmem çünkü senin gözden çıkardığın tutar önemli. Lâkin bakım ve arıza aşamasında senin kaça aldığına bakmaz, liste fiyatı üstünden muamele yaparlar :D 10 yaşında bir aracın klasik parçalar haricinde lastik hortumlar, airbag sistemi gibi noktalarının da kontrol edilmesi gerekir. LPG bu tarz araçlar için mantıklı, Opel/Honda alıp LPG taktırmak bence mantıksız. Saygılar. Yanlış hatıralmıyosam airbag'in ömrü zaten 10 yıl. Ve bu 10 yıl, aracın model yılı değil, airbagin üretim tarihinden itibaren başlıyor. Yani 2005 model bir aracın airbagleri bu yıl değişmeli, eğer işimizi sağlama almak istiyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 LPG taktirmaya Porsche ile gitmeye adam utanır, birde bunun yıllık bakım ücreti, vergisi ile Şahin alınır temizinden. Satamaz sında kimseye, son sahibi olursun. Kaza yaparsan yanlışlıkla ve hata sendeyse sağa çekip yak arabayı daha ucuza malolur Esh geç gördüm ama geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Selam, Aracın yaşı >10 olunca ve araç da "bu" olunca sigorta şirketleri kasko konusunda çekimser kalabilir : Her zaman için alıcısı olur; bugünkü değeriyle 40bin TL etiket koyunca satarsın :D 30 yaşında 318i ile 'altımda BeMeVe var' havası basmaya çalışan varoş dolu memleket! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Eğer aracın geçmişinde kasko varsa kaskosu devam ettirilir yaşı 10'dan büyük olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ben bu kasayı yenisinden daha çok beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Bu kasa da sana karşı boş değil abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 evet alıcam sanırım 1-2 güne kadar... beyaz buldum bitane temiz.. 69 a anlaştık gibi 2007 model. 3.2 v6 S modeli en dolusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Masticore said: Sen bence ne kadar yakar'in yaninda ariza,bakim olursa ne kadar sokacaklar onu dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar