KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Remus said: Fişlemişlerdir uzun dönem çıkmaz hacı senin de vereceğin morali... >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bir de konsolosluktan vekalet çıkartabilirsin diye biliyorum.Bir arkadaşım italyadayken konsolosluktan vekalet çıkarmıştı türkiyeye. İlk sayfayı okuyup yazdım da yazılmış zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aga hem param gitmesin hemde askere gitmiyim diyorsun. fasist tc benden 5k euro para istiyor bedelli icin. merkel yanlis yapiyor fakirleri almayacak euya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Seele said: aga hem param gitmesin hemde askere gitmiyim diyorsun Sizi şuraya alalım... http://forum.paticik.com/read.php?13,5788588,page=1 Hem gitmedim, hem de ödemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Seele said: aga hem param gitmesin hemde askere gitmiyim diyorsun. fasist tc benden 5k euro para istiyor bedelli icin. merkel yanlis yapiyor fakirleri almayacak euya. aga yaş sınırı var galiba bedellide tutsa yaşım yapıştırıcam 5k'yı kurtulucam. fakirlikten değil hacı burada ya sponsorun olacak ya da bloke hesabın okul okumak için. ben bloke hesap açtım çünkü her ay para gönder uğraş uzun iş. senelik 7900 euro hesapta her ay 650 çekebiliyosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bu şehir kanınızı emer bu şehir için ölmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ya buarada nette araştırdım kimisi gbt'de artık bilgilerin çıkıyor ancak 15 gün müddet veriyolar diyor kimisi gir ülkeye bişe olmaz diyor anlamadım gitti bileniniz var mı gelsem orda halletsem şu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 patiden seni bildigim kadariyla %0.001 ihtimalle ucak indigi anda alma ihtimalleri varsa o sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 vay arkadaş hristiyanım lan ben cenabet olamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Girersin ama çıkamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aquila said: benim 4 yildir filan tecilim mecilim yok, sokup sokup cikariyorum, bisey olmuyo. 1 kere gerldın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bisey olmadi iste asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 olm hepiniz ayrı ayrı şeyler diyonuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 iste oyle bi belirsizlik var turkiyedeki her iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aga çok basit bi soru aslında ya :( ama hak veriyorum konsoloslukla msb bile doğru dürüst haberleşemiyo memlekette halk napsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Düğüne telekonferansla katılsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 şerefsizim aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Seele said: aga hem param gitmesin hemde askere gitmiyim diyorsun. fasist tc benden 5k euro para istiyor bedelli icin. merkel yanlis yapiyor fakirleri almayacak euya. 6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 bisey olmaz ya en kotu kisa donem yaparsin babalar gibi HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Ben askerdeyken adamın biri vardı, Avusturya'da okul bitirmiş, evlenmiş, iş güç sahibi takılıyor, orada yaşıyor. Bir ara diş tedavisi olması gerekmiş, orada dünyanın parası. "Ne zamandır Türkiye'ye gitmiyordum, aileyi bir görmüş olayım, hem diş tedavisi falan da aradan çıkar." diyip işten 1 hafta izin almış gelmiş. Adamı hoop, havaalanında almışlar, direkt askere. Üstelik üniversite diplomasının denkliğini falan da yaptırmadığı için uzun dönemi kilitlemişler. Adam 1 hafta aile göreyim diyip gözünü kışlada açmış yani. Kısa döneme de çevirmiyorlarmış bir kere öyle başlayınca. 1 sene kilitlediler adama. "Boşver abi en azından dişini burada bedava halledersin askeriyede" dedim, tuhaf tuhaf baktı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Katil olur adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Birşey olmuyor giriş çıkışta. Ünideyken tecil ettirmeyi unutmuştum bakaya olarak senelerce girdim çıktım. Zaten polisin seni askere alma yetkisi yok. Ancak burası Türkiye herşey mümkün. Askere aldılatmı rawendorun dediği gibi dert anlatamazsın. Birşey olacağımı zannetmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 ABD'de okuyan bir baska arkadasimi da tatil donusu gitmek uzere havaalanindan yakalamislardi. okul tecil belgelerini mi unutmus nolmus. 3 gun surunup gec gitti adam. ucak bileti de yandi abdye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 olm askere gitmeyecen de adamim diye mi gezicen? gel pasa pasa askerligini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2014 vekalet kağıdını photoshopta hazırla.ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar