Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin kahramanlarınız kimler?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kendime gore Sinema dunyasında gelmis gecmis en iyi kahramanları sıraladım.sizdende bir ilk 3 alalım..

1:Travis Bickle___ TAXI DRIVER
[Robert De Niro]

2:Ashley J. "Ash" Williams___EVIL DEAD
[Bruce Campbell]

3:Ellen Ripley___ALIEN
[Sigourney Weaver][signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
William wallace-brave heart
Darth Maul-Star wars
Maximus-gladiator[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
Takashi Miile yi cok severim
İchi the killer ı bi turlu izleyemedim[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
Arnold Schwarzenegger - The Terminator (T-800 Model 101)
Anthony Hopkins - Dr. Hannibal Lecter
Russell Crowe - Maximus[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
kesinlikle milla jovovich - resident evil. eger tercih sansim varsa da 1.'si.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
arnold schwarzenegger - terminator serisi
slyvester stallone - rambo serisi
bruce willis - die hard serisi

biraz daha düşünsem başka şeyler de çıkar ama görür görmez "aha kahraman!" dedirten ilk bunlar var..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
1. gabriel shear - kod adı kılıçbalığı (böyle bi zeka, bu kadar kendinden emin kendine güwenen bi adam, üstüne bi de bu kadar mal mülk... daha ne olsun)

2. çakal - çakal
3. danny ocean - ocean's eleven[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
said:
OutTrader, 03 Ocak 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
motoko kusunagi gits

anime filmleri vizyon bölümündeki bir ankete dahil olamaz sanırım, yoksa ben de seçeneklerim arasına alırdım.. :)

ha bu arada, kusanagi olacak.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
niye lan işte babalar gibi kahraman hatta cıbıldak kahraman yani
tamam kusanagi olsun seni kırıcam :)[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
Mesaj tarihi:
jules-pulp fiction
tmm bi kahraman denemez tam olarak ama benim icin ayri bi yeri vardr[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."

Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı.
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 03 Ocak 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
Gladyatör filmindeki Maximus karakterinin soyadı neydi?
decimus meridius.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
  • Yeni Oluştur...