Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Dün arkadaşım balık tutarken epic lockbox çekmiş. Açmış, içinden level 50 2H Sword çıkmış. Bölgede mesaj attım satmak için dedi, 60 gold trink veren çıkmış. Demek ki lockboxlardan silah vs. de çıkıyor hem de level 50sinden. Kendisi level 30 bu arada..

Trade questlerine yönelik para kazanma yöntemi var; miktarlar küçük ama damlaya damlaya uğraşılırsa güzel göl olabilir. Örneğin bir quest 5 adet xxx hayvan ya da bitki istiyorsa ben o hayvanı ya da bitkiyi tarlaya serpiyorum. Ekilen ürün diyelim 5 silver. 3-3,5 saat sonra bir tanesinden genelde örneğin 4 birim ürün çıkıyor (hayvansa ve beslerseniz daha fazla). Tüm çıkan etleri cooking questin istediği kadar gruplara ayırarak AH'ye koyuyorum. Kimse questte istediği adeti yetiştirmeye kasmayacağından direkt alıyor.

Bu yolla yaklaşık 5 katı kadar kazanıyorsunuz. Bence iyi bir kazanç. Şu an AH'de bunu akıl eden kimse yok, herkes bulk şekilde koyuyor, onlara da bid yapıp alıp questin istediği sayılara bölüp AH'de satıyorum.

Ayrıca insanların çoğu buyout kısmındaki fiyatı ayarlıyor, bid kısmındaki fiyatı ellemiyor, bu şekilde de çok ürün bidleyerek alıyorum. Genelde pirinç vb. ekinlerden çıkan rare yeşilleri takip edin mutlaka. Çok iyi paralara itemlar yakalanbiliyor, ama son dakikalarda eBay gibi başında beklemeniz ve bid savaşına hazır olmanız gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyundan soğumak istiyorsanız nette bir sürü gamer tarafından yazılmış argümanlarla dolu negatif reviewlar var. bu adamlar doğru düzgün oyunu oynayıp, neden beğenmediklerini detaylı bir şekilde yazmışlar. açın onları okuyun. donanımhaber, forumtr tier şeyleri okumayın gereksiz yere.

emekli albayın gücüne gitmiş haritada yolların çizilmiş olması asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

Bck parayı boşver yakında cıkıcak bedava zaten . Bekleriz hatırlat sanada yardım ederim . Oyunun mekaniklerini elimden geldigince ogreniyorum.
sanırım yakın zamanda patch gelicek

Resmi duyuru

1 Build (3.03) which is the NEXT build will be released soon, some things announced in this build were:
PvP Balance changes (maybe skill reworks? maybe skill ping changes?)
80/20 will be implemented
English voice overs to be added
3 . Guilda Stars can only be earned from trading if a pack is delivered to another continent (not only dailies)
4 . Item Shop to be implemented "very soon", a lot of items are being "reworked" due to being over-powered in Korea which is a reason why it is taking time.
Specifically a "Griffin pet" that could be used as a ground mount and glider offered high ground and air speeds. Trion looking at reworking these values.
Main Goal: Ensure cash shop items are "in-line with world obtained items"
5 . Trion looking at a way for players to buy Tokens from the Item Shop that can be sold to players for gold so they can buy items from the Item Shop (similar approach to RIFT I hear).
6 . Not currently confirmed but Trion has requested the ability to buy Patron Status with 'credits' (the currency available in the Founder's Packs)
7 . Some items from the Founder's Pack like the "gliders" are being created exclusively for NA/EU and won't immediately be available in other regions. Also, the Founder's glider has the same skill set as another glider in game (specific glider was not specified).
8 . The "Credits" in the founders pack will be reloaded at live so feel free to use in Alpha/Beta. Also, the "credits" are shared in Alpha/Beta. ALSO, the Founder's Pack untradeable items (glider, title, cloak etc.) will be available on all of the account's characters, there will be caps on the consumables (I think they said 5-6)?
Oyun iyi yolda ilerliyor....
Sosyal ağlarda paylaş

ben balığa başladım bu arada, bazı arkadaşlar gibi toprak zengini olmadığımdan geçimimi balık/maden/quest şeklinde götürmeye karar verdim afasfasdf.

valla kaç sallamada kaç skill gelecek merak ediyorum demissin de bıngıldak. sistem benim bildiğim şöyle: kaç labor harcarsan o kadar skill geliyor. yani sallama başına 5 labor gittiğine göre, sallama başına 5 skill geliyor.

çıkan boxları açıyorum ben. 2 nui tear düşüyo içinden, bazen de kristal düşüyo. para olarak tabi ki ahdeki değerinden ucuz, ama nui tear biriksin ki; guildçene bi eznan falan yapalım diyorum. bi de bence de büyük bi guilde yamanallım bi ara böle olmicak bu iş.
Sosyal ağlarda paylaş

kurtcuk cikartmak icin bundle yapmak isteyipde farmer workstationa sahip olmayanlar, oyun icinden istediginiz tohumu maille gonderin, bundlayip geri postalayim. benden labor gidiyor ama simdilik np

char isimi "ceku", bokunu cikartip 1000 tane bundle istemeyin, 8*8 tarlaya 40 tane tohum yani 4 bundle ekilebiliyor sadece.

kolay gele
Sosyal ağlarda paylaş

yok olmuyor.
Benim 2x16 3x8 tarlam var bundle alabilirmiyim :P
Abi hale bak durakda otobüs bekliyorum...
Soruyorlar bu oyunda dungeon varmı ?
raidde var başka boyuttan gelen riftde var . var çok şey var
Ama diger oyunlarda olmıyan bir şey var burda .
YOlda acaba otobüsümü beklesem yoksa yola mı cıksam ...
Beklersin gelmez ....
Yola cıkarsın bir bakarsın yanından geciyor ... çok hızlı atlamaya kalkarsın binemezsin çok hızlın gecer yanından.
Bakarsin arkasından ....Keşke bekleseydim durakda dersin .
O sıra gorursun birileri sırtında kufe karşıdan geliyor gulumsersin ... Bak benim gibiler...
O sıra ciceklere rastlarsın olmuş olmamış dersin olmamışa dokunmayım olunca başkası toplar.. guler gecersin yeşermiş bitkileri toplarsın....
Bakarsın traktor geciyor. ..şurda varya şu traktoru şu balıkcı teknesini ne kıskandım ne...
İşte buranın da o dungeon olan oyunlardan farkı bu...
Ha evet burada da var dungeon atlıyorsun hopluyorsun taklıyorsun diyecemde oyunda pek tank oldugunu sanmıyorum .

Sosyal ağlarda paylaş

otobüs abi bildiğin, trade taşırken 20% mov. speed'e düştüğünde buna biniyorsun 2 dk'da route üzerinde götürüyor seni. fakat beklemek gerekiyor, denk gelmiyorsun hehe. eşşek gelince rahatlıyorsun ama yine de bunun kadar hızlı gitmiyor. belli şehirler arasında var, o spastik mavi vendoru görürsün zaten carrier mi carriage vendor mu ne yanında item var tıklayınca mapte belli bir alanda görünür kılıyor geliyor mu gidiyor mu oradan anlayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

aha valla çok sevap kazanırsın bu akşam eve gidince bikaç tane bundle isteyeyim. haftasonuna kadar 16x16'yı koyarım heralde, 01.06.14'ya kadar yıkılacak farmları tabloya koydum 28 tane var. benim bulduklarım tabi bunlar, bi 5-7 tanesi fln yıkıldı koyamadım.

"Captain Logar" said:

kurtcuk cikartmak icin bundle yapmak isteyipde farmer workstationa sahip olmayanlar, oyun icinden istediginiz tohumu maille gonderin, bundlayip geri postalayim. benden labor gidiyor ama simdilik np

char isimi "ceku", bokunu cikartip 1000 tane bundle istemeyin, 8*8 tarlaya 40 tane tohum yani 4 bundle ekilebiliyor sadece.

kolay gele
Sosyal ağlarda paylaş

abi şöle bişe yaptım olur inşallah :p

resimdeki tüm 8x8ler yıkılacak ayın 2sine kadar.

kısacası 16x16lık yer kaplayan yıkılacak 2 8x8lik buldum(tek 8x8lik de kaplayabilir o kadar yer), yanına kendi 8x8imi attım. ikisi yıkılınca 16x16lık yer kalmayacağı için orda(çünkü benimki tıkayacak yeri), kimse camplemicek başında. ben de gidip koyucam 16x16lığımı.

diye umuyorum tabi :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...