SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ya cok sacma degil mi su adam gibi server falan acsinlar o zaman login icin sira beklemeye tahammul edemiyor millet yer kapismaca oynamak isteyeceklerini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Aylık ücret olucak mı bunda releaseden sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 alanların sınırlı olması intended birşey zaten. arsa kapıp satıyorsun yada evini tarlasını bile yapıp sertifika alıp (oyun içi feature bu) o şekilde pazarlıyorsun falan. bi piyasa yaratıyor. böyle olmasa diğer themepark mmolardaki gibi instance housing olsun herkesin adada evi olsun. sistemi beğenmeğenler için alternatif çok. hani oyun zaten devasa loadingsiz bir mapte geçiyor. oynamanız lazım. housing alanları da aşırı fazla, geniş. pek kapışmalık bir durum yok aslında. :P şimdi yeni başlayacak adam için sıkıntı 3 aydır oynayan adamın bütçe sıkıntısı yok. her yer kapılmış oluyor tabi o kadar sürede. büyük ihtimal nabza göre şerbet verirler zaten f2p yükünü head startta açtıkları serverlar kaldırmaz mesela. direk yeni serverlar açarlar. aylık ücret yok, f2p. ama f2p oynanmaz, housing yok. anca trading yapan milleti soyup, pirate olarak takılabilirsin işte. o zamanda internet jail'ına düşüyorsun dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 http://i.imgur.com/UrC6Mxs.jpg http://i.imgur.com/qlLRWlH.jpg derp siz sormadan söyleyim. evet, yüzlerce dickbuttlı bayrak, yelken afiş gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 bingildak said: yelken asdasdasd [img=http://s9.postimg.org/f3z3ib78f/Screen_Shot0034.jpg] Benim gemimin yelkeni hepsini geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 dailyler ne zaman resetleniyor bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 gokalptanic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 omegada mısınız ? 1.5 saat download kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 http://www.twitch.tv/pookahontus şu reyiz omegada, ben de orada açacam guildine girmek için. yeni karakterle oynayacak varsa duolarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 http://i.imgur.com/lmpZGCI.jpg ahahahaha adam hindi zengini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 amma çok bot var ya bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 xenus öm temizliği plx ssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 kutuyu boşalttım yalnız hala betaya girmediysen beta bitti abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 NÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ :( onu soracaktım asdf tatil planımın ötesine geçti pff key boşa gitti. keşke birine verseydim daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 şuradaki adımları izle keyi aktive etmek için belki olur. http://www.razerzone.com/gamebooster-archeage-beta/ closed beta 3 16 ağustosta sende key olduğu için yeni key gönderebilirler. tabi şuan aktive edebilir misin bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Alphada olan varsa heleki bide cloth armor (50) yapabilen varsa yada satan acil whisper istiyom :D IG : Maedhros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 hostile zonelarda townlar bile güvenli değil valla. 4 tane guardın arasında duruyorum. adamlar o şekilde bana dalıyor, vur kaç yapınca guard kovalıyor adamı zaten geri kalanlar dalıyor o şekilde. towna port oluyorsun, guard yok adam kesiyor falan. guardlar öyle insta-kill de yapmıyor. 4 kişiyle birde bu. bi guild şehirleri gezze böyle insan giremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 50 ağaç ektim başlarında afk duruyordum bi şeyler izleyip -sıcak iklimde 4 saatte yetişen cork türünden ağaçlardı bunlar- alt tab yaptığımda birinin yanımda durduğunu gördüm konuşmaya başladık ahaha çalmayı düşünüyodum tam da, dedi. yumuşayabileceğini veya para vererek gönderilebileceğini farkettim velet olmadığı belliydi yazım şeklinden, tavrından. yakından biri geçti ve "fısıldasak daha iyi olur sanırım, görmelerini istemeyiz" tarzı konuştum ve adam farkında olmadan onu da ortak ettim kendime. odunumu çalabilecek kişi şimdi odunumda eşit sermayeye sahipmiş gibi ortağımdı ve sırrımı saklamak için, biraz da kendi çıkarları için önerimi, otoritemi kabul ederek fısıldayarak konuşmaya başlamıştı. evet, yemi yutmuştu. dostluk hissini arttırmak için etrafta ilgi çekici bir şeyler aramaya başladım. durmanın bana bir getirisi olmayacaktı, bir şeyler yapmalıydım. rüşvet vermenin seçenek dışı olması -çarçur ettikten sonra kalan tüm paramı fidanlara yatırmıştım- beni daha da çok geriyordu. çıkılması imkansız gibi gözüken tepeye glider yardımıyla çıktım ve biraz ilerledikten sonra Nui'ye yanımda olduğu için dua ettim. evet, sadece bulunduğum yerden girişi olan büyük yeşil bir alan vardı karşımda. Eğer bu alandan gözüken şehre gliderla atlayacak olsak glider ulaşana kadar şehri çoktan geçmiş olurduk, bu kadar yüksekteydi. elimde olan bu bilgiyle yapabileceğim 2 şey vardı: biri aşağıdaki ağaçların yarısını feda ederek bu yeri kendime saklamak diğeri ise kurduğum otoriteyi ve arkadaşlığı bu bilgiyi paylaşarak ilerletmek ve ağaçlardan edineceğim parayla yukarıdaki arsaya ortak dikim yapma fikrini ortaya atarak ağaçları kurtarmak ve ortak sermayeyle daha çabuk zenginleşmek. ikinciyi seçtim. kesemde sadece 78 gümüş olması ağaçlardan elde edeceğim geliri yarıya indirmemi imkansız kılıyordu, ilkini seçemezdim. fısıltıyla ona bulduğum yeri ve özelliklerini anlattım, partiye almayı denediğimi ama zaten bir grupta olduğunu söyledim. sevindi ve bir kâşifin heyecanıyla partiye alıp yanıma geldi. bulduğum yerin ne kadar iyi olduğunu konuştuk ve "aile kuralım da beraber ağaç ekelim" diye ortaklığımızı resmileştirme yolunda ilerledim. etrafta bulduğu böğürtleni toplamakla meşguldü. böğürtleni o daha buraya gelmeden önce görmeme rağmen onun toplamasını beklemenin daha olumlu olacağını düşünmüştüm. 25 ağaca karşı bir böğürtlendi bu takas ve kendisi masum bir şekilde elinde koyu morumsu lekeler oluştururken farkında bile değildi bunun. yüzünün diğer tarafa dönük olması gülümsememi görmesini engellemişti. görse anlayabilir miydi bütün planı ? belki. partideki diğer kişiyi kastederek "güvenebilir miyiz ona ?" diye sordum. guildinden olduğunu güvenebileceğimizi söyledi. bu sorudan sonra bana daha önce partide olan kişiden bile daha çok güveniyor olmalıydı. aklında hiç bir şüphe olmadığından emindim artık. fısıldaşmaya hangi ağacın ekilebileceğini konuşarak devam ettik. nar ağacının 1 gold getirdiğinden bahsetti yalnız ben şuan ektiğim ağacın özelliğini, 4 saatte kesilebildiğini söylerek 8 saatten fazlasının çok riskli olduğunu ekledim. evet, bilgim ve yargım beni bir defa daha yüceltti. zamanında ağaç ektiğinden ama çaldırdığından bahsetti. üzerindeki otoritemin artışı iyi hissettirdi. madenciliğe gideceğini, ağaç işinin daha iyi getirili ama riskli olduğunu söyleyerek uzaklaştı. ağaçlarımı kesmeyeceğini söyledi bir sonraki dikimimi de kastederek, birer dost olarak ayrıldık. http://i.imgur.com/vLR2LBH.jpg 2 paragrafla bitirecektim de çok uzadı. o yüzden 1. ve 3. kişi açısından yazma saçmalaması oldu falan. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 "sonra bağırsaklarını deşip kanında dansettim" bekledim ama bi türlü gelmedi umduğumu bulamadım 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Okumadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Gayet güzel olmuş yazı.. Şimdi çalacak..Hepsini toplayıp gidecek diye bekledim. Dostluk kazanmış 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 abi.. minimapi kapamışsın birde dsdfg yalnız 150$ veren zengin takımında bile çok leş bi kitle var ya. 24 saat guild draması var zaten. bokunu çıkartıyorlar. 50-60g için adam scamleyenler falan. bu landi satıyorum diyor, parayı alıp kaçıyor işte. bide piçlik yapıp bu sana hayat dersi olsun diyen dallamalar falan var onlar ayrı dayaklık. yani betalar, f2pciler gelince neler olacak tahmin bile edemiyorum. benim komşu elemanla farm takası yaptık. adam bana güvenip 1g'a farmını verdi, bende ona başka yerden farm verdim. kimse yapmaz valla bunu. iyi güvendi bana valla dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 adfadsf yer gizli kalsın dedim de çok da iyi bir spot değilmiş zaten. bi ara birinin "turmeric"lerini çalmıştım. korkuluğunun dışındaydı yakınlarda duruyodu o da baktım mature oluyolar aldım ALMA ALMA yaptı yine de aldım. sonra bu yeri beraber keşfettiğim ailesine ekleyen adamın arkadaşı çıktı bunlar ama ben tanımadım tabii adamı. 2. ekişimde de geldiler gördüler sonra bi baktım hasat zamanı bu turmericlerini çaldığım yalnız geldi tam hasada 1 dk kala. YA ÇALSAM MI :)))) yaptı. ikna etmeyi denedim işe yaramadı sonra topladı ve "wanted" mevzuu çıktı adamda. ikimizin de labor'ı bittikten sonra bloodlust açıp kesmeyi denedim (o sıra guildden adamlar da çağırdım çünkü bi 300 ağaç daha kalmıştı adsf) safe zone olduğundan saldırılamıyormuş ama adam bunu bilmedi ve korkmaya başladı. lvl 10 itemlarım var öldürürsün hemen tarzı, blöf kastım ben de. turmeric muhabbetini de bundan önce yaptık kahkaha attım mevzuuyu hatırlayınca. kin tutmuş herif. topladığı odundan fazlasını geri alıp affettim zaten labor point kalmadığından adam bana çalışmış gibi oldu hem de ırgatlığının parasını da bana ödedi asdfğk oyun çok başarılı. bizim guildde bayağı aile ortamı var bu arada releasede falan gelmek isterseniz. guildin %50 ingiltereden bağlandığı için midir nedir bu olay. bi de en az %25 de hatun o da bayağı garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 release de reset gelecek değil mi asdfasd gelmeyecekse ben de founder alacağım, dayanamıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar