aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ooo fakirlere tarla kiralamadan iyi para yapariz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 abv ttnet gibi. alpha amerikada olduğundan wtfastsız oynanmıyor yazlıkta, program da devreye girmemiş nedense. oyun resmen rubberbanding yapıyordu. ne yapacağımı şaşırdım limana sığınayım dedim girdiğim liman da pvp zone'u yaptığım yanlışı çok geç anladım. zar zor nui heykeli yanına safe zone'a kaçtım. şimdi bi girdim karşı factiondan hayvan gibi bi eleman 3 tane de bizden. denizin ortasında logout yapabilir miyiz abi yük ile? birşey olmaz dimi yanii? ne biliyim denizin ortasında ship summonlayamam yük ile falan diye tırstım. yanlız millet çok çakal yahu. karakterler ve npcler iç içe geçmediğinden, adam istediği yöne doğru mount summon edip, cancel ediyorlar. mount summon olunca ileri koşturuyor seni ittiriyor. afk duran birisi varsa mesela safe zone dışına ittiriyorlar böylece, pvp zonelarında afk bırakmamak lazım. işte karşı factiondan adam kesmek için adama bana bunu yaptı sonra bizim factiondaki adamlar sen çık seni kestirmeyiz buna falan dediler ama yanındaki adam bu mount olayını bana yapmaya çalışıyor falan ahaha. bunlar beni silkeler diyip çıktım sabaha karşı götürürüm artık yada peace time bekliycem char kilit kaldı lol peace time nasıl oluyor, ne zaman olur? peacede de hadi bana eyvallah diyip denize açılamam herhalde, beni kovalayıp açık denize çıktığım gibi ağzımı burnumu dağıtabilirler. yarım saat safe zonelara geri götüreceğim sanırım eşekle. iş çıkardı başıma net gibi off neyse tecrübe işte bunlar :p edit: dayanamadım diğer charla gidip baktım kimse kalmamış. iskeleye götümü dayayıp ilerledim, deniz feneri kayalıklarından summonaladım tekneyi. karşıya vardım denizin ortasında kayıkla bizim tarafa giden karşı factiondan adam gördüm baya güldürdü. şimdi recall yaptım ve tekneyi unsummon yapmayı unutmuşum fml. şimdi log out yapsam 10 dakika diyor bu süre olunca auto unsummon yapıcak değil mi? yoksa tekne sürekli orda kalıyor mu o kadar yolu gidip tekrar almam mı gerekicek off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oyunun ilk levelleri çok boktan alt f4 çektirtti bana. ilerisi güzel mi bari zorlamaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 10dakka sonra otomatik unsoomon yapıyor ama bu süre içinde biri tekneyi bombalarrsa, gg. ah'dan bi kumsaati gibi bişi alman gerekir tamir etmen için o da 1-2g civarındaydı galba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Oce4n said: oyunun ilk levelleri çok boktan alt f4 çektirtti bana. ilerisi güzel mi bari zorlamaya değer mi ? Butun level ler nerdeyse ayni, oyunu zevkli yapan nerd rage anlari ve o anlarda topluca rage gecirmek, tek basina oynanacak oyun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 lol sabah sabah dumur etti beni bi quest aldım diyo ki "report to demirel" :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ilk thunderstruck tree mi buldum sonunda. kafama göre estikçe pine ekiodum farma. sabah bi baktım ağacın biri bi garip gözüküo, meğerse yıldırım yakmış ağacı. large farma 10tane pine ekilio 3. defa ekiorum sanırım, baya ballıyım galba. farm cinderstoneda deniz kenarında bu arada. thunderstruck bi tane de adanın birinde arsa kapattım oraya sequo saplingleri ektim bakalım 2. thunderstruck gelcek mi? 850g veren oldu kıyamadım daha :) darkrunner deniiyim diodum çok ii oldu silah/gear fln deli pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ewD7aC4OIm8 http://www.youtube.com/watch?v=azAY5XB_KBM şu baya iyimiş NGNL izleyen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
1nfected Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 yarın beta kapanacak ben hala key arıyorum heryeri al üst ettim bulamadım. arkadaşlar elinde fazla olan varsa öm yollaryabilirse çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 http://i.imgur.com/9d4SvZ6.jpg http://i.imgur.com/pXv5knq.jpg http://i.imgur.com/NkG4FZJ.jpg http://i.imgur.com/4cKipgu.jpg http://i.imgur.com/7L2YWcD.jpg http://i.imgur.com/vJYZfOV.jpg herhalde en çok ss aldığım mmo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 keşke aptal level içeriğini kaldırıp insan gibi bir içerik koysalarmış oyuna. lvl 5 bile gelmeden sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 questing baya berbat zaten. swtor'dan sonra hiç çekilmiyor valla hiç bir mmo'da. ffxiv de iyiydi gene, public questler falan. eso ile wildstar oynamadım karşılaştırma yapamayacağım ama kesin onlardan da kötüdür. bir tek main story cutsceneleri, storyteller narrating iyi işte o bi kere dinlenir o kadar ama orda anlatılanlarla yaptığın şey bağdaşmıyor pek 20'de ilk girdiğim instance da baya tırttı. işte 2.sine girdim level 35'te o da meh. ffxiv instanceları ne güzeldi en azından bi boss mekaniği bişey vardı. oyunun esprisi yazılmış yukarıda işte. 50'de 7/24 guild draması var. trial sistemi de bir oyuna gördüğüm en eğlenceli şey olabilir. housing, trading, deniz aktiviteleri, enemy/same faction pvp. same faction pvp açık zone var mesela adam inaktif olduğu için demolish olacak ev, bi guild yığılıyor adamlarıyla o arsayı kapatıyor böyle o mapi parselliyor. nonpvp zonelarda da housing var tabi. daha 36'yim endgame'e gelince daha detaylı yazarım ne var ne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 abi questler baya sıkıcı gerçekten housing vs olaylarına gelemeden sıkıldım ama release olunca oynarım housing vs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 gel sae wow'a baslayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 oynamam wow 1 yıldan fazla oldu temizim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bi expansiona bakar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 keşke aptal saptal questleri kökten kaldırıp herkes direk housing farming zımbırtılarıyla uğraşabilseymiş. gereksiz amaçsız eğlencesiz quest yapmalar bayıyor. hatta oyunun amacına bile ters... ultima gibi skill sistemi koysalarmış daha bir serbestlik gelirmiş oyuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Beta bitmek üzere, sanırım alacam bunu da, belki çıkmasını bekleyebilirim ama 150 dolar vermeyi hala göZüm yemiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 arkalarda kaldı sanırım bir msg da eylülde çıkabileceği yazıyordu. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. 150 dolara değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 agac dikemeyince cuzdanlari cikaricaksiniz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Abi founder pack için alıcaksan, git ikinci elden al, ben öyle yaptım sahsen, hatta patiden aldım. Şuan oynadığın herşey gidicek zaten ama sonrası için baya güzel para vs veriyo yani o yüzden founder pack güzel, hoş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 oyunu oynamayı düşünüyorsanız eğer en azından 50$'lık beta pakedini alın. head starta girmek önemli, öteki türlü yer kapamazsınız. 150$'ı verecekseniz zaten tek esprisi alpha'da oynamak, release'den önce bilgi sahibi olmak. diğer verdikleri herşey oyunda daha iyisi elde edilebilen şeyler. işte 3 aylık subs ve 75$ lık market kredisi alıyorsun. hani uzun süre oynamayacaksan zarar olur. herşey gitmiyor bu arada alpha test serverı olacak. ama alphada da şuan yer sıkıntısı var. büyük scarecrow farm ve en küçük ev dışında büyük yapılara alan bulamazsınız. onda a bi yer demolish olacağı vakit başında 5 kişi bekliyor kapmak için. para yapıp yer kapmış adamdan alıcaksın ya da ama çok kolay kapmak bence, el çabukluğu işte. büyük farmı alınca ilk gittiğim housing alanını dolaştım baktım 40dk var, sonra bi eleman daha geldi ben kaptım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 releasede bu kadar yer bulma problemi olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Yer bulma problemi betada da yok. Yok deniz manzaralı olsun, bilmemneye yakın olsun falan diyorsanız başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 release'de ne kadar server açılacağına bağlı o biraz. beta açılınca kısmen betaya başlayan, alpha zaten diye bırakanlar oldu. herkes aynı anda başlayacak head startta. betada da yer sıkıntısı pek yok çünkü beta sürekli açık değil. orada başlayan paralı oyuncu sayısı az. ayrıca adam daha yeni beta packi ile girmiş ciddi ciddi kasmayı geçtim, gilda farmlamaz ev için. büyük evleri dikmek için zaman da yok zaten. gilda farmlamak çok zor artık. alpha'da deli gibi gold seller spamı bile var bu arada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar