Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 xenus sen hangi serverdaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ben anlamadım zaten Alpha server'ı dışında bir server yok mu? Dün update edip girdim oyuna bakmak için, uproot XPsini vs. kaldırmışlar, çok yanlış karar bence oradan çok güzel XP geliyordu, hiç keşfetme isteğim kalmadı şimdi sağı solu, umarım değiştirirler en kısa sürede.. Daha çok dolanamadım, market'i gördüm, onun dışında zamanla daha neler çıkacak bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 eu'da 3 tane server var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 aksiyon nası oyunda. targete al tuşa bas şeklindemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Birşeyleri mi atlıyorum yoksa Founder Pack aldığımdan bende beta server çıkmıyor mu? Benim server listemde bir Alpha'daki server var bir de şimi yeni bir server eklendi o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oha resmen zengin fakir ayrımı var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 biz zenginleri fakirlerle bir araya getirmek istemiyorlar. Doğru olanda bu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Saeros said: oha resmen zengin fakir ayrımı var :( bu oyun cirkin mi sen anlarsin bi fikir ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 çok az oynadım daha oynadığım kısmı normal mmorpg zaten craft build vs olaylarına giremedim henüz class seçicem diye bi de tabi reset geliceği için çok da şevkle kasamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ulan sabah tatil donusu uyku sersemiydim ise gitmeden bi bakındım bilgisayara niye aldım nasıl aldım bilmiyorum aldım steam den oyunu. simdi ayıldım ama her sey icin cok gec artık :P patlamasa bari hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Afterdeep said: Birşeyleri mi atlıyorum yoksa Founder Pack aldığımdan bende beta server çıkmıyor mu? Benim server listemde bir Alpha'daki server var bir de şimi yeni bir server eklendi o kadar.. Launcher da sağ üstte Alpha yı EU Beta yapmazsan göremezsin Beta server ları. Not: Betaya aldığında da bu sefer download seçeeği çıkar play değil. Download yapmadan oynamak için: Oyunun kurulu olduğu klasörde Alpha nın içindekileri Beta diye klasör açıp onun içine kopyala. Launcher ı restart et. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Çok teşekkürler bilgilendirme için. Diğer serverlarda oynamaya devam etsem bir kaybım olur mu peki? Kaybım olmaz ise tekrar başlamayayım gereksiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 beta sonunda wipe gelecek, omega serverını tutmazlar releasede. sadece ilk açılan alpha pts yapılacakmış işte. bende yeni alphada başladım işte 3 hafta falan olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 agalar bişi soracam? bu oyun beleş mi olacak avrupada, paralı mı? ben hala ayıkamadım durumu. çok beleş diyor insanlar, sonra da çok para veriyorlar. olay ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 beleş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Ücretsiz seçeneği olacak ama paralı versiyonlara göre yapamayacağın şeyler olacak haliyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ücretsiz olarak unlimited free trial gibi oynanmaz yani. evin, tarlan olmadan tadı çıkmaz. oyunda nerdeyse herşeye gerekli olan (questing, gathering, crafting vs) labor point kasmak için afk bırakman gerekir. offline LP regeneration yok. LP regeneration düşük, LP cap düşük. onun dışında AH'a listing yapamıyorsun. ama oyun için satılıyor eve'deki gibi patron status satılabiliniyor. normal themepark olsa 150$ verilmez ama sandpark olduğu için alpha'ya girmek önemli oyunu öğrenmek, kavramak için. birde oyun alpha falan değil bildiğin hazır bitmiş oyun onu belirteyim. ben şuan gayet aheste aheste oynuyorum mesela. yeni oyunlarda hardcore oynamadan önce newbie experience yaşamayı seviyorum. işte onu alpha'da yaşayıp sonra release'de skip skip!!1!1 modunda, mountla gliderla koşturacağız hızlıca gilda kasıp, vocation questlerini bitirip güzel mekanlardan yer kapamak için, önden yardırdığın zaman pvp zonelarında gank yeme durumunda yok. zaten founder pack alanlar 4 gün önceden başlıyor. yer kalması çok zor, gerçi nabza göre şerbet verip 4 gün sonra yeni serverlar açarlar kesin yoksa serverların kaldıracağını sanmam f2p gören gelir üstüne steam'e de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ulan scarecrow dikemedim ikidir mahsulü birileri gelip topluyo :p şeytan bastır al steamden diyo ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 findik agaci mi diktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 :( çok üzgünüm gitti ürünler bi questi yapamadım iki gündür fındık da yok bu sene hep yandı dondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 findik her sene yaniyo zaten. 8x8 kuramadiysan hic ugrasma uzn sureli biseyler ekmeye, ilk questleri de public farmda yapican zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 public farmda da durmuyo ki anlamadım, 3 saat sonra hasat edecem mesela bekliyorum o arada bi işim çıkıyo gidip geliyorum süre dolmuş malzemenin yerinde yeller esiyo :D scarecrow diksem alamayacaklar belki ama onu da diktirmiyo bedavacısın diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ne lazimsa satin alican o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 paralılardan birisi arsanın 1x1 bölümünü kiralayamıyor mu bize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 public farm ile olacak is degil oyundaki urunlerin %20sini ekebiliyorsun belki public farmlara kisitli yani.. oyun sandbox oldugun icin millet daglara cikip gizli yerler bulup ekiyor iste. ama kasar o da. kiralama seklinde degil ama paralilar f2pcilere tarlayi kullanmak icin izin verebiliyor. guild ici yada family olarak 8 kisiye kadar paylasima acik. objelere interact edebiliyorsun. istedigini ek o zaman sadece esya koyamiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar