Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenus said:

ölü hype'ı canlandırdım. gel ya eğlenceli. gelebilen gelsin işte alpha'da yerlerde açılacak birkaç güne.

bu arada geyiğine yazmıştım da aldığın jail time sicile işliyormuş harbi lan. halbusi temiz bir sicilim olsun istemiştim. daha noobluktan çıkamadan sabıkalı oldum. ilk trial'ımda i accidentally to prison hole artık dsdsfg

atla girdim birde baktım hücreler millet mal mal bakıyor ahah

Sicile crime pointler girerse sıkıntı ya onun dışında problem olmuyordu hatırladığım kadarıyla.

Of çıksın da Annen canlansın.
Mesaj tarihi:
yalnız oyunda dupe yapılmış bence normal değil bu fiyatlar, alpha'yı kastediyorum. hani patchler öncesi oynayan biri değilim ama bu enflasyon normal değil. bu para nasıl yapılmış birde uyduruk 15 gildalık aquafarm'ın auctionını takip ediyordum. 2g'dan koymuş herhalde yemledi milleti işte bakıyorum 7-8 tane vardı 40 dk önce 20g-60g arası. son dk 30g'e geldi fiyat ama 40dk önce 20g'e vardı buyout düşünün. sonra açtım hepsini temizlemiş eğleniyorlar sanki.
Mesaj tarihi:
dupe değilde oyunda para kasmayı çok koalylaştırdılar 1.2 patchi ile

1.2 patch öncesi merchant ship 50 gilda yada 100 nuie star idi yanlış hatırlamıosam ve 70g civarında fln satiliodu. patch sonrasında 400gilda yaptılar ve gilda toplamak için karşı factiona mal götürmek gerekio. e haliyle gilda toplamak inanılmaz zorlaştı. bi merchant ship designi önceden 70g iken şuan 1k gold filan

ayrıca 1.2 patch öncesi thunderstruck log max 300g iken şuan 800g civarında. (traktor yapmak için lazım bu)

eskiden merchant shipi (eski oyuncuların nerdeyse çoğpunda vra bu ztn) veya traktorü olan adamlar kendi factionunda tradepack taşıyarak pack başına 7-8g kazanıolar ve tamamen safe bi şekilde yapıolar bunu nerdeyse

bi merchant ship 20pack taşıo 5g desen pack başına 100g her tur ztn kafadan. ve bunu yapmak için 2kişi ve packleri kolayacak deniz kenarı ve workbech yakınında bir farm yeri yeterli. çok koaldylaştığı için millet deli paralar yapıo sadece tradepack vendorlayarak.

ha ayrıca 2-3kişi ile fishing yaptığında da deli paralar kazanıosun o ayrı bi konu ztn.
Mesaj tarihi:
bir hevesle tam oyuna başlayım dedim kötü internetimle 1 günde indirdim adamlar sezonu bitirmiş :) July 30 at 10:00 AM demişler de şimdi GMT -7 saat dilimindeler, benim hesaba göre sabah 5 oluyor. Saat dilimi dönüştürücüden baktım saat akşam 7 de diyor. Hangisi doğru? Hazır tatilken rahat rahat oynarım diyordum, yalan oldu.
Mesaj tarihi:
Jchan said:

bir hevesle tam oyuna başlayım dedim kötü internetimle 1 günde indirdim adamlar sezonu bitirmiş :) July 30 at 10:00 AM demişler de şimdi GMT -7 saat dilimindeler, benim hesaba göre sabah 5 oluyor. Saat dilimi dönüştürücüden baktım saat akşam 7 de diyor. Hangisi doğru? Hazır tatilken rahat rahat oynarım diyordum, yalan oldu.
şöyle bişey koymuşlar reddite. 7'de başlayacak buna göre de.
Mesaj tarihi:
ilk clipperımı yapıcam da lilyutta benim farm. lilyutun sağ üst kısmına gemi indirebiliyoruz problem olur mu? uzak kalır mı? zaten sadece inşası için değil mi bu?. sonra gemiyi istediğimiz yerde summonlayabiliyor muyuz? kenardan kenardan gitsem bulmazlar herhalde beni denizde dsdsfg
Mesaj tarihi:
Bağlanıncaya kadar devam edin, 20ler birşey değil, oyuna giriş tuşu offline olanlar, oyuna giremeden oyunu çökenler var baya ama. Archeage forumu bile zorlanıyor şu an :D

Şimdi mesaj gelmiş; 1 saat erteleme.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...