Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 clipper yaptım bende sadece şu 16x16 farm questtini yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Xaenin said: Altima yapa yapa korurum ben arkadaslarimi ahdjafj. Fort Narsor yapsaniza evin adini. Aksama yapayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 dün benim alt karaktere farm görevini yapmak için dewstone a gittim. masum bir noob görüntüsü verdim kendime, yardım istedim bağırarak miletten. bikaç kişi para istedi, sonra biri tmm gel götüreyim seni dedi zaten packin maliyeti 1g fln kesse bile bişi gitmicek. adam beni 15dakka da götürdü. bide packi de teslim ettim gold karşılığı, sonra adama bişiler verim dedim para da kalmamış karakterde. abi 90s var tüm param bu idare et dedim sonra recall çekti. biraz ara istersen clipper'a ihtiyacın olmayabilir ama clipper kullanması eğlenceli baya, ilerde alman gerekir kesin. Janissaries said: clipper yaptım bende sadece şu 16x16 farm questtini yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 clipper satin alabiliyor muyuz? ben hiç uğraşamam öyle sırtımda odunla daşla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 designi satin alirsin 10-15g arası yada 30nui sonra onu denize kuruosun o alana log, fabric bide iron taşımanı istiyo. hertürlü taşıcan yani eğer taşıcak ırgat bulursan başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Uzun zamandan sonra girebildim, tsdeyiz gızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yine ne macera yaşadık belli değil ya ama pvp şu an bariz kötü, 1.0 da değişicek diye umuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 O gudubet ev de değişecek miymiş 1.0'da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 16*16 questti yapmak için atladım clippera geçtim karşıya bitirdim questi herşey güzel ama karşı tarafta biz dalamıyormuyuz ordakilere? onlar dalabiliyo sanırım çünkü biri daldı bana neyse kestimde :) daha sonra başkasını gördüm dalayım dedim yok olmadı nedir olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ^war/danger olan bölgelerde dalarsın ama 16x16 görevi karsı tarafın safe zoneuna gönderio orda ancak karşıdaki daldıktan sonra dalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 sabah farmlara bakayim dedim war'a geçmiş zone. melee adam 3 sn de 8200 dmg vurdu. ben köşeye çekilir bekler ya. macera yaparken gelirim, onun dışında da para kasmak dışında girmem. dünkü mage'in tek spell'de 7500 vurmasının tadı hala damağımda. 1.0 gelsin bakarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Dün akşam geçen sefer yapamadığımız trade run'ı gerçekleştirdik ama kendi zoneumuz içinde yaptık pek bi tehlikesi yoktu geminin karaya oturması haricinde :) ps: buı arada maedrhos'un kafa yüzbin, yelkenlerde taklalar atio sorna sanddeep'e geldik pvp yapalım diye, bindik otobüsümüze gidiyoruz mekana. tabi otobüsten inip, yaya devam ederken karşıdan gelen 1-2 kırmızı gördük. aha adam dalın dalın derken devamında gelen kırmızı sürüsü üstümüzden kamyon gibi geçti hepimiz dümdüz olduk. bunun ss 'i yok malesef intikamımızı almak için tüm sanddeepi gezdik durduk sonra bingıldak bi uçurumun kenarındayken gelin gelin adam var diye çağırdı hemen atladık glidera ama sonradan kaçın laan bu herif full gearlı sesinden sonra uçurumundan aşşa düşen bedeni bize ibret oldu. ufaktan gliderla uzadık mekandan. sslerdeki bingildaki bulun :D bu arada bingildank nasi mi öldü, gliderla uçurumdan atladııktan sonra yıldırım çarptı, lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 7500 vurmak nedir abi adsasdas adam IWIN bastı bi de cebelleştim o kadar, spike - raven kombosu sonra nuke stun falan diye. adam tek büyü attı öldüm adsad. endgame pvp fuck yeah. üzerimdeki gearda ortalama üstü bu arada. 8k hp var nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mosquito said: bu arada bingildank nasi mi öldü, gliderla uçurumdan atladııktan sonra yıldırım çarptı, lol :D LOL iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 En güzeli de kenarda oyuna giremeyen imam'ın "abi eğlenmeyin ya" ağlamalarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 adam en son tsden çıkarken inşallah hepiniz ölürsünüz diye beddua etti. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=zyltK6pmJGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Founder pack giveaway var isteyen denesin sansini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Mosquito said: bu arada bingildank nasi mi öldü, gliderla uçurumdan atladııktan sonra yıldırım çarptı, lol :D Su gercekse direk 400 gold eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ulan sansına denizin ortasinda adamin ustunden gecmeyi basardim stealth sekilde gemiye binip kesti 16x16 gorevini denerken neyse dedim aldim bu sefer baska yoldan gidiyim diye dewstonedan two crowna kadar essekle gittim docka vardim bu seferde camplamis adamin biri kesti lvl 50 anlamiyorum ki 2 gold falan ediyodur en fazla orada beklemeye degiyormu yani dfsdf kisaca alamadim 16 16 farm hala siz naptinizda aldiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 akşam kalabalıkta alırsın ya acele etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ayrıca alsan ne olcak yer yokki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 tekrar denedim bu sefer lorein var yanimda yine ayni yoldan yine ayni herif ve bi arkadasi yolumuzu kesiyor guc bela kurtuluyoruz biraz genis alarak giderken bu sefer npclerin arasina daliyoruz denizde benim lvl dusuk diye beni kesiyolar pack dusuyo tekrar respawn oldum tekrar pack yaptim yine deniycez simdi sdfsdf tabiki beklenen oldu yine öldük bu sefer daha cikamadan 3 4 kisilik grup patlatti bizi isin komigi konusurken fark ettik ki trade packi teslim etmemiz gerekmiyomus bosuna ugrastim yani son 3 tur sdfsdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben yazayım şimdiden gene patladik ezna'dna açıldık bu sefer daha yeni hostile sulara girdik ki yandan 2 tane kirmizi gliderla geldi nasi bi kamplamaktır lan bu yuh valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 HAHAHAH ADAM BI DE TEKNEYI KACIRMIS ASDSASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar