Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

dün benim alt karaktere farm görevini yapmak için dewstone a gittim. masum bir noob görüntüsü verdim kendime, yardım istedim bağırarak miletten.
bikaç kişi para istedi, sonra biri tmm gel götüreyim seni dedi zaten packin maliyeti 1g fln kesse bile bişi gitmicek.

adam beni 15dakka da götürdü. bide packi de teslim ettim gold karşılığı, sonra adama bişiler verim dedim para da kalmamış karakterde. abi 90s var tüm param bu idare et dedim sonra recall çekti.

biraz ara istersen clipper'a ihtiyacın olmayabilir ama clipper kullanması eğlenceli baya, ilerde alman gerekir kesin.

Janissaries said:

clipper yaptım bende sadece şu 16x16 farm questtini yapmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşam geçen sefer yapamadığımız trade run'ı gerçekleştirdik ama kendi zoneumuz içinde yaptık pek bi tehlikesi yoktu geminin karaya oturması haricinde :)
ps: buı arada maedrhos'un kafa yüzbin, yelkenlerde taklalar atio

sorna sanddeep'e geldik pvp yapalım diye, bindik otobüsümüze gidiyoruz mekana. tabi otobüsten inip, yaya devam ederken karşıdan gelen 1-2 kırmızı gördük. aha adam dalın dalın derken devamında gelen kırmızı sürüsü üstümüzden kamyon gibi geçti hepimiz dümdüz olduk. bunun ss 'i yok malesef

intikamımızı almak için tüm sanddeepi gezdik durduk sonra bingıldak bi uçurumun kenarındayken gelin gelin adam var diye çağırdı hemen atladık glidera ama sonradan kaçın laan bu herif full gearlı sesinden sonra uçurumundan aşşa düşen bedeni bize ibret oldu. ufaktan gliderla uzadık mekandan.
sslerdeki bingildaki bulun :D

bu arada bingildank nasi mi öldü, gliderla uçurumdan atladııktan sonra yıldırım çarptı, lol :D

Sosyal ağlarda paylaş

ulan sansına denizin ortasinda adamin ustunden gecmeyi basardim stealth sekilde gemiye binip kesti 16x16 gorevini denerken

neyse dedim aldim bu sefer baska yoldan gidiyim diye dewstonedan two crowna kadar essekle gittim docka vardim bu seferde camplamis adamin biri kesti lvl 50
anlamiyorum ki 2 gold falan ediyodur en fazla orada beklemeye degiyormu yani dfsdf
kisaca alamadim 16 16 farm hala siz naptinizda aldiniz ya
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar denedim bu sefer lorein var yanimda yine ayni yoldan yine ayni herif ve bi arkadasi yolumuzu kesiyor guc bela kurtuluyoruz biraz genis alarak giderken bu sefer npclerin arasina daliyoruz denizde benim lvl dusuk diye beni kesiyolar pack dusuyo tekrar respawn oldum tekrar pack yaptim yine deniycez simdi sdfsdf

tabiki beklenen oldu yine öldük
bu sefer daha cikamadan 3 4 kisilik grup patlatti bizi
isin komigi konusurken fark ettik ki trade packi teslim etmemiz gerekmiyomus bosuna ugrastim yani son 3 tur sdfsdfasd

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...