Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

35 e kadar oyle basılı tutmalı melee de range de. saçma bi sistem o gerçekten. mouse tusu atamıstım ona ama bayıyor yinede. 35 den sonra her class a bi seyler geliyor illaki pvplik ama kasarken mecbur basılı tuacaksın beylik skilline auto atack misali.

baya kore kafasıymış ya

iyi ki caster oynamışım asdad
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda melee karaktersen ve okçuysan bow için auto atack yok gibi bi şey. adı üstünde auto atack. dmg' i az ve buna alternatif 1 saniyeden az cooldown lı spam skilli geliyor. hatta bu spam skillin cooldownu attack speedle azalıyor asdfg
mana costu da yok gibi ve classın özelliğine göre buffını stacklıyor falan. haliyle onu spamlıyorsun tuşa basılı tutup diğer skiller cooldowndayken.
Sosyal ağlarda paylaş

ucan balonda mahsur kaldım
inemedim varınca indirmedi benimle beraber bi kişi daha kaldı bug gibi bişi oldu
yol boyunca dalga geçtik kıtanın bi ucundna bi ucuna otobüsler hakkında konustuk
25 yıldır otebüse binmiyodum dedi :D

sonra forumlara bakarken yine kacırmışım adam gitmiş derken 3.ye kaçırdım
son 5 saniye ile trade pack vardı kosamadıgımdan küfürler ederek suan 4. turu bekliyorum heralde rekor bendedir
Sosyal ağlarda paylaş

o olaydan sonra bide gf aggro yedim yaklasik bi 7. turda heralde cıktım o cehennemden
sonra questin biri treasure map haritası vermişti
sextan yaptım güç bela koordinatları okiyim diye
suan karşı kıtaya doğru rawboatla gidiyorum treasure cıkarcam diye kesin kesilicem..
noob questinde verilen itemın karşı factiona gitmene zorlaması item para icin resmen adventure başka bişi degil

yolun yarısını gidemeden öldüm tabiki sdfsdfs
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler 12 stone kaldı villa için. el atalım hadi topluca bitsin artıkın. elinde stone olanlar varsa gönderirse süper olur ayrıca durumu olanlar uygun fiyata raw stone veya brick toplar gönderirlerse süper olur.

bu sabah fiyatlar düşmüştü 1.5g'a brick aldım, daha dün 7g du. böyle yakalarsanız okutun direkt. raw stone x100 1-1.5g civarında çok iyi. 2 fena değil. 2 nin üstünü almayın. brickte 5g altı çok iyi, 6 ok, üstünü almayın.

haftasonu oyuncu sayısı çok arttığını için düşücektir fiyatlar diye düşünmekteyim. arada sırada bakın ah'e.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar 120g falan harcayıp taşları bitirdim, evin içine de koydum. 10 iron'a ihtiyacımız var. şu an 3 tane var, 7 taneye daha ihtiyacımız var. elinde ironlar olanlar işleyip, işleyemeyenler işlemeden gönderebilir mi? eğer elinizde hiç yoksa maddi durum varsa ah'den de çakabilirsiniz, şahane olur.

o kadar emek verdim valla bir ucundan tutun da bitirelim artık şunu. 30g param kaldı ve satacak malım yok.

totalde bana 350g a falan patladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...