bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 imamizer said: 35 e kadar oyle basılı tutmalı melee de range de. saçma bi sistem o gerçekten. mouse tusu atamıstım ona ama bayıyor yinede. 35 den sonra her class a bi seyler geliyor illaki pvplik ama kasarken mecbur basılı tuacaksın beylik skilline auto atack misali. baya kore kafasıymış ya iyi ki caster oynamışım asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 oyunda melee karaktersen ve okçuysan bow için auto atack yok gibi bi şey. adı üstünde auto atack. dmg' i az ve buna alternatif 1 saniyeden az cooldown lı spam skilli geliyor. hatta bu spam skillin cooldownu attack speedle azalıyor asdfg mana costu da yok gibi ve classın özelliğine göre buffını stacklıyor falan. haliyle onu spamlıyorsun tuşa basılı tutup diğer skiller cooldowndayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 bu yaptıgımız packlerin 5 günü kaldı haberiniz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kaldırıp indirince resetleniyor o süre ama haftasonu taşıyalım veya kaybedelim onları ehu ben pazar akşamı online olucam gibi bu akşam yalandı, yarında gg im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 resimdeki ayrıntıyı bulun http://s4.postimg.org/pa8050jzx/Screen_Shot0112.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 378 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ucan balonda mahsur kaldım inemedim varınca indirmedi benimle beraber bi kişi daha kaldı bug gibi bişi oldu yol boyunca dalga geçtik kıtanın bi ucundna bi ucuna otobüsler hakkında konustuk 25 yıldır otebüse binmiyodum dedi :D sonra forumlara bakarken yine kacırmışım adam gitmiş derken 3.ye kaçırdım son 5 saniye ile trade pack vardı kosamadıgımdan küfürler ederek suan 4. turu bekliyorum heralde rekor bendedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 aheheahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 o olaydan sonra bide gf aggro yedim yaklasik bi 7. turda heralde cıktım o cehennemden sonra questin biri treasure map haritası vermişti sextan yaptım güç bela koordinatları okiyim diye suan karşı kıtaya doğru rawboatla gidiyorum treasure cıkarcam diye kesin kesilicem.. noob questinde verilen itemın karşı factiona gitmene zorlaması item para icin resmen adventure başka bişi degil yolun yarısını gidemeden öldüm tabiki sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 ya beyler 12 stone kaldı villa için. el atalım hadi topluca bitsin artıkın. elinde stone olanlar varsa gönderirse süper olur ayrıca durumu olanlar uygun fiyata raw stone veya brick toplar gönderirlerse süper olur. bu sabah fiyatlar düşmüştü 1.5g'a brick aldım, daha dün 7g du. böyle yakalarsanız okutun direkt. raw stone x100 1-1.5g civarında çok iyi. 2 fena değil. 2 nin üstünü almayın. brickte 5g altı çok iyi, 6 ok, üstünü almayın. haftasonu oyuncu sayısı çok arttığını için düşücektir fiyatlar diye düşünmekteyim. arada sırada bakın ah'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Bir sorum var: 8x8 ile 16x16 korkuluğu görevden aldım. 8x8 i workstation yaptım. Şimdi başka korkuluk alabiliyor muyum? Hangisinden? nereden? nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 8x8 den sonra aynı karakterle 16x16 ve bir de ev atabiliyorsun. fakat alt karakter kasıp onunla da bir 8x8 atabilirsin örnek veriyorum. 16x16 için pek yer yok, boşalan yerlerde de genel savaş oluyor. millet parayla falan satıyor. kurtlar vadisi asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 300 tane stone brick yolladım daha 1k falan labor point var, yollayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 2 saate atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 nası yokluğum çok farkediliyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 1.8 e 100adet stone aldım işledim gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 imamizer said: nası yokluğum çok farkediliyor di mi?^ Neden yoksun ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Emanet hesapla oynuyordum. Sonra işte.. http://www.itusozluk.com/image/umut-sarikaya_20555.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ilk idoc savaşımı kazandım :)4-5kişi arasından hellswampta yanyana bi farm bi ev yıkılacaktı 1er dakka arayla millet kapışırken sote noktadan kondurdum evi :) soldaki benim ev alt karakterle farma çeviricem inş o arada kaptırmam birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ve cinderstone peaceful perioda girer,her yer merchant ship dolar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bendeki bugün yikilacak farmlar 2-3 haritayi kapsio sadece bi tanede villa varmış yıkılcak bu gece 11'e doğru yıkılıo farm house için ideal 6-7tane farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 arkadaşlar 120g falan harcayıp taşları bitirdim, evin içine de koydum. 10 iron'a ihtiyacımız var. şu an 3 tane var, 7 taneye daha ihtiyacımız var. elinde ironlar olanlar işleyip, işleyemeyenler işlemeden gönderebilir mi? eğer elinizde hiç yoksa maddi durum varsa ah'den de çakabilirsiniz, şahane olur. o kadar emek verdim valla bir ucundan tutun da bitirelim artık şunu. 30g param kaldı ve satacak malım yok. totalde bana 350g a falan patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Günlerdir kendini parçaladı çocuk, hadi bi el atın da bitirsin evi o da rahatlasın biz de rahatlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ahaha, yok korkuorum evi bitirince oyunu da bırakacak, pvpsine kaynayip duruo zaten:) log yetti mi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Valla adam evi attı benim işler azıttı, hiç destek olamadım. Coincidence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar