Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

serkanay baya uzun süre duruyor. 11'ine kadar koruması var binanın. bu arada demin unholy guildiyle konuştum bizim tarlaların orada. baya artistlik yapmışlardı 16x16 için kapışırken asarız keseriz falan diye. dedim hani ne oldu bık bık konuşuyodunuz. herif geldi 100 brick verdi hashduahsdasd

villanız hayırlı olsun guild olarak dedi

BİLEMİYORUM ARKADAŞLAR ARTIK

REPUTATION, FAME GANİ
Sosyal ağlarda paylaş

bende 300 daş hazırdı, 3-5silvera kapatmıştım zamanında.
gene 1 packlik log warehouseda olması lazım
ama problem peace zamana denk gelip onları taşımak ben hiç denk gelmedim daha cinderstoneda peace'e

hatta dün boş bi otobüse bi atladım, elemanın teki hide olmuş tradepack taşıo, taa sanddeepten. aldım tradepacki tabi koydum farma
Sosyal ağlarda paylaş

imam teşekkürler taşlar için

kim var abi başka lp'si müsait olan raw materyal işleyebilecek? totemic'e gönderdim 200 bricklik malzeme.

maint. var bu arada server 1 saat downmuş.

şu an 7 pack oldu taş için, 23 daha gerekiyor. ah takipteyim, biraz para yaptım satışlarımla, düşerse fiyatlar yumulucam taşa. şu an 2g 100 stone, pack 6g'a geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bana gönder diyeceğim ama ben gelemez oldum eve. Kore şirketinde Kore'yi kurtarıp Kore oyunu oynayamaz durumdayım. Ancak yarın otururum adam gibi başına. Bende de odun, taş, iron vs. var bankada, biraz onları da işler yollarım. Eklersiniz eve.. 16x16 farm deed aldım ama yer bulamadım daha, ben de 8x8 ile idare ediyorum, onunla da yavaş gidiyor, şimdi aspen dikiyorum 4 adet log gerekiyor diye..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

tüketmek istemiyorsan bir tarafı oyna diğerine yabancı olursun işte release'de yeni content oynuyor olursun, öyle düşündük planladık şimdiye kadar. release'de karşı taraftayız.

diger taraf cok aptal ya, keske alphaya orda baslasaymissiniz. kedi adam veya harranli olmak istemiyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...