Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

ulan yuh olsun size, bütün gün topu topu 3 taş dikilmiş villaya, onu da leo dikmiştir kesin, villa fazla geldi.

ağaçları tarlaya koydum bekliyorum valla. ore farmlıyım dedim moor'da kese kese bir kaldılar. akşama hep beraber kraterleri farmlıyalım. gold falan yok zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

herkes 50 olsun kuzeye gidelim orda ev kuralim bence alphada orayı da görmüş olalım

gördük abi zaten, hatta ticaret içinde gidicez de oraya ev koymanın hiçbir anlamı yok. oraya gidip gelmek zor. her seferinde gate mi açacak eve gidelim diye(oraya kullandığın taş farklı, 2g mu ne). tarlalarına yakın yaşıyor herkes, tarlanın dibinde işte ev.
Sosyal ağlarda paylaş

bina kademeli olarak inşa ediliyor:

ilk olarak 30 stone pack'e ihtiyacımız var, şu an 4 tane eklenmiş durumda. 26 pack'e ihtiyacımız var. 1 pack 300 raw stone ediyor veya 100 işlenmiş stone işte. ben bugün 5-6 tane eklemeye çalışıcam. taş pahalı olmadığı için para olduğu sürece ah'den alıp yığabiliriz içine.

stone'dan sonra iron gerekiyor. 10 pack. 3000 iron ore veya 1000 ingot yani. bunu kendi içimizden çıkartırız gibime geliyor. çıkartamazsak da sorun değil, ah'de iron stone gibi baya ucuz. eksiğimizi kapatırız, 5-6 tanesi min. guild içinden çıkar 1200 ore fln alırız en kötü 12-13g'a.

en son wood'a geliyoruz. 10 pack istiyor. 3000 log veya 1000 lumber. şu an sanırım nea'nin gönderdikleri ve bendekilerle 270* lumber falan oldu. 2.7 pack yani. herkes az uz katılımda bulunursa 6 pack'i geçeriz gibime geliyor. gerisini ah'den alacaz artık ama wood fiyatları malumunuz kol gibi. büyük ihtimal stone ve iron'ın toplamından fazla tutacak 6 lumber pack.

soruya yanıt olarak: 1000 lumber gerekiyor, şu an 270'deyiz. ama sadece nea yardımda bulundu.

tldr: karın ağrısı olacak şey odun gibi görünüyor, akşamları log verecek bir şeyler koyarsanız farm'a çok katkıda bulunmuş olursunuz. bende her akşam aspen dikmeye başladım. 16x16 + 8x8'den 160-170 civarı log çıkıyor. 2 gecede bir pack eder. 3 kişi yapsa 2 gece 3 pack çıkartmış oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...