Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

62 nui oldu, hadi 50 olalım da savaş gemisi yapalım pew pew korsanlıcık yapalım

Yaa ben korsanlık için savaş gemisinin çokda ihtiyç olduğunu düşünmüyorum.

Sebebi de zaten deniz savaşları gemi üstünde pvp şeklinde oluyor. Gidip gemiden gemiye combat çok çok çok nadir.

Şu an Standardı; glider ile uç karşı gemiye topluca in. adamları kes.
Elinizdeki küçük gemi daha iyi işte en hızlısı. Doluşun küçük bir gemiye yapın korsanlığınızı. (tu)
Mesaj tarihi:
deneyelim o şekilde o zaman, çapulcu styla, level 50 olalım da bir.

bu arada crafting olayının mantığı şuymuş, t1'den başlıyorsun ya, t2 yapmak için t1'in craft edilmiş olması gerekiyor, wow'daki enchanting rodları gibi, bu kafayla atıyorum lvl 40 epic chest alıyorsun 20g'a. statları falan akıyor, ondan sonra lvl 50 seti için o level 40 itemini kullanabiliyorsun, sadece üzerine gerekli materyalleri ekliyorsun işte. baştan ana item gereksinim olmuyormuş. crafted itemlar boe değil.

çok felaket itemlar var ama hep böyle 10-15g piece. elim gidiyor felaket.
Mesaj tarihi:
dün ben archerın birine 3400 critledim sadasd

buildi değiştirdim, bir kere critlediğimde 4 saniye buff veriyor, 32% crit chance + 2x crit dmg veriyor (bitince 25 sn cd'e giriyor) bunun yanına occu'dan 50% crit dmg koydum pasif. sonuç 3400 oldu. adama gemi çarpmış gibi oldu zaten 80% falan gitti ehuehe. ama şans işte, çok nadir denk gelir böyle.

50'de gerçek anlamda gear/build anlayacaz.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

deneyelim o şekilde o zaman, çapulcu styla, level 50 olalım da bir.

bu arada crafting olayının mantığı şuymuş, t1'den başlıyorsun ya, t2 yapmak için t1'in craft edilmiş olması gerekiyor, wow'daki enchanting rodları gibi, bu kafayla atıyorum lvl 40 epic chest alıyorsun 20g'a. statları falan akıyor, ondan sonra lvl 50 seti için o level 40 itemini kullanabiliyorsun, sadece üzerine gerekli materyalleri ekliyorsun işte. baştan ana item gereksinim olmuyormuş. crafted itemlar boe değil.

çok felaket itemlar var ama hep böyle 10-15g piece. elim gidiyor felaket.

Geçen gün Mert anlattı bana, t1'i de critlersen çok deli oluyormuş. Ben dagger craftladım bi tane t1, ilk denemede critledi, bundan sonra onun üstüne ekleye ekleye gidicem.
Mesaj tarihi:
atmamak gerek ya üst tier'a uplamalı işte onları ama rng felaket gerçekten lvl 50'de gri itemi çıkarttın mı gg yani, tekrar denemesi herhalde 100g flndır ki o da gri çıkabilir asdasdad
Mesaj tarihi:
abi şöleymiş işte. lvl 18 mi ne en dandiğini yapıyosun, onu upg ede ede 50ye kadar getiriyosun ya. her adımda crit şansın var. critlerse bir renk üste atıyo. e, ilk seferde critlemezsen devam etmeye gerek yok. ne bir renk geriden gelicem diyo herkes.
yani herkes crafta yeşilden başlıyor lvl 18le. critlemezse ilk seferde de ahye mi koyar, vendora mı koyar, kafasına mı sıkar ona kalmış.

bu yüzden yeşil lvl 18ler craft işine base gibi kullanılıyo işte. ahde falan iyi paraya satıyolarmış. archeage forumlarında öle yazıyodu.
Mesaj tarihi:
mor başlayamıyosun. bir renk yukarı atıyosun demişler. ilk gri başladığın için, ilk craftta critlersen yeşil. sonra upg ederken critlersen yeşil->mor, mor->turuncu diye gidiyo, critlemezsen renk aynı kalıyo. düşemiyosun demişler evet. ben öle anladım.
o yüzden millet yeşil yapamazsa ilk craftta, yol yakınken döneyim diyor.
Mesaj tarihi:
VAAAAY darudayı öldürdünüzmü O benim petim olucaktı onun hayali ile yaşıyordum .
Kimse ag falam atmadımı ?
3 kere otobusu kacırdım bugun....
Darudayı neden pet yapmadınız ?
rahatlıkla söyleyebilirimki bu nu pet yapmaya guildler kamp kurar ve 100 dolara satılır bu kamp oyun açılınca.
Mesaj tarihi:
abi sokakta kurulmus raid grubu. guild grubu falan diil ki. ağ kimsede yoktu heralde ki atmadı kimse :p.

biz orda crimson zımbırtı kesiyoduk, crimsonların son 2 boss geldi baktık mümkün diil onları kesmek, buna çullandık :p.

eznan'ın schematics'ini aldım bu arada da. biraz zor yaparız.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...