totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 patron statusü biten adama da 7 gün süre verirler sanırım. dediğin gibi sorunlar nedeniyle. 7 gün sonunda patron statüsü yenilemeyen adamın evi tarlası gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 patron status gidince direk 7gün saymio, patron olmayınca vergiyi ödeyemiosun, ödeyemeyince tarlan gidio. patron statusun kirayı ödedikten hemen sonra bitiosa, yaklaşık 2 hafta sonra tarlan gidio olması lazım. hatta kira geldiği gibi ilk gün kirayı ödersen ve patron o gün bitiosa nerdeyse 3 hafta sonra yıkılıo tarlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 @Mosquito satıcıları izliyorum gidiyorum arsalarına bakıyorum pazarlık yapıyorum ne istiyorlar kaca dusuyorlar main chrlarınla konusuyorum mainini getir diorum sonra guvenemiyorum deyip cekiliyorum . sonra takip ediyorum yaklasık 12 16 saat o adamı bakıyorum satıyor ama kimse bu adam scumcı diye şikayet etmiyor . o zaman şansımı deniyorum. %50 on odeme arsa sonra geri kalan odeme gerisi risk. Totemic sipariş verelimmi sana arsa. bu akşam gelicek bir tane daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 16x16 varsa güvenilir satan kişi, bende almak isterim ama 80g var şuan totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 satın aldıgımın guildi en güvenilmez guild nuianda . Gene aynı adamdan alıcaz . sonucda her zaman risk var. Ama mesela bana birisi onun hakkında referans istese . Adam iyi satın al derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 akirafes said: Totemic sipariş verelimmi sana arsa. bu akşam gelicek bir tane daha. gold yok abi 30 golda ancak icradan alabilirim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ben tamamlarım üstünü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 saol abi de butun bırıkımım o kadar hiç gerek yok. kendim bulmaya çalışırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Abi cuma akşamı patlayacak 16x16 varsa bi yere not etsenize, ben İstanbul'a dönünce hemen konayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 heheh xanenin yıkılcak bulmak kolayda koymak sıkıntı. pvp bölgesinde lvl50 gelio temizlio ortaligi son dakka koyamıosun, safe bölgelerde ise min. 10 kişi oluo koymaya çalışan. 6-7 kere idoc farm bekledim hepsinde böle oldu. ama gittikçe azaliolar hehe farm spotu bekleyen elemanlari taniorum artik dün akşam ekmet die bi herif vardi o koydu mesela 16x16 bi daha gelmez artık umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hakyona 30.05.2014 02:26 - solzreed 30.05.2014 02:44 ++ solzreed 30.05.2014 19:13 +++ deniz kenarı dewstone 30.05.2014 19:30 +++ deniz kenarı 30'unda bunnar var benim listede. :) yanındaki + lar manzaralı arsa anlamında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 30 unda benim orada da bir sürü vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 akirafes said: benim oyundaki amacim land lord olmak . Ne guzel geliyor kulaga land lord land lord diyince öyle geliyor kulağa da landlord dersen mal sahibi falan gibi bayağı bişe oluyor :p This yani, aquila said: ev sahibine landlord diyoruz biz, bi lordlugunu gormedim. mevzu olsa da cagirsa, zirhimi cekip atima binip gitsem. Edit: zaten söylenmiş bi ton şey neyse :) Alacam lan bu oyunu! Hep bi lord olmak istemiştim, bari toprağın, sonbaharda dökülen yaprakların lordu olurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Gel abi sende arazi mafyasi olmak lzm burda asil para orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Mosquito said: heheh xanenin yıkılcak bulmak kolayda koymak sıkıntı. pvp bölgesinde lvl50 gelio temizlio ortaligi son dakka koyamıosun, safe bölgelerde ise min. 10 kişi oluo koymaya çalışan. 6-7 kere idoc farm bekledim hepsinde böle oldu. ama gittikçe azaliolar hehe farm spotu bekleyen elemanlari taniorum artik dün akşam ekmet die bi herif vardi o koydu mesela 16x16 bi daha gelmez artık umarım :) Ekmet bildiğin Ekmek bizim ya sjfkhsdf. Adam gecenin bi vakti farm kurdum hehehehe diye mesaj atmış bana sdkjfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 haftasonu herkese bulalım 16x16 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ahaha yalnız ekmek ise o yeri çok güzeldi etrafında acayip boş arazi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Xaenin said: Mosquito said: heheh xanenin yıkılcak bulmak kolayda koymak sıkıntı. pvp bölgesinde lvl50 gelio temizlio ortaligi son dakka koyamıosun, safe bölgelerde ise min. 10 kişi oluo koymaya çalışan. 6-7 kere idoc farm bekledim hepsinde böle oldu. ama gittikçe azaliolar hehe farm spotu bekleyen elemanlari taniorum artik dün akşam ekmet die bi herif vardi o koydu mesela 16x16 bi daha gelmez artık umarım :) Ekmet bildiğin Ekmek bizim ya sjfkhsdf. Adam gecenin bi vakti farm kurdum hehehehe diye mesaj atmış bana sdkjfhsd asdasdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 bu arada 1700 lp`lık fishing yaptım, 2 waterlogged çıkmış, baktım ah'de 4 gold, meh dedim kendim açtım birinden lvl 50 yeşil + 3 nui çıktı diğerinden 3 gilda 4 nui artı enchanting malzemesi çıktı her türlü değerleri ah fiyatından kat ve kat yüksek. ağaçlarımı gizli yerde yine kesmiş götler, ekmiycem artık. 62 nui oldu, hadi 50 olalım da savaş gemisi yapalım pew pew korsanlıcık yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 16x16 var boş, acil gelin benim mekanın orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hani lağn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 gir oyuna oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ahah abi small farm atın bişi atın onu orda boş bırakmayııın, tüh işyerinde olmasam gelirdim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar