bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 abi şu ana kadar bunu düşünmemiş olman baya hayal kırıklığı yarattı sori asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 OUTSMART THEM BITCHES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 yikilanin yerine 8x8 atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 atmıyolar işte abi asfasfasfas. olm aklıma gelmedi tabi lan, dümdüz takılıyorum uodan idoc alışkanlığıyla. otur başında bekle yıkılsın amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 millet 16x16'leri takip ediyor abi, kimse 8x8'leri takip etmiyor. herkes hazıra konmak istiyor, 16x16 boşalsın bende 16x16 atayım kafasındalar. sen boşluğun yanında 8x8 gördüğünde ve yıkımını takip ettiğinde kendine 16x16 bulmuş oluyorsun. ben bu şekilde aradım başından beri çünkü herkesin diğer türlü arayacağı çok aşikardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 alla alla, halbuki 8x8lerin cogu yikilicak. oyuna baslayinca koyup birakiyo herkes, ama ille kirasi odeniyodur, o yuzden yikilmiyolar. keske islenmeyen seyler de yikilsa belli bi sure sonra kirasi veriliyo olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 8x8 yer çok ya insanların 8x8 araması için neden yok, benim tarlanın orada en az 4-5 tane boş 8x8 yer var. değerli değil pek. ayrıca sürekli yıkılıyor. ilk koycağım zamanda tek bir yerde aynı gün yıkılan 4 tane bulmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Oyunda otobus bekliceksem scarım ole ise mirim Afedersiniz. Fakirligi gerçek hayatta yaşıyoruz zaten asada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 kavşaklarda polis varsa geçene kadar çöküyorsun hatta. o kadar sandbox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Expansionda metrobus gelicekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bugun Anya Pebble a rastladım auctionda . aurora da çıkıyormuş . Millet nekadar ilerlemiş madende ben daha orada kazı yapamıyorum . 50k skill istiyormuş çıkarmak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 ulan anya pebble diye arattim, acayip seyler cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 yok ya daha archeage googlanmıyor bile bende aratmıştım çıkarmak icin ne lazım diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 akirafes said: yok olmuyor. Benim 2x16 3x8 tarlam var bundle alabilirmiyim :P Abi hale bak durakda otobüs bekliyorum... Soruyorlar bu oyunda dungeon varmı ? raidde var başka boyuttan gelen riftde var . var çok şey var Ama diger oyunlarda olmıyan bir şey var burda . YOlda acaba otobüsümü beklesem yoksa yola mı cıksam ... Beklersin gelmez .... Yola cıkarsın bir bakarsın yanından geciyor ... çok hızlı atlamaya kalkarsın binemezsin çok hızlın gecer yanından. Bakarsin arkasından ....Keşke bekleseydim durakda dersin . O sıra gorursun birileri sırtında kufe karşıdan geliyor gulumsersin ... Bak benim gibiler... O sıra ciceklere rastlarsın olmuş olmamış dersin olmamışa dokunmayım olunca başkası toplar.. guler gecersin yeşermiş bitkileri toplarsın.... Bakarsın traktor geciyor. ..şurda varya şu traktoru şu balıkcı teknesini ne kıskandım ne... İşte buranın da o dungeon olan oyunlardan farkı bu... Ha evet burada da var dungeon atlıyorsun hopluyorsun taklıyorsun diyecemde oyunda pek tank oldugunu sanmıyorum . http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/09/mind_blown.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 aytunc, seni rencide ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 yakaladıgınız balıkları burada tartıp kilosuna gore satıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bu akşam çok karlıydım ya baktım adam yandaki istasyonda trade pack yapıyor haha kalabalığa güvendi şopar, arkadaşları vardı etrafta, baktım eşşeğin üzerinde fıtı fıtı gidiyor, sinsice takip ettim, kayanın oradan döndüğü anda kendi faction'ım olmasına rağmen atladım üzerine hahah 5 level yüksekti ama hunharca kestim ve trade pack'i lootladım. fıtı fıtı arkadaşları gelmeden önce benim tarlaya atıp secure ettim ahahha. ondan sonra 2 tane şopar ganke geldi, vurdum vuruşturdu suratlarına. cc wins asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bu arada adamdan lootladığım pack bende yok skill ilerledikce daha yeni packler mi açılıyor, nedir olayı? veya vendordan recipe falan mı alıyoruz? ineğe ve fasulyaye paramın yarısını yatırdım, bakalım yarın ak göt kara göt belli olacak. eğer parasını çıkartamazsam kendimi kesecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Bu nasıl oyun ya adamın battle peti ne kadar kıskandım. Gorgyle i yakalamış pet yapmış adam. bu pet herhalde farm yapar oyunda. 2-3 lü yaratık keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Archeage de 2 tür balıkçılık var tatlı su ve tuzlu su. Yemleride farklı . 100 kg lık bir fish yakalamak icin 30000 skill istiyormuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 vaaauvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 NErdeyse 2 haftadır yer arıyorum ciftlik evime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 http://images.mmorpg.com/features/8543/images/AA%2001.jpg bu nedir? ayrıca; mmorpg.com said: Where is my Beta? For those that are waiting for the beta to kick off or any information on it, it sounds like June is the plan. Plenty of people have tried to narrow it down to June, but Evan Berman mentioned in the last stream that they're “Aiming to do beta in June”. That's not a confirmed statement or release date, so it's just a possibility. If you don't know already, the beta will be kicking off with three to five day events sprawled out across weekdays and weekends. These will be wiped prior to launch. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/572/feature/8543/ArcheAge-Announcements-Experiences-Thoughts-on-PvP.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 boss kafeslemis heralde, pet yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 bu oyun free 2 play olacak dimi ? lan cok ayrıntı var düşündükce zevkten cıldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar