Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage #2

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

millet 16x16'leri takip ediyor abi, kimse 8x8'leri takip etmiyor. herkes hazıra konmak istiyor, 16x16 boşalsın bende 16x16 atayım kafasındalar. sen boşluğun yanında 8x8 gördüğünde ve yıkımını takip ettiğinde kendine 16x16 bulmuş oluyorsun. ben bu şekilde aradım başından beri çünkü herkesin diğer türlü arayacağı çok aşikardı.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

yok olmuyor.
Benim 2x16 3x8 tarlam var bundle alabilirmiyim :P
Abi hale bak durakda otobüs bekliyorum...
Soruyorlar bu oyunda dungeon varmı ?
raidde var başka boyuttan gelen riftde var . var çok şey var
Ama diger oyunlarda olmıyan bir şey var burda .
YOlda acaba otobüsümü beklesem yoksa yola mı cıksam ...
Beklersin gelmez ....
Yola cıkarsın bir bakarsın yanından geciyor ... çok hızlı atlamaya kalkarsın binemezsin çok hızlın gecer yanından.
Bakarsin arkasından ....Keşke bekleseydim durakda dersin .
O sıra gorursun birileri sırtında kufe karşıdan geliyor gulumsersin ... Bak benim gibiler...
O sıra ciceklere rastlarsın olmuş olmamış dersin olmamışa dokunmayım olunca başkası toplar.. guler gecersin yeşermiş bitkileri toplarsın....
Bakarsın traktor geciyor. ..şurda varya şu traktoru şu balıkcı teknesini ne kıskandım ne...
İşte buranın da o dungeon olan oyunlardan farkı bu...
Ha evet burada da var dungeon atlıyorsun hopluyorsun taklıyorsun diyecemde oyunda pek tank oldugunu sanmıyorum .

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/09/mind_blown.gif
Sosyal ağlarda paylaş

bu akşam çok karlıydım ya baktım adam yandaki istasyonda trade pack yapıyor haha kalabalığa güvendi şopar, arkadaşları vardı etrafta, baktım eşşeğin üzerinde fıtı fıtı gidiyor, sinsice takip ettim, kayanın oradan döndüğü anda kendi faction'ım olmasına rağmen atladım üzerine hahah 5 level yüksekti ama hunharca kestim ve trade pack'i lootladım. fıtı fıtı arkadaşları gelmeden önce benim tarlaya atıp secure ettim ahahha. ondan sonra 2 tane şopar ganke geldi, vurdum vuruşturdu suratlarına. cc wins asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

http://images.mmorpg.com/features/8543/images/AA%2001.jpg

bu nedir?

ayrıca;

mmorpg.com said:

Where is my Beta?
For those that are waiting for the beta to kick off or any information on it, it sounds like June is the plan. Plenty of people have tried to narrow it down to June, but Evan Berman mentioned in the last stream that they're “Aiming to do beta in June”. That's not a confirmed statement or release date, so it's just a possibility. If you don't know already, the beta will be kicking off with three to five day events sprawled out across weekdays and weekends. These will be wiped prior to launch.

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/572/feature/8543/ArcheAge-Announcements-Experiences-Thoughts-on-PvP.html
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...