Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 işte bunlar hep kadınların toplumu şartlandırması ve yönlendirmesi, ilk insanda düğün mü varmış ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bu gece salonda uyuyorsun feamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 niye ya, feministler yapınca oluyor, bende istiyorum banene arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 feministlerde am(ass+meme) var. sende ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 cok acik sozlusun ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sub anılarını depreştirmem istemem ama hamit şimdi 6-8 ay falan sakattı. ondan sonra vitaminler idman patlaması var. yemin ediyorum kafasından türbanını sıyırmadan direklere vura vura dövdürmüştür karıyı. özür dileyerek söylüyorum. hayırlı günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 axedice said: Uygar ve medeni bir aileye sahip olup da düğünle evlenen var mı? Karı milleti daha o kadar evrilleşmedi. En entel dantel olanı bile konu düğün olunca kezbana bağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sadece düğün yapmak için evlenenler var ne diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 altın ve para merasimini unutuyorsunuz. yıllardır aileniz ona buna altın taktı. hepsinin bir anda geri dönüşünün tek yolu düğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 stormeagle said: düğün=köylü benzetmeni kınıyorum. dimi artık köylüler bile yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Fransuxa said: sub anılarını depreştirmem istemem ama hamit şimdi 6-8 ay falan sakattı. ondan sonra vitaminler idman patlaması var. yemin ediyorum kafasından türbanını sıyırmadan direklere vura vura dövdürmüştür karıyı. özür dileyerek söylüyorum. hayırlı günler dilerim. sşldjgsşlgjşsjgdşsjşdsjsşlhdşljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oha ince gormus ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Fransuxa said: sub anılarını depreştirmem istemem ama hamit şimdi 6-8 ay falan sakattı. ondan sonra vitaminler idman patlaması var. yemin ediyorum kafasından türbanını sıyırmadan direklere vura vura dövdürmüştür karıyı. özür dileyerek söylüyorum. hayırlı günler dilerim. ahahahahdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 aeny said: Seele said: sen sunu birak sonrada evlen. halil yanlis yaptin. http://www.sacitaslan.com//g/ca0_0184b.jpg seksi değil bu kız yaramaz http://83.66.2.16/images/galeri2/galeri_15096/39.jpg ha buldun kıllısını istiyosan buyur: http://galeri3.uludagsozluk.com/174/b%C4%B1y%C4%B1kl%C4%B1-k%C4%B1z%C4%B1n-a%C5%9Fk%C4%B1m-demesi_210123.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 oha benziyor da ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Flassh said: Fransuxa said: sub anılarını depreştirmem istemem ama hamit şimdi 6-8 ay falan sakattı. ondan sonra vitaminler idman patlaması var. yemin ediyorum kafasından türbanını sıyırmadan direklere vura vura dövdürmüştür karıyı. özür dileyerek söylüyorum. hayırlı günler dilerim. sşldjgsşlgjşsjgdşsjşdsjsşlhdşljs off abi türbanlı demeyin ya. gizli çekim vardı bi tane, dişçi abimiz türbanlı bir ablayı götürüyodu falan. türbanlı görünce aklıma gelior o video ya. bi kaç defa da neyse. ama ilik gibi olanları var laf aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Kurt adam kılıklı hamite çok bile ya salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Abi kız whatsapp tan cevap verdi utandım :P karımı filan soruyor kinayeli kinayeli sdfsdf.. Hamit dedim ne alaka , dışarda tanıştık diyor 3 ayın içinde de evlenmişler , hamit sakat olduğu için çok görüşme imkanımız oldu birbirimizi iyi tanıdık filan diyo.. iyi dedim allah mesut etsin , balayına nereye gidiyosunuz dedim söylemedi ünlü tribine girdi mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Hamit özel hayatında da direklere mi vuruyomuş yoksa kaleyi tutturuyo muymuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Hamit çok gol kaçırıyo , uzaktan şutları etkili.. evliliğinizde nasıl bu durum diyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Beni aratıyor mu hamit de. Datmin olmazsan her zaman beklerim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 suBzer0 said: Abi kız whatsapp tan cevap verdi utandım :P karımı filan soruyor kinayeli kinayeli sdfsdf.. Hamit dedim ne alaka , dışarda tanıştık diyor 3 ayın içinde de evlenmişler , hamit sakat olduğu için çok görüşme imkanımız oldu birbirimizi iyi tanıdık filan diyo.. iyi dedim allah mesut etsin , balayına nereye gidiyosunuz dedim söylemedi ünlü tribine girdi mal türbanı sıyırmışmı sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 off bir arkadaşımın sevgilisinin eski sevgilisi basketbolcuydu, hep merak ederdi o mu yoksa kendi mi daha iyi yatakta diye, kıza soramazdı da hangimiz daha iyi diye, gelir bize ağlardı 'acaba istediklerini verebiliyor muyum ona' diye, biz de 'üzülme be olm, uzun adamlar yatakta rahat hareket edemez' falan derdik, 'öyle mi ağbi ya? öyle mi ağbi?' diye sorardı o da bize, sonra o gidince arkasından geyiğini çevirirdik 'çorap gibi giymiştir kızı o herif, yazık oğlana' falan diye, aklıma geldi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 hangimiz daha iyi ne demek abi altılı ganyan mı lan bu? 4. ayakta karabaş daha iyi koşuyo falan tripleri. saplasaydı mızrak gibi baksaydı dalgasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 uzun adam? yatak? ahahahahahaha malum kişi çok mağdur o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar