suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Valla ben yanarsam bu topicten dolayi,baya guzel msj atan arkadaslarda var burda turban filan.. benim msjlarda hic oyle seyler yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Bisi olmaz ya gerci adam zengin avukata verir o ugrasir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ahahah ne drama dönmüş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dbfrd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ekşi'ye atıldığından beri yaklaşık 1500-2000 kişi baktı ki daha 1 saat olmadı atılalı. paticik popi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 valla ben tekrardan söylüyorum. avukat hakim makim çok açıkçası zkimde değil. hamit o karıyı türbanı sıyırmayı bırak bunca idman/vitamin/toparlama çalışmasından sonra sağladığı enerjiyle gelinliği bile yırtarak gollemiştir. burdan ss alanlara selam olsun. edit: ekşiye atanın forgiver olduğu çok belli. hem buraya attıgı mesajdan hemde ordaki mesajdan. neyse ya direk silinsin topic. amma çok muhafazakar barzo varmış lan forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 [img]http://i59.tinypic.com/eitbhk.png[/img loel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 muhabbetin içine sıçmışssınız lan hemen zevksiz barzolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 şurda elalemin anası bacısı karısı kızı hakkındada geyik döndüremiceksek nerde döndürelim? illa kıraathanede kapıcı idris abi, nalburun çırağı muharrem ile "abi kati aptın da ne biçim karı üf" mü diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 {8827} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ünal aysal'dan açıklama gelir mi futbolcumuz hamit altıntop hakkında çıkan haberler diye başlayan sdfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 ya çabuk forumun ismini değiştirin bari dava açarlarsa bana en çok bundan üzülücem anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 onu bunu geçinde gözler paticik'e çevrilirse başka birinin daha dikkatini çekebiliriz beyler.. tehlikenin farkında mısınız?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi veteranı hacklediğimiz gün gibi şu anda bütün yazılanlar takip ediliyo bence. burdan teyzemgillere selam gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 dertsiz başımıza dert alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Black-ice said: ya çabuk forumun ismini değiştirin bari dava açarlarsa bana en çok bundan üzülücem anasını satayım "hamit altıntop eşcinsel hayvanseverlere dava açmaya hazırlanıyor. detaylar 6. sayfada." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 abi forumdaki herkes gay olabilir ama subzero değil. adam ben haritasi çıkarmış. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 turuncu temamı yeşil yaptım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 totemic said: onu bunu geçinde gözler paticik'e çevrilirse başka birinin daha dikkatini çekebiliriz beyler.. tehlikenin farkında mısınız?? Fistan said: dertsiz başımıza dert alıyoruz Ergen arkadaşlar şunu çözemediler henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 beyler TOMAlar kapıda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 https://eksisozluk.com/entry/42973744 OHAHAHAH bu daha da hayvanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Black Mirror bir episode da bize ceker artik bu isin sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 millet reklam kasıyo halen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 hamit altıntop un karısı olayından ziyade dış mihrak örgütü bulacaklar burda herkes nezarete. pkklısı solcusu ergenekoncusu törör yuvası paticik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Ow may faking gaaad. Abi of oooof... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar