Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Selam bir karşılaştırma ile daha karşınızdayım Evet bugün sizlere ticari sınıfının lideri iki aracı soracağım Biliyorsunuz artık hafif ticari diye tabir edilen bu araçlar aile kullanımına daha çok tercih edilmekte Aranızda bu araçları kullanan ve yorum yazabilecek olanlar varsa topiğime bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://galeri8.uludagsozluk.com/489/recep-tayyip-erdo%C4%9Fan_553229.jpg cafe sahibi arkadasım bu ikisinide tüketti araba sabun gibi bitti vallahi. nemo aldı şimdi. onuda listeye koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Bunların bir ufakları daha çok aile için tercih edilebilir. Bunlar büyük kalıyor. Fiorino, Bipper falan o segmente bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ikisi de değil Blizzard Diablo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 onlar aileye baya küçük caddy ile doblo karşılaştırılmaz ayrıca direk caddy ya da berlingo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 birde şu olay var Doblo nun ucuz işçilik ve ucuz yedek parça avantajı Caddy nin se kronik baskı balata problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ford u bekle sıfır alıcaksan .Tourne yenı kasası muthıs . satışa sunulmuş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 doblo al geç bir halta benzemiyor zaten o araçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 dieevil said: ford u bekle sıfır alıcaksan .Tourne yenı kasası muthıs . satışa sunulmuş zaten :) link yollarmısın göremedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 CADDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 doblo akp'li arabası. caddy alın bir nebze diferans yaratırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 caddy iyi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dogustan araba mi alicaksiniz ? Koç'un arabasini da akp araci yaptin bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Selam, Roomster falan olmuyor mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 @parameciium Abi kesin sana skoda servisi paticikte reklam yap diye para veriyor :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Servisi doğuş olmasına rağmen caddy. 2 yıl garanti bitene kadar dişini sıkarsın, 15 bin km ticarilerin servis periyodu vw'de. Sonra iyi bi özel servis buldun mu problemin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Selam, Abi fiyat/performans'da iyi ben ne yapayım :D Ama eski Skoda'lardaki gibi malzeme kalitesini tekrar yükseltseler süper olur. Şu durumda tek seçenek Superb Combi :P Not: 2008 Scenic II mk2 detay kalitesi Scenic III'den daha iyi! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Kesinlikle alınası bir araç olmuş.. dieevil said: ford u bekle sıfır alıcaksan .Tourne yenı kasası muthıs . satışa sunulmuş zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Katibim said: dieevil said: ford u bekle sıfır alıcaksan .Tourne yenı kasası muthıs . satışa sunulmuş zaten :) link yollarmısın göremedim ben surda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Selam, Link'i açtım... sonra hemen kapattım! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 porche almayacaksanız doğuşa niye para veriyorsunuz? skodayı başkası gwtiriyorsa: skoda yeti http://www.topgear.com/uk/assets/cms/c9059451-005b-4831-b667-fcf1cbda0a0a/Image.jpg?p=130524_02:09 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSgejK6JJYLZfgZqYZOl7JSxDQngf2c5A5_CKw8cntTTMHbBjJG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 paramecium said: Selam, Link'i açtım... sonra hemen kapattım! Saygılar. ++ford courier'in güzelliği C-MAX'in sahip olduğu orta direksiz sürgülü kapı teknolojisi bu araçtada var. yani arka kapılar sürgülü ön kapı da açıldığı zaman araç yandan dev gibi açılmış oluyor ortada ön-arka kapıyı ayıran kısım yok. kullanışlı bişey bebek koltuğunu tak çıkar yap, eşya indir bindir konularında. --onun dışında iç işçilik malzemelerinde bariz bir kalitesizlik var açıkçası, fiesta araca binin bayiye giderseniz ön panele falan bakın dokunun sonra inip bu araca binince hemen anlıyorsunuz malzeme kalite farkını. biraz ayarı kaçırmışlar gibi. ++doblo öneririm, fiat marka imajı olarak çok leş olsada motor kalitesi olarak bu tarz sınıf araçlar arasında en tereddütsüz alabileceğin motora sahip bence. mJet iyi bir motor. --otomatik-triptonik istiyorsan ise hiç yaklaşma fiat'a vites şanzımanı konusunda halen manuel dışındakilerine yetemiyor tofaş. caddy falan bilemem. denemedim. ++Nemo, babamın var, baya da kullandım rahat bir araç, kötü değil. --sadece çok hızlı gitme gibi bir şansın yok uzun yol vs. yapacaksan araba isyan ediyor yeterrr bu kadar hızlanma diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Selam, Ya benim için tip olarak eski Scenic II'mi bana mumla aratır :P İç tasarımı da bana hitap etmiyor. O yapı pole test'de ne netice verir bilemem : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2014 Ford ticarilerde kalite olarak cok asagilik isler yapiyor. Akrabam almisti bu connect lerden , aracin ici rengarenk , gogus mavimsi bisi ,dugmeler siyah ,teyp gri idi sanirim ,koltuklar sutlu kahve , tavan da gene bi tuhaf renk , guneslikler gene gri idi sanirim. Insanin kusmagi geliyor o renklerden . Plastik kalitesi aglanacak durumda Yeni kasayi disardan gordum test aracini tipi hosuma gitti icine girmedim bakmak lazim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar