Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiat Doblo mu Volkswagen Caddy mi

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Selam bir karşılaştırma ile daha karşınızdayım

Evet bugün sizlere ticari sınıfının lideri iki aracı soracağım

Biliyorsunuz artık hafif ticari diye tabir edilen bu araçlar aile kullanımına daha çok tercih edilmekte

Aranızda bu araçları kullanan ve yorum yazabilecek olanlar varsa topiğime bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Link'i açtım... sonra hemen kapattım!

Saygılar.

++ford courier'in güzelliği C-MAX'in sahip olduğu orta direksiz sürgülü kapı teknolojisi bu araçtada var. yani arka kapılar sürgülü ön kapı da açıldığı zaman araç yandan dev gibi açılmış oluyor ortada ön-arka kapıyı ayıran kısım yok. kullanışlı bişey bebek koltuğunu tak çıkar yap, eşya indir bindir konularında.

--onun dışında iç işçilik malzemelerinde bariz bir kalitesizlik var açıkçası, fiesta araca binin bayiye giderseniz ön panele falan bakın dokunun sonra inip bu araca binince hemen anlıyorsunuz malzeme kalite farkını. biraz ayarı kaçırmışlar gibi.

++doblo öneririm, fiat marka imajı olarak çok leş olsada motor kalitesi olarak bu tarz sınıf araçlar arasında en tereddütsüz alabileceğin motora sahip bence. mJet iyi bir motor.

--otomatik-triptonik istiyorsan ise hiç yaklaşma fiat'a vites şanzımanı konusunda halen manuel dışındakilerine yetemiyor tofaş.

caddy falan bilemem. denemedim.

++Nemo, babamın var, baya da kullandım rahat bir araç, kötü değil.

--sadece çok hızlı gitme gibi bir şansın yok uzun yol vs. yapacaksan araba isyan ediyor yeterrr bu kadar hızlanma diye sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Ford ticarilerde kalite olarak cok asagilik isler yapiyor. Akrabam almisti bu connect lerden , aracin ici rengarenk , gogus mavimsi bisi ,dugmeler siyah ,teyp gri idi sanirim ,koltuklar sutlu kahve , tavan da gene bi tuhaf renk , guneslikler gene gri idi sanirim. Insanin kusmagi geliyor o renklerden . Plastik kalitesi aglanacak durumda

Yeni kasayi disardan gordum test aracini tipi hosuma gitti icine girmedim bakmak lazim tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...