Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi iki yıllık ve açıköğretim mezunu evde kalmış kızları gömme başlığı olmuş burası :D birazdan diplomanın üzerinde açıköğretim yazıyor mu muhabbetine giricez sanırım. balon, kendi göbeğimi kendim kesicem abi galiba. kahveyi alırım sana yeter ki sen iste :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Evlenme olm 24 yasinda mal misin? Git hayatini yasa icinde ukte kalmasin. Evlencen 2 sene sonra bi cocuk dogurup 20 kilo alacak. Seni tartaklamak icin isten gelmeni bekleyecek. Yasin genc daha kariyer falan yapmamasindir. Is firsati cikacak baska sehre, ulkeye gitmen gerekecek ama evli ve cocuklu oldugundan yapamayacaksin. Bosver kacan balik buyuk olur. 30'dan once bir daha evlilik basligi acma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi şunu yüz kez yazdım bu başlığa ya evlenmiyorum diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 pontipati said: kardeş geçmiş olsun öncelikle :)-D kusura bakmazsan şimdi aynı evde yaşamak neden bu kadar önemli biraz anlatır mısın tabiki. çok kısa anlatıcam gerçi ama esas işin özü şu. birlikte yaşamıyorken, haftada 1 2 görüşüyorken 1) birbirinizi özlüyorsunuz 2) buluşurken giyinip süsleniliyor 3) keyif alınan şeyler yapılıyor yani herşey güllük gülistanlık. ama evlenince iş dışında her gün o insanlasın (aynı işyerindeysen daha da vahim). her halini görüyorsun. sinirli halini, kriz anlarını, ev ile ve evdeki yaşam ile ilgili tonla ufak ama mide bulandırıcı ayrıntı çıkabiliyor. onun hayattan bekledikleri ve senin beklediklerin daha net ortaya çıkıyor birlikte yaşayınca. ve o birbirini özleme geçince de hala onu istio musun sorusu cevaplanıyor en basiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: abi şunu yüz kez yazdım bu başlığa ya evlenmiyorum diye :( ama evlenme işte biz diyelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: abi şunu yüz kez yazdım bu başlığa ya evlenmiyorum diye :( büyük konuşma başına gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tamamdır dikkat edicem gözünüz arkada kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 lel ben de şöyle bir anımdan bahsedeyim bari... İstanbul'a yeni gitmiştim, çok çevre yok malum. Gerçi "çalışmaya geldim ben" diyip nadasa da bırakmıştım kendimi o zamanlar uzun ilişki sonrası... Neyse kuzenimin eşi dedi bak şöyle bir kız var baya kafadır o da İsntabulda siz tanışın anlaşırsınız zaten. peki dedim... kız bayaa güzel çıktı. 2-3 görüşme allah dedim evleniyorum ben tamamdır. Demez olaydım. 4. görüşmede bendeydik. kız meğersem bambaşkaymış. peynir beğenmemeler (börekten ayıklayacak kadar), mantı isteyip eve söylenen mantının kıymalarını ayıklamalar, ben komedi filmi sevmemler (bu ne lan? hala cevabını bulamıyorum). En son görüşmemiz o oldu. Sabaha karşı kızı evine bıraktım, bir daha ne aradım ne sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Batuhan_BJK said: ya şimdi çocuk moduna girdiniz de bi sn. bi troll'lemeyelim. aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =( şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D beyler şimdi beni topa tutacaksınız da, bu muhabbeti whatsapp'tan tekrar okudum, ben yeğenim yok demişim en başta, o da yeğen nasip olur manasında söylemiş sadjfşdkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 triplefacepalm.JPEG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 aklım bir karış havada =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Batuhan_BJK said: Batuhan_BJK said: ya şimdi çocuk moduna girdiniz de bi sn. bi troll'lemeyelim. aramızda şöyle saçma bi diyalog geçti ama pek iç açıcı değil, keşke sizin dediğiniz gibi olsaydı. ben demoralize oldum cevap bile vermemiştim =( şimdi bebek yeğenleri var onun, onları sormuştum, "çok tatlılar umarım sana da nasip olur" dedi. yani benimle evlilik düşünen birisi bana bunu demez herhalde? daha farklı bir gözle bakıyor aslında =/ onu anlatmaya çalışıyorum aslında başından beri, ben nasıl ona yakınlaşabilirim diye :D beyler şimdi beni topa tutacaksınız da, bu muhabbeti whatsapp'tan tekrar okudum, ben yeğenim yok demişim en başta, o da yeğen nasip olur manasında söylemiş sadjfşdkf. o zaman daha kötü asıl sen çocuk istiyorsun demektir bilinçaltın fokur fokur kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 butun whatsapp mesajlarini tekrar okumasindan korkmadiniz cocuk istemesinden mi korktunuz? adam ondan baskasini dusunemez olmus la iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 @Madcat: tek tek okumadım, aramaya inandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 3 yıl sonra ulan ben ne bok yedim konusu ile bekliyoruz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 @batuhan okumuyon her aksam sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kavurma said: 3 yıl sonra ulan ben ne bok yedim konusu ile bekliyoruz arkadaşı ben total 5.5 yıl sonrasında benzer bişeyi dedim slakdjsaljk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bu kesin evlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kız aptallık etmezse 2 seneye çakar yüzüğü eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Batuhan_BJK said: @Madcat: tek tek okumadım, aramaya inandım :D yapıştır hacı abi nerden eserse. çünkü söz dinlemiyeceksin. yalnız kuyruk acısı %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 kuyruk acısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 vivavale`nin mesajindan hic bisi anlamadim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Tori said: 12 sayfa görür. http://www.quickmeme.com/img/7b/7bdf4c700b43ea518aba7042edefa4155d10a382dac0d11abb679e54a25f6a9c.jpg Madcat said: adam ondan baskasini dusunemez olmus la iste. This. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Belli ki deneyimsiz bir kardeşimizsin, serde abazanlık da var. Tavsiyem ilk önce içindeki hayvanı (cinsel yönden) doyurman. Net olarak daha iyi karar verdiğini göreceksin. Öteki türlü dark side clouds everything.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bence coktan kaybettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar