Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: ilk görüşmede ben gittim yaw =( batuhan bak, trollük falan yapmıyorum çok açık ve net konuşuyorum. bu kadın seninle evlenmek istiyor. ya kumpas yap gerçekten aşık olup olmadığını anla. ya da gözünü kapa evlen. yoksa 10 yıl sonra gelip burada ağlarsın. şimdiden uyarıyorum. hatta 10 yıl bile değil 5 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Madcat: heh tamam anladım dediğini ama onun bulunduğu ile ben gitti o anlamda demiştim her neyse. Kumpas? wow. nasıl yapılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Madcat said: evet? ha ok tamam doğru hatırlıyorum. ben de 89'luyum da özel türk'ten mezunum ortaokul'dan. aklıma senin ortaokul avni akyol andaçındaki foton geldi de doğru hatırlıyormuşum. sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 batuhan bundan sonra ki ilk gorusmende evliligin ne kadar igrenc oldugundan bahset tepkisini olc ondan sonra devam ederiz. biyik: da faq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 direk sor abi bi ilişkiden beklentin nedir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 komik göz süzüşün vardı o andaç fotoğrafında dsfsd aklıma geldi bi an ondan sorayım dedim. bi şey yok. human brain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tamam Madcat :))) bu arada sizin Biyik ile bir şeye vesile oldum galiba hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 abi gonul isleri topiginde benim orta okulda ki goz suzmeme nasil geldik inan anlamadim. madcat mi yaziyordu benim ortaokul andacimda? tanidik birisi misin nesin cozemedim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 barış değil mi senin adın. tanıdık değiliz de biliyorum ben seni paticik'ten. sonradan avni andaçına bakarken aklımda kalmış. dediğim gibi mühim değil, o bağlantılar aklıma kaybolmuş, birden aklıma gelince sorayım dedim doğru mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: Lord mesaj kutun dolu bu arada sadfs Miranda Kerr'in kayıp kız kardeşini bulmuşsun tebriks 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 şimdi herkes merak edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Biyik said: barış değil mi senin adın. tanıdık değiliz de biliyorum ben seni paticik'ten. sonradan avni andaçına bakarken aklımda kalmış. dediğim gibi mühim değil, o bağlantılar aklıma kaybolmuş, birden aklıma gelince sorayım dedim doğru mu diye. avnide ki andactan kimi kesiodun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Fistan said: ilgi alanlarınız ortakmışmış da fikirler uyuşuyormuşta amanda aman :d internetten tanışılmış 1 hafta önce ne hayatlar adasdasd ulan ilk defa bi yorumuna güldüm reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Batuhan_BJK said: ya ginaly sen eskiden grafiklerle durumu izah etmiyor muydun? bunun grafiklik durumu mu var, ctesi akşamüstü 4 gibi buluşacan, lüks bi yerde (bu case'de çok lüks olmasa da olur, ama ıslanma açısından önemli). önce kahve, ardından hafif bi yemek. eve gidip şarap içelim mi diyeceksin. alacağın olası cevaplar -oluurrrr (allegro) -uuuu eve mi atacan beni ;) (allegro) merak etme, asla olumsuz cevap vermeyecektir* (bize aktarmadığın ekstra bi husus yoksa) oluuur derse hemen yeni bi muahbbet konusu aç, 5 dakka konuş, heyecan yapıp özgüvenden taviz verme, gün aşırı eve karı atıyormuş triplerine gir, sonra da hesabı iste. ikinci cevabı verirse direk hesabı öde, go go eve. evde şarabı önceden hazırla. roze olsun, ne bok varsa hepsi buna deli oluyor. kimisi peynir sever kimisi damak. ikisini de bulundur. ilk kadehin yarısında koltukta yiyişmeye başlayacan zaten. eğer erken boşalma problemin varsa, ilişkiden önce bazı ekipmanlar kullan, spray, siyalis. bunları kullandığın takdirde pazar kahvaltısı öncesi son postanın akabinde, yorgun bir şekilde kahvaltı yapacaksınız, sonra diyecen ki işim var, vın turizm. önümüzdeki 1 ay boyunca sürekli gelmek isteyecek, artık tercihe göre pembeleşinceye kadar kavurursun artık. afiyet olsun. *bir ihtimal olumsuz cevap alabilirsin, biraz hasta ruhlu olması lazım, düşük bir ihtimal, hadi o da sana denk geldi diyelim, zaten tanımıyodun önceden, rezil olmazsın. mesela ailenizi arkadaşlarınızı falan eve atmayı denemeyin, çok alınası bir risk değil. ha ben aldım ama advanced level o ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Madcat said: Biyik said: barış değil mi senin adın. tanıdık değiliz de biliyorum ben seni paticik'ten. sonradan avni andaçına bakarken aklımda kalmış. dediğim gibi mühim değil, o bağlantılar aklıma kaybolmuş, birden aklıma gelince sorayım dedim doğru mu diye. avnide ki andactan kimi kesiodun? :D 8. sınıfta batı dersanesindeyken cansu erkazancı'ya aşıktım ben sdf ona falan bakmışımdır, onun dışında gelişine herkese baktım herhalde, yarısı özel türk'ten gelmeydi o ara avni'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ginaly said: eğer erken boşalma problemin varsa, ilişkiden önce bazı ekipmanlar kullan, spray, siyalis. Çabuklaştırıcı varmı, benim tam tersi durum söz konusu 1-1.5 saat sürüyor azami. --------- Asucan Reklam Alanı --------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bu nası bi topic lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ginaly said: mesela ailenizi arkadaşlarınızı falan eve atmayı denemeyin, çok alınası bir risk değil. ha ben aldım ama advanced level o ;) abi dayini eve atip naptin? @biyik he evet vardi oyle biri bende andactan hatirliyorum ahuahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ginaly HAHAHAHAHHAHAHAAHHJDSKFLJŞLSF öldüm gülmekten ya fjsşlfjdl alkolle aramız yok ginaly'ciğim =( bi de gerçekten vur-kaç kafasında değilim ama yine de sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ginaly said: Batuhan_BJK said: ya ginaly sen eskiden grafiklerle durumu izah etmiyor muydun? ctesi akşamüstü 4 gibi buluşacan, lüks bi yerde (bu case'de çok lüks olmasa da olur, ama ıslanma açısından önemli) AHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 imamizer said: okumadım. öpebilmiş mi? ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Madcat said: batuhan bundan sonra ki ilk gorusmende evliligin ne kadar igrenc oldugundan bahset tepkisini olc güzel fikir aslında temelde. ama kadın istediğini alana kadar suyuna gidebilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 vur kaç kafasında değilsen bi ilişkin olamaz. sen bunu kütletmezsen 3 hafta konuşur 5 hafta konuşur sonra bay bay der gider. bu işler hep böyledir olum, abini dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dworgian said: Madcat said: batuhan bundan sonra ki ilk gorusmende evliligin ne kadar igrenc oldugundan bahset tepkisini olc güzel fikir aslında temelde. ama kadın istediğini alana kadar suyuna gidebilir gayet. yoo direk ama oyle deme simdi cok sirin olmaz miydi kucuk batuhanlar falan olsaydi derse direk yapistirirsin damgayi. evlilik denied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar