kermit Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 işyerinde 2. ekranda sağda açıyorum bi yandan takılıyo. maksat sağ tarafta bişiler dönsün diye açıyorum. ayrıca sanane amk istersem 24 saat takılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 senko said: ... Pisler ucretli yaptilar ya siteyi kendi topuklarina siktilar bence.yakinda tasi taragi toplar siteyi kapatirlar.sene olmus 2017 hala flash player kullaniyolar.videolari acamiyorum ben bayaadir.ilk baslarda guzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2017 kermit said: işyerinde 2. ekranda sağda açıyorum bi yandan takılıyo. maksat sağ tarafta bişiler dönsün diye açıyorum. ayrıca sanane amk istersem 24 saat takılırım siz çok samimi görünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 hediye veren bi kanal var mı sublanacak, geçen ay gog kona verdiydi o stil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 yine yukardaki soruyu soracaktım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 ninja 140.000 subı aşmış. aylık kazancının 500k dolar olduğunu açıklamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 500k'dan daha fazla kazanıyordur ya, Twitch zaten başarılılardan çok daha az alıyor komisyon, Ninja'nın en fazla sublı olduğunu düşünürsek en az komisyonu alıyor olması lazım. Sublar tek başına 500k eder, üstüne donation, sponsorluk reklam vs. Ama bu çocuğun bu kadar izleniyor olması çok acayip ya. Tamamen Fortnite başarılı bir f2p oyun diye mi bu kadar oldu, H1Z1 oynarken 10k falan makstı mesela. Hayır öyle çok eğlenceli farklı bi streamer falan da değil, daha iyi oynayanı da var. Çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 tax returnlerini koysun bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Edis'e tweet atıyorum ikidir yayınlara gel diye cevap vermiyor, yoksa ben de kazanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 https://twitchstats.net/subs/ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 abi hayvan gibi tax ödese ne olur, 300k kalsın, yine aşırı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Miraul said: https://twitchstats.net/subs/ninja amazon prime sub'lar da dahildir buna, onda streamer'a çok az kalıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 zipzip said: Edis'e tweet atıyorum ikidir yayınlara gel diye cevap vermiyor, yoksa ben de kazanıcam senin bu aralar izlenme aşırı düşük gözüküyor hayırdır kavga mı ettin kemik izleyicilerle? 200 görürdüm hep bu ara baktığımda genelde 100 130 arası view görülüyor. birde neden edis? safdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yaslandi, memesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Yalan o ama trialleri basmışlar. Onu ödeyip ödememeyi tartışıyormuş Amazon şu an. Bi de söylediği para Dashboard'dan baktığı para, vergi kesilmiş hali yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Ben nabza göre şerbet veremiyorum ya. Turkish Deep Web falan açıp izlemem gerekiyor. O da bana uymuyor. Aboneleri bile getiremiyorum yayına fads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 valla bende gelmiyorum bi süredir asfdsadf bi isteksizlik var sanki bu ara sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Hep var o bende. İzlenen tipleri gördükçe canım sıkılıyor. Çok boktan döngü içindeyim. İzlenme, abone, bağış düşük geliyor, kafaya takıyorum, yayına yansıyor, sonuncunda izlenme, abone, bağış düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 yürüyen yürüdü, bu saatten sonra çok kasma, normal bir işte çalışsan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 hevesinizi baltalayan balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 eskiden sub uyarısı gelince öpücük atardı artık okumuyo bile mesajı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Yok bu izlenmeyle bile normal çalışacağım işten çok kazanıyorum. Benim derdim para değil, izlenen tipleri gördükçe takılıp kaldığım yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 trial prime la sub olunuyormu? lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 zipzip said: Yok bu izlenmeyle bile normal çalışacağım işten çok kazanıyorum. Benim derdim para değil, izlenen tipleri gördükçe takılıp kaldığım yer. abi yapacak bisi yok dunyanin tamami boyle yani. onunde iki yol var ya nabza goree serbet vercen ya da cok iyi oynican bi oyunu. bu sekilde izlenirsin. simdi dafrani falan izlemek varken niye denonun overwatch ini izliyim mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar