Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twitch

Flassh

Öne çıkan mesajlar

altı üstü aracı şirket, ne düzgün sponsorluğu var etrafta ne reklamı, lol sayesinde yayıldı zaten baya, koy riot'un cebine 5-10 milyon dolar yap bi anlaşma tamamdır işte, ordan yürürsün. Hazır soğumuş millet twitch'den copyright şeysi yüzünden.
1 milyar dolar nedir lan
geçen sale'de 2 dolar kazıklamıştım zaten amazonu aoe2 şeysiyle oh olsun sdf
1 000 000 000 $$$

google alsa para infinite tamam da, amazon ne gerek la
*düz adam mode out*
Sosyal ağlarda paylaş

ya google anlasacaklardi
ama herhalde amazon baya akillarini calacak bir girisim yapmis
iyi oldu youtube gibi zart suna telif zart buna telif olmaz sanirim
bide bakarsak amazon sonucta hayvan gibi cloud hizmeti veriyor adamlarin cok saglam server hizmeti var sonucta
bide amerikada kaldigim surece amazondan hayvan gibi memlun kaldim.
go go go amazon asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
olayın yabancısı olarak kulaktan dolma bilgilerle şöyle oluyor. sanırım belli bir follower sayısına erişim daha sonrasında donate buttonu aktif oluyor. favori sadece favori sanırım parasal bir getirisi yok. donate buttonu gelince işte, ister subscribe ister donate alıyorsun. da yani yapılacak iş mi bilmiyorum, türkçe yayın yapacaksan çok şansın yok. türklerin yaptığı bağışlar komik rakamlar. 10 kuruş atan vardı geçen fasd. çok para alan da görmedim gerçi alayı ergen tabi türklerin, kısadan zengin olurum diye. twitch de adam akıllı bir şey yapacaksan yanına dekolteli kız koyacan. biri vardı V gaming mi ne, adam karısı mı sevgilisi mi ne onla oynuyor iki kamera var iksi aynı anda yayın yapıyor tek kanaldan işte. kadın sürekli dekolteli falan giyindiği için deli gibi para yağıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...