bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ağbi 1 milyar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 e google almadıydı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 haa twitchmiş lan, ign sandım hahahaha o zaman ok ign kalbime iniyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 altı üstü aracı şirket, ne düzgün sponsorluğu var etrafta ne reklamı, lol sayesinde yayıldı zaten baya, koy riot'un cebine 5-10 milyon dolar yap bi anlaşma tamamdır işte, ordan yürürsün. Hazır soğumuş millet twitch'den copyright şeysi yüzünden. 1 milyar dolar nedir lan geçen sale'de 2 dolar kazıklamıştım zaten amazonu aoe2 şeysiyle oh olsun sdf 1 000 000 000 $$$ google alsa para infinite tamam da, amazon ne gerek la *düz adam mode out* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ya google anlasacaklardi ama herhalde amazon baya akillarini calacak bir girisim yapmis iyi oldu youtube gibi zart suna telif zart buna telif olmaz sanirim bide bakarsak amazon sonucta hayvan gibi cloud hizmeti veriyor adamlarin cok saglam server hizmeti var sonucta bide amerikada kaldigim surece amazondan hayvan gibi memlun kaldim. go go go amazon asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Başka twitch başlığı bulamadım. Bob Ross ile 24 saat maratonu var. Belki şurada mutlu bir ağaç vardır. Tepesinde de kuşlar ötüyodur. Twitch Creative'in açılması ile aynı günde Bob Ross doğmuş. İyi ki de doğmuş. http://www.twitch.tv/bobross Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 doğum günüm lan şuraya da bi kuş çizer misin diyemedim ya ne biçim akıyıdu o chat öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Abi 60k falan izleyen vardı. Bu arada şaka maka bir buçuk saattir bob ross izlediğimi ve hiç sıkılmadığımı farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 ağaçlara yeşillik katalım oh biraz da kar yağzın üstüne sdf ama insan sıkılmaz yaa ama o kuşu çizdiremedim fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 trt seslendirmesiyle yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Ah bi de öyle olsa... Kappaross Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Auril said: ama o kuşu çizdiremedim fak sana kötü haberlerim var; adam öleli 20 sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bu adam yaşıyo muydu ya :D vay anasını negzelmiş twitch falan haaaaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 gerçek mi sandınız lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 abi hadi öldüğünü bilmiyosunuz da 80ler-90lar kamerasıyla çekilmiş videodan da mı anlamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 OHA GERÇEK SANAN OLDU MU HGFSGFDSAGFDSGSDGDFAGAD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 çok güzel ya, adam şiir gibi anlatıyor, çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Selam, Twitch de yayın yaptığımızda, favori olunma başına 3$ kazanılıyor muhabbeti doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 sistem nasıl işliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 olayın yabancısı olarak kulaktan dolma bilgilerle şöyle oluyor. sanırım belli bir follower sayısına erişim daha sonrasında donate buttonu aktif oluyor. favori sadece favori sanırım parasal bir getirisi yok. donate buttonu gelince işte, ister subscribe ister donate alıyorsun. da yani yapılacak iş mi bilmiyorum, türkçe yayın yapacaksan çok şansın yok. türklerin yaptığı bağışlar komik rakamlar. 10 kuruş atan vardı geçen fasd. çok para alan da görmedim gerçi alayı ergen tabi türklerin, kısadan zengin olurum diye. twitch de adam akıllı bir şey yapacaksan yanına dekolteli kız koyacan. biri vardı V gaming mi ne, adam karısı mı sevgilisi mi ne onla oynuyor iki kamera var iksi aynı anda yayın yapıyor tek kanaldan işte. kadın sürekli dekolteli falan giyindiği için deli gibi para yağıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 partner olman lazim, oyle her stream acana para verilse ohooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 hatun bulup bu işe girmek lazım hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Twitch ustunden pokemon oynayanlari hatirlarsiniz. Simdi de linux kurcaklarmis IRC ustunden ayni sekilde. Baya iskence olcak katilim olursa. =) https://www.twitchinstalls.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 'A cooperative text-based horror game' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar